Tretmani za uklanjanje celulita

Sta je Celulit
Celulit spada u bolest savremenog čoveka. Već dugi niz godina, farmaceuti, medicinari i kozmetičari udruženim snagama pokušavaju da otkriju efikasan lek protiv ove pojave koja najčešće pogađa baš žene. Sami anticelulit tretmani su mnogobrojni, neki uspešniji a neki ne a uz to  ne reaguje svaki organizam isto. Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i h​ipodermisa. Kako veličina tih ćelija prevazilazi uobičajene razmere, ona sam gudi svoj oblik i ispoljava se kao tkz. „narandžina kora“ na površini. Postoji razlika između gojaznosti i pojave celulita. Čak i osobe koje nisu gojazne ni u najavi muku muče sa poremećajem funkcionisanja neophodnih masnih ćelija u organizmu. Uzročnici mogu biti brojni, od poremećaja balansa hormona u organizmu pa do nepravilne ishrane. U želji da našim klijentima približimo efikasne metode za rešenje ovog problema izdvajamo sledeće tretmane kao sugestiju:
Celulit predstavlja ozbiljan problem za veliki broj žena. Statistike kažu da se čak 80% ženske populacije susreće sa ovom vrstom neprijatnosti. 
Celulit počinje da se stvara još u pubertetu, ali zbog elastičnosti kože ne primećuje se u najranijoj fazi nastanka.

Anticelulit program

Ukoliko jos uvek niste uradili nista po pitanju celulita vreme je da uhvatite poslednji voz. Za samo 20 dana uz  anticelulit pakete SLIMING STUDIJA POPOVIC  oslobodicete se celulita i viska masnih naslaga . 
Programi pocinju sa AMQAT analizom i planom ishrane prilagodjenim samo Vama. A onda sledi vezba u Vacustepu.
Vacu step je trenutno najefikasniji tretman za uklanjanje celulita i viska kiograma , kao i zadrzavanja tecnosti. Rezultat je direktno poboljsana cirkulacija krvi u problematicnim zonama ( bokovi, stomak , zadnjica). Vacu step za kratko vreme postize ono sto vezbanje i dijete ne mogu. Porodiljama pomaze nakon porodjaja u otklanjanju naslaga u problematicnim zonama.
Vacustep u kombinaciji sa kavitacijom i Prokaire  tretmanima daje odlicne rezultate.

Anticelilit tretman paket 
 AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP TRETMANA .
18.500 din  
cena sa Popustom  
13.000 din
Celulit nije klasičan oblik gojaznosti i javlja se i kod žena „manekenskog“ tipa. Karakteristično za celulit je da više pate žene nego muškarci a vezano je za različitu građu potkožnog tkiva
Postoji puno faktora koje uzrokuju nastanak celulita. Neki od njih su nepravilna ishrana, pušenje, konzumacija alkohola, a u značajnom broju slučajeva i genetika

Kavitacija Efikasan Anticelulit tretman 

Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja, suštinski se ne gube masne ćelije već samo trenutno prazne a kavitacija i rešava taj problem jer se niskofrekfentnim ultrazvukom probija membrana čak i najtvrđih. Rezultati kavitacije su impresivni i brzi a neophodno je za vreme tretmana sprovoditi i određenu detoksikaciju kroz režim ishrane i fizičku aktivnost kako bi stimulisali telo da potroši masni sadržaj koji mu je ponuđen nakon izlivanja u međućelijski prostor. Sa najvećim uspehom se tretiraju regije stomaka, struka i kukova, butina, nadlaktica... Efekti kavitacije kao anticelulit tretmana su ciljani baš tamo gde nam se i stvaraju najveći problemi uslovljeni građom tela ili nasleđenim osobina. Jednim tretmanom je moguće korigovati jedan konfekcijski broj ili otkloniti regiju upornog celulita.
Celulit se Najčešće  pojavljuje na butinama, zadnjici, kukovima Nastaje neposredno ispod površine kože između vezivnog tkiva, krvnih sudova i limfnih tokova.​​
Anticelulit tretman paket "FASTB58​"
 AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE   
17.000 din
Najveći podsticaj stvaranju celulita je nezdrav način života, a to podrazumeva nekvalitetnu ishranu, male količine vode , slaba fizička aktivnost, 

Vacu STEP Najbolje za Uklanjanje Celulita


VacuStep sistem je najbolji način za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita. ​Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno. Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, a u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadržali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2 anticelulit tretmana nedeljno po 30 minuta.

SLIMING FAST
- Analiza tela AMQAT
- Plan ishrane
- 20 Vacu Step
- 12 Power Plate treninga
- 4 Kavitacije
- 16 Prokaure tretmana
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Najnovija metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON. 
Cak i za najuporniji celulit ova kombinacija je najefikasnija.
Shokwave 

Mezoterapija anticelulit tretman

 Mezoterapija je tradicionalna metoda gde se aktivni sastojci direktno ubrizgavaju u mezoderm gde se poboljšava lipoliza i stimuliše mikrocirkulacija. Napominjemo da se sam tretman izvodi sterilnim instrumentima, potpuno je bezbedan i bezbolan. Mi ustvari ubrizgavamo bioaktivne supstance direktno u kritične tačke i putem aqvaforeze se ovaj supstrat aktivira u mezodermu. Nepostoje nikakve neželjene manifestacije kože niti period oporavka. Prednost ove metode se ogleda u tome da se ujedno stimuliše oporavak oštećene kože, a različitim kombinacijama možemo uticati na efekat topljenja masnoća, eliminicije celulita ili jednostavno usporavati starenje regije.
 Izradjujemo
i individualni  plan ishrane - anticelulit jelovnik - prilagodjen samo vasim potrebama
Anticelulit tretman paket "FULL"
AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20  PROKAIRE
22.000 din
 Utvrđujemo BMI, procenat masti, stanje mišića i koštane gustine kao i stanje viscelarne masti. Na osnovu toga se radi individualan i detaljan plan ishrane

 Power Plate Trening 
uklanjanja celulita 

Danas je nedvosmisleno dokazano da je nepravilna ishrana glavni uzročnik većine tegoba pa i oboljenja savremenog čoveka.
Najprirodniji nači gubljenja celulita je fizička aktivnost ali u klasičnim slučajevima je taj proces mukotrpan i često uzaludan. Kombinacijom vežbi na Power Plateu ne samo da se  mišići zatežu i telo izgleda bolje već se i stimuliše gubljenje celulita i njegovo manje uočljivo stanje. Vibracije sprave poboljšavaju cirkulaciju krvi i sam taj argument je dovoljan da se sa sigurnošću govori o blagonaklonosti ove sprave. Uz pravilno kombinovanje sa ostalim tretmanima celulit postaje prošlost a ujedno naši mišići dobijaju bolji tonus i celokupan izgled se popravlja kroz pravilno držanje, lakši hod i elastičnije pokrete. PowerPlate uz mali utrošak vremena daje odlične rezultate u održavanju mladalačkog izgleda.
ANTICELULIT PAKET
 -Analiza tela  AMQAT
-  Plan ishrane
-  20 Vacu Step
- 20 Celos tretmana
- 4 Kavitacije

Limfna drenaza Anticelulit tretman 


 Izvodi se posebnim najsavremenijim aparatima . Kroz drenažu se otvaraju limfni čvorovi i na taj način oslobađa putanja kretanja nagomilanim toksinima, masnoćama i solima. Ujedno se stimuliše izbacivanje nagomilane vode i podstiče razmena materija. U našem salonu se svakako praktikuje ovaj anticelulit tretman uz ostale metode borbe protiv celulita kao dokazano uspešnog i tradicionalnog načina.
​​
FIT MAMA PLUS
- Analiza tela AMQAT
- Plan ishrane
- 12 Power Plate treninga
- 4 Kavitacije
- 12 Prokaire tretmana

Anticelulit Tretman Detoksikacijom

Anticelulit Tretman Akusticnim talasima

Detoksikacijom nazivamo anticelulit metodu izbacivanja toksina, soli,masnoće i slobodnih radikala iz organizma kombinacijom limfne drenaže, specijalnih preparata za otvaranje pora i umotavanja u specijalne folije. Uz odlične rezultate u borbi protiv celulita, ova metoda se koristi kod organizama koji su oslabljenog imuniteta i sa poremećenom funkcijom razmene materija.Takorešavamo probleme otečenih nogu, pomažemo pušačima da organizam ubrza izbacivanje toksina, stanja nastala dugotrajnim sedenjem ili bavljenjem posla u zagušljivim i mračnim prostorijama. Stimulišemo otvaranje pora i apsorbciju izumrlih ćelija odnosno ubrzavamo perifernu cirkulaciju. Ovaj anticelulit tretman je odličan kao pripremna radnja za ostale tretmane uklanjanja celulita i daje odlične rezultate.
  Sam postupak je vrlo komforan, bezbolan i bezbedan uklanja masnoću, celulit i nagomilane toksine u potkožnom tkivu.. Preko tretirane regije se nanosi gel i bipolarnim elektrodama emituje toplota u dubinu kože. Efekti koje daje ovaj anticelulit tretman se postižu slično kao kod kavitacije samo sa drugačijim uzrokom a ovde se uz topljenje masi ujedno stimuliše rad kolagena u koži te zateže ista uz smanjivanje strija i opuštenosti. Na ovaj način stimulišemo razgradnju celulita kroz samo par tretmana a ujedno obezbeđujemo da se ne vrati dugoročno. Radiotalasi su idealni kod kombinovanja uz ostale slične tretmane koja ga nadopunjuju.
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji