Cellulit u Trudnoci

Nemojte očajavati, jer je to normalna pojava, ali anticelulit tretman možete početi odmah. Da biste odredili odgovarajuće anticelulit tretmane morate nešto znati o tome kako nastaje celulit.
Ako i ne uspete da se u trudnoći odbranite od celulita, ne brinite, vi ste za svog partnera blagosloveni i najlepši, budite u to sigurni. Bitno je da beba dođe na ovaj svet živa i zdrava, a anticelulit tretman se nastavlja dok je sveta i žena. Nove tehnologije donose nove anticelulit tretmane koji daju sve bolje rezultate i zato ne brinite.

Anticelulit tretman u trudnoći

Gubitak težine se ne vidi tamo gde biste vi želeli: na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama.Resenje je Vacu Step

Materinski instikt kod žena se budi onog momenta kada postanu svesne svog drugog stanja, odnosno, kad saznaju da su trudne. Već tada počinje borba za svoje čedo, neka saznanja su usađena genetski u ženu, nešto uče u „hodu“, nešto čuju od majke, bake, drugarice, a u poslednje vreme mnogo se nauči iz knjiga i specijalizovanih časopisa, tako da svaka buduća majka na svoj način čeka bebu. Informacije tipa „draga Saveta“ često budu netačne i pune predrasuda, pa je najbolje da žene kroz sopstveno iskustvo uče najvažnije lekcije u životu. Šta treba jesti, piti, kako se ponašati u trudnoći, kakvu gardarobu oblačiti, kakvu obuću nositi žena može saznati iz mnogo izvora, ali trba primeniti ono što joj najviše odgovara. Tako je i sa pojavom celulita u trudnoći. Neke žene ga imaju više, neke manje, što zavisi od mnogo faktora ( genetika, ishrana, fizičke aktivnosti i drugo). 


Anticelulit tertmani u trudnoci 

Anticelulit tretmani su mnogobrojni, neki uspešniji a neki ne a uz to  ne reaguje svaki organizam isto. Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i hipodermisa.
Žene koje koje su iskusile blagodeti anticelulit masaže, žele i u periodu kada nose bebu da nastave sa istim tretmanom. Činjenica je da je najveći neprijatelj celulita dobra i stručna masaža. Ipak, u trudnoći se ne preporučuje, odnosno, ne dolazi u obzir. Prilikom anticelulit masaže dolazi do razgradnje masti i štetnih tvari koje odlaze u krv, a samim  tim i u majčino mleko što je neprihvatljivo. Blaga masaža za trudnice nije zabranjena, ali je mogu izvoditi vrhunski stručnjaci i profesionalci koji neće ugroziti vašu bebu. Za ove masaže koriste se specijalana ulja koja nemaju štetne efekte na plod. Nemojte sami koristiti raznorazne kreme i ulja za masažu, jer tako možete uneti u sebe,preko kože, opasne materije koje štete bebi.

Šta je celulit?

POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije. Mišićne kontrakcije koje se proizvode u toku vežbanja imaju učestalost od 30 do 50 u sekundi i na taj način je omogućeno da se u kratkom roku postignu odlični rezultati. Aktiviraja se 100% mišićnih vlakana nasuprot 40% koji su prosečno aktivni kod klasičnih vežbi.
Celulit počinje da se pojavljuje kod žena već u pubertetu, ali najčešće se pojavljuje kod trudnica i u menopauzi. Usled delovanja hormona, nastaje poremećaj u razgradnji masti, te se one talože, najčešće, na kukovima, butinama, zadnjici, stomaku, pa čak i na rukama. Žene celulit posmatraju kao estetski problem, a celulit je, u stvari, potrebno medicinski tretirati. Nastaje u potkožnom tkivu, gde se u vezivnim ćelijama skuplja masnoća, što je karkteristično za žene, te tako nastaje fenomen zvani „pomorandžina kora“ koja predstavlja noćnu moru za većinu žena. Zato, anticelulit tretman počinjete sa promenom ishrane i načina života.

Bolje cete se osećati uz anticelulit tretman

 Čak ni sa mukotrpnim fizičkim treninzima nećete imati uspeha ako to ne prati odgovarajući režim ishrane. Kako bi dobili što bolje rezultate i što efikasnije iskoristili svoje uložene napore, neophodno je da se za svakog pojedinca ponaosob napravi dijeta-plan ishrane individualno.
Anticelulit tretman počnite tako što iz svoje ishrane izbacite so i masti. Umesto masti koristite hladnoceđena biljna ulja, a i njih u što manjoj mogućoj meri. Takođe, izbacite šećer u svom izvornom obliku, a jedite što više voća. Pijte najmanje 2 litra vode dnevno, izbacite alkohol i cigarete u potpunosti, a kafu smanjite na najmanju meru. Brzu hranu zaboravite, a čokoladu sakrijte od same sebe. O gaziranim pićima ne treba trošiti reči. Nosite udobnu odeću i obuću, štikle nikako. Tuširajte se što toplijom vodom jer tako podstičete cirkulaciju, a cirkulacija je vrlo bitna u odnošenju masnoća iz potkožnog tkiva. U skladu sa prilikama i specifičnim stanjem, bavite se sportom koliko god je moguće. Plivanje i šetnja će vam takođe pomoći u vašoj anticelulit borbi.Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji