Anticelulit tretmani : Paket “FAST​” AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE 17.000 din

Anticelilit tretman paket AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP TRETMANA . 18.500 din cena sa Popustom 13.000 din
Anticelulit tretman paket “FULL” AMQAT + PLAN ISHRANE + 20 VACU STEP + 4 KAVITACIJE + 20  PROKAIRE 22.000 din

Sta je Celulit ?

kAKO UKLONITIT CELULIT
ANTICELULIT PROGRAM

Celulit spada u bolest savremenog čoveka. Već dugi niz godina, farmaceuti, pokušavaju da otkriju efikasan lek protiv ove pojave koja najčešće pogađa baš žene. Sami anticelulit tretmani su mnogobrojni, neki uspešniji a neki ne a uz to  ne reaguje svaki organizam isto. Sam celilit predstavlja uvećanje pojedinih masnih ćelija u predelu dermisa i h​ipodermisa. Kako veličina tih ćelija prevazilazi uobičajene razmere, ona sam gudi svoj oblik i ispoljava se kao tkz. „narandžina kora“ na površini. Postoji razlika između gojaznosti i pojave celulita. Čak i osobe koje nisu gojazne ni u najavi muku muče sa poremećajem funkcionisanja neophodnih masnih ćelija u organizmu. Uzročnici mogu biti brojni, od poremećaja balansa hormona u organizmu pa do nepravilne ishrane.

  • Celulit predstavlja ozbiljan problem za veliki broj žena. Statistike kažu da se čak 80% ženske populacije susreće sa ovom vrstom neprijatnosti.
  • Celulit počinje da se stvara još u pubertetu, ali zbog elastičnosti kože ne primećuje se u najranijoj fazi nastanka.
  • Celulit nije klasičan oblik gojaznosti i javlja se i kod žena „manekenskog“ tipa. Karakteristično za celulit je da više pate žene nego muškarci a vezano je za različitu građu potkožnog tkiva
 
Kako nastaje Celulit
kako izgleda celulit

Anticelulit tretmani

Ukoliko jos uvek niste uradili nista po pitanju celulita vreme je da uhvatite poslednji voz. Za samo 20 dana uz  anticelulit pakete SLIMING STUDIJA POPOVIC  oslobodicete se celulita i viska masnih naslaga .
Programi pocinju sa AMQAT analizom i planom ishrane prilagodjenim samo Vama. A onda sledi vezba u Vacustepu.
Vacu step je trenutno najefikasniji tretman za uklanjanje celulita i viska kiograma , kao i zadrzavanja tecnosti. Rezultat je direktno poboljsana cirkulacija krvi u problematicnim zonama ( bokovi, stomak , zadnjica). Vacu step za kratko vreme postize ono sto vezbanje i dijete ne mogu. Porodiljama pomaze nakon porodjaja u otklanjanju naslaga u problematicnim zonama.
Vacustep u kombinaciji sa kavitacijom i Prokaire  tretmanima daje odlicne rezultate.

Kavitacija Efikasani Anticelulit tretmani

Celulit
Kavitacija razbija Celulit

Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja,  se ne gube masne ćelije već samo trenutno prazne. Kavitacija  rešava taj problem jer ultrazvukom probija membrana čak i najtvrđih . Rezultati kavitacije su impresivni i brzi a neophodno je za vreme tretmana sprovoditi i određenu detoksikaciju kroz režim ishrane i fizičku aktivnost kako bi stimulisali telo da potroši masni sadržaj koji mu je ponuđen nakon izlivanja u međućelijski prostor. Sa najvećim uspehom se tretiraju regije stomaka, struka i kukova, butina, nadlaktica… Efekti kavitacije kao anticelulit tretmana su ciljani. Baš tamo gde nam se i stvaraju najveći problemi uslovljeni građom tela ili nasleđenim osobina. Jednim tretmanom je moguće korigovati jedan konfekcijski broj ili otkloniti regiju upornog celulita.

Vacu STEP Najbolje za Uklanjanje Celulita

Vacum tretman
Vacu Step za 20 Tretmana Uklanja i Najtvrdokorniji Celulit

VacuStep sistem je najbolji način za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita. ​Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno. Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, a u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadržali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2 anticelulit tretmana nedeljno po 30 minuta.

 Mezoterapija anticelulit tretmani

Anticelulit tretmani
Mezoterapija bez igle

Metoda gde se aktivni sastojci direktno ubrizgavaju u mezoderm gde se poboljšava lipoliza i stimuliše mikrocirkulacija. Napominjemo da se sam tretman izvodi sterilnim instrumentima, potpuno je bezbedan i bezbolan. Mi ustvari ubrizgavamo bioaktivne supstance direktno u kritične tačke i putem aqvaforeze se ovaj supstrat aktivira u mezodermu. Nepostoje nikakve neželjene manifestacije kože niti period oporavka. Prednost ove metode se ogleda u tome da se ujedno stimuliše oporavak oštećene kože.  Različitim kombinacijama možemo uticati na efekat topljenja masnoća, eliminicije celulita ili jednostavno usporavati starenje regije.

 Power Plate Trening uklanjanja celulita 

POWER PLATE
BESPLATAN PROBNI TRENING

Najprirodniji nači gubljenja celulita je fizička aktivnost ali u klasičnim slučajevima je taj proces mukotrpan i često uzaludan. Kombinacijom vežbi na Power Plateu ne samo da se  mišići zatežu i telo izgleda bolje. Već se i stimuliše gubljenje celulita. Vibracije sprave poboljšavaju cirkulaciju krvi i sam taj argument je dovoljan da se sa sigurnošću govori o blagonaklonosti ove sprave. Uz pravilno kombinovanje sa ostalim tretmanima celulit postaje prošlost.  A ujedno naši mišići dobijaju bolji tonus i celokupan izgled se popravlja kroz pravilno držanje, lakši hod i elastičnije pokrete. PowerPlate uz mali utrošak vremena daje odlične rezultate u održavanju mladalačkog izgleda.

Limfna drenaza Anticelulit tretman

Izvodi se posebnim najsavremenijim aparatima . Kroz drenažu se otvaraju limfni čvorovi i na taj način oslobađa putanja kretanja nagomilanim toksinima, masnoćama i solima. Ujedno se stimuliše izbacivanje nagomilane vode i podstiče razmena materija. U Sliming Studiju  se praktikuje ovaj anticelulit tretman uz ostale metode borbe protiv celulita.

Anticelulit Tretmani Detoksikacijom

Detoksikacijom nazivamo anticelulit metodu izbacivanja toksina, soli,masnoće i slobodnih radikala iz organizma. Kombinacijom limfne drenaže, specijalnih preparata za otvaranje pora i umotavanja u specijalne folije. Uz odlične rezultate u borbi protiv celulita, ova metoda se koristi kod organizama  sa poremećenom funkcijom razmene materija. Takorešavamo probleme otečenih nogu, pomažemo pušačima da organizam ubrza izbacivanje toksina. Stimulišemo otvaranje pora i apsorbciju izumrlih ćelija odnosno ubrzavamo perifernu cirkulaciju. Ovaj anticelulit tretman je odličan kao pripremna radnja za ostale tretmane uklanjanja celulita i daje odlične rezultate.

Anticelulit Tretmani Akusticnim talasima

Sam postupak je vrlo komforan, bezbolan i bezbedan uklanja masnoću, celulit i nagomilane toksine u potkožnom tkivu.. Preko tretirane regije se nanosi gel i bipolarnim elektrodama emituje toplota u dubinu kože. Efekti koje daje ovaj anticelulit tretman  stimuliše rad kolagena u koži te zateže ista uz smanjivanje strija i opuštenosti. Na ovaj način stimulišemo razgradnju celulita kroz samo par tretmana a ujedno obezbeđujemo da se ne vrati dugoročno. Radiotalasi su idealni kod kombinovanja uz ostale slične tretmane koja ga nadopunjuju.
 

Kako Smrsati

Leave a Comment

thirteen − 1 =