Epilacija pazuha Banovo Brdo​​

Praćenje trenda svake savremene žene podrazumeva i trajno uklanjanje malja sa specifičnih regija na telu. Pazuh svakako spada u jedne od tih. Epilacija pazuha je tretman kojim uspešno i trajno rešavate sebe neprijatnosti svakodnenog brijanja rizikujući mnoge upalne procese, crvenila i peckanja.
Koža nakon epilacije pazuha ostaje glatka i nežna i samim tim dobija se i estetski efekat koji je svakoj ženi važan. 
Treba izbegatati direktno izlaganje Suncu ove regije dve nedelje nakon tretmana (uključujući i solarijum). 

Trajna Epilacija Pazuha

Tretmani ove regije se vrlo često preporučuju i kod učestalih upala folikula dlake kada hrekfentno dolazi do stvaranja bubuljica pa čak i čireva, zatim kod problema sa znojnim žlezdama kojih u ovom predelu ima najviše pa i kod infekcija koje nastaju brijanjem ili depilacijom voskom. Epilacija pazuha je u potpunosti bezopasna i laserski snop prodire samo koji milimetar ispod kože i predstavlja jedini neinvazivni tretman koji daje uspeh kod terapija uraslih dlaka, hidradentisa i foliikulitisa.
Epilacija nogu 
Cena:
Procitaj Vise...
Vrlo dug vremenski period, nakon što je uspešno izvedena epilacija pazuha, nećete imati problema a vaše svakodnevno samopouzdanje će se povećati.

Epilacija resenje za folikulitis

Jedan od čestih razloga kada se žene odlučuju na trajnu epilaciju je stanje upala folikula dlake. Ovo neprijatno stanje najčešće izaziva bakterija Staphylococcus aureus i napada posebno nežna i osetljiva mesta gde ubrajamo pazuh, intimnu regiju, ruke noge. Pored svoje neprijatnosti ovo stanje može izazvati i loše estetskio stanje kože pogotova ako je regija izložena pogledima. Stanje nastaje u početku kao crvenilo i pojava malih bubuljica ispunjenih gnojem. Ako se proširi preti da prodre i u dublje slojeve kože i počne da izaziva čireve i gnojnice. Jedini neinvazivni tretman koji ovo uspešno rešava je  epilacija. 
Nakon samog tretmana, moze se pojaviti blago crvenilo oko korena dlake. Ono prolazi posle nekoliko minuta ili moze da potraje do nekoliko sati.

Epilacija pazuha nakon tretmana

U narednih 4 nedelje ne sme se izlagati direktnom Suncu ili ako se bas izlaze koristite kreme za suncanje sa zastitnim faktorom od najmanje 30. Posle nekih 7 do 10 dana od tretmana, imacete utisak da vam ponovo rastu dlake na tretiranom regionu, ali neka vas to ne brine, to samo koza odbacuje unisteni koren dlake. Da biste pomogli kozi da spontano izbaci korena mozete uraditi piling.
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji