Anticelulit tretmani

NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI
EFIKASNI ANTICELULIT TRETMANI

Osnovno pravilo koje treba postovati kada se rade anticelulit tretmani je da nikad ne treba primjenjivati samo jednu metod.  Vec treba kombinovati preparate i aparate naizmenicno da bi dosli do dobrih rezultata.

Najefikasniji Anticelulit tretmani su

KAVITACIJA  anticelulit tretman kojim se uklanja celulit i masnoca pomocu ciljano usmerenih niskofrekventnih ultrazvucnih i radiofrekventnih talasa.  Koji selektivno razlazu masnocu, sa odabranih zona, jer deluju iskljucivo na masne celije,  tope ih i eliminisu masnocu iz njih.

MEZOTERAPIJA – tradicionalna, nehirurska metoda, kojom se unose aktivni sastojci u srednji sloj koze koji se zove mezoderm.

AKUSTICNI TALASI  Niska frekvencija akustičnih talasa (Akustični talasi 50 herca s visokom vibracijskom snagom). Anticelulit Tretman,  Antistres, opuštanje i wellness učinak. Povećanje propusnosti membrane za veću apsorpcija koktela

Vezbe za celulit

POWER PLATE-      Uz pomoć ovih stimulacija ruski kosmonauti postizali vremenski fantastične rezultate. Ostajanja u kosmosu, čak i do 420 dana u kontinuitetu, dok su amerikaci uspeli da svoje ljude angažuju tek 120 dana. (koštana i mišićna masa su polako počele da slabe).

VAKUM TERAPIJA –  Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno.

LIMFNA DRENAZA   terapeutska procedura koja se izvodi posebnim drenaznim pokretima i pritiskom na odredjene tacke,  limfne cvorove, i iz njih dreniramo nakupljenu tecnost pomesanu sa masnocom, solima i toksinima.

Efikasni Tretmani za Celulit

INFRACRVENA SVETLOST– (pulsirajuća ili kontinuirana infracrvena svetlost)  Posticanje mikrocirkulacije. Poboljšanje kožne propustljivosti
 
 DIODNI LASER–  (povrsinski diodni laser)- stimulacija fibroblasta transformacija tkiva poboljšanje teksture koze.
 
OZON (Kontinuiran protok ozona u odnosu 1/5 ozona / vazduh). 
  • Povećava oksidaciju tkiva s poboljšanjem atrofije istog.
  •  dovodi do veće apsorpcije specifičnog proizvoda.
FOTOBIOMODULACIJA– Kada se nejonizovano svetlosno zracenje koristi da stimulise, biolosku aktivnost celije tada govorimo o fotobiomodulaciji. To je kompleks netraumaticnih biohemijskih reakcija izmedju svetla koje emituje  (RAY LIGH CODE) i specifinih celijskih receptora. Sav taj odnos u kombinaciji je sa odredjenim fizickim parametrima : talasna duzina, frekfencija, jacina energije, duzina trajanja tretmana … Kao rezultat dobijamo savrsen tretman za lice i telo
GLINA  cisti kozu od nagomilane tecnosti, masnoce, toksina i slobodnih radikala, infekcija, dubinski cisti pore, nadoknadjuje minerale, zateze kozu, pospesuje cirkulaciju i vezuje za sebe vodu i stetne supstance cime ih izbacuje iz organizma.
TERMO PAKOVANJE (BODY WRAPP)  tretman se bazira na zagrevanju tela do tacke znojenja, cime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimulise se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela.
 

Kako Smrsati

Paketi za Mrsavljenej -50%! do 31 dec
product image
Ocena korisnika
5 based on 3 votes
Brand Name
ANTICELULIT TRETMANI
Product Name
ZA CELULIT
Cena
Din 500
Proizvod dostupan
Available in Stock

Leave a Comment

4 × five =