Tretman za uklanjanje celulita
Celulit spada u bolest savremenog coveka. . Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i hipodermisa. Kako veličina tih ćelija prevazilazi uobicajene razmere, ona sam gudi svoj oblik i ispoljava se kao tkz. „narandžina kora“ na površini. 
PROKAIRE air evolution- ANTICELILIT TRETMAN, wellness tela i duha
Mršavite zdravo Svaka ispravna navika koju usvojite može vam pomoći u terapiji mršavljenja ali sve one zajedno ne mogu ništa da urade ako se hrana ne koriguje. Cak ni sa mukotrpnim fizičkim treninzima nećete imati uspeha ako to ne prati odgovarajući režim ishrane.

PROCAIRE Protiv Celulit

PROCAIRE, novi kljuc vazdusne revolucije. To je najnovija patentirana inovacija iz Promoitalia koji kombinuje prednosti razlicitih elemenata: vazduha, temperature, transdermani prenos odredjenih sastojaka, svetla, boja, mirisa, etericnih ulja, zvukova i muzike. Radi sa svojih 300 ritmickih vazdusnih sprejeva i ne zavisi od operatera. Kombinacija razlicitih temperatura izaziva poseban osecaj tokom tretmana.
VacuStep sistem je najbolji način za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita.
Vise...

Anticelulit Program

PAKET ZA MRSAVLJENJE
FIT MAMA PLUS
 • Analiza tela AMQAT
 • Plan ishrane
 • 12 Power Plate treninga
 • 4 Kavitacije
 • 12 Celos tretmana
Efikasnost kavitacije se ogleda u samom poredjenju tretmana sa neinvazivnom liposukcijom a popularnost u svetskim razmerama nam govori o uspešnosti.
Vise... 
Benefiti:
 • Anticelulit Tretman
 • Zatezanje i ucvrscivanje koze i potkoznog tkiva
 • Limfna Drenaza i prociscavanje tela
 • Poboljsavanje cirkulacije
 • Anti stres relaksacija
 • Povecanje energije
ANTICELULIT PAKET FAST 20 DANA
 •  Analiza tela AMQAT
 • Plan ishrane
 • 20 Vacu Step
Vise...

Power Plate Aktiviraja se 100% misicnih vlakana !!!

POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije. Mišićne kontrakcije koje se proizvode u toku vežbanja imaju učestalost od 30 do 50 u sekundi i na taj način je omogućeno da se u kratkom roku postignu odlični rezultati. Aktiviraja se 100% mišićnih vlakana nasuprot 40% koji su prosečno aktivni kod klasičnih vežbi... Vise..
Ako vam se smucilo brijanje ili voskiranje dlaka koje samo uporno rastu li rastu – rešenje je 
EPILACIJA (trajna epilacija)!
Vise...
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji