Epilacija – trajno uklanjanje dlaka

Odavno je prošlo vreme kada su dlačice po telu bile normalna pojava kod žena. Danas je stvar lične kulture ali i nege i higijene imati urednu kožu bez neželjenih malja. Samo žene znaju kroz kakve muke i na kakva odricanja su spremne zarad negovanog izgleda. Dostizanje lepote za žene nikada nije bilo jednostavno, vrlo često bolno i neprijatno ali isto tako neophodno. Neželjene dlačice su se godinama uklanjale žiletom i različitim brijačima a kao posledica toga su izazivane svakakve iritacija pa čak i infekcije​.„Epilacija ILP“ predstavlja najpopularniji metod za trajno uklanjanje dlačica sa svih regija tela...
Proverite zašto je Epilacija ILP najpopularniji metod današnjice u borbi sa neželjenim dlakama i zašto je baš naš salon izbor mnogih korisnika ove metode.
Epilacija - ciljne regije

Trajno uklanjanje dlaka kod zena se tretira na vise regija. Najcesce su to: nausnice, brada, zulufi, predeo izmedju grudi i oko bradavica, ruke i noge u potpunosti, prepone, intimna regija, zadnjica, pazuh, donji deo stomaka i ledja. Kod muskaraca se najcesce vrsi epilacija ledja, stomaka i grudi.
Trajna Epilacja 
Tipovi prekomerne maljavosti

1. Prekomerna maljavost po „ženskom tipu“ ili hipertrihoza
2. Prekomerna maljavost po „muškom tipu“ ili hirzutizam
3.Hirutizam udružen sa drugim znacima maskulinizacije (odlike muškaraca),
 U svim ovim slučajevima su tretmani epilacije poželjni i preko potrebni i daju odlične rezultate.

 Studio Popović Banovo Brdo Vam nudi usluge na najsavremenijim aparatima najbolje svetske firme  PROMOITALIA 
Slimming Studio Popović Banovo Brdo posvećen Vama.

POZOVI

Trajno uklanjanje dlaka i maljavost

Epilacija Nausnica
Cena
Vise...
​​Nemaju svi istu potrebu za uklanjanje dlaka. Maljavost nije ista kod svih ljudi. Ona zavisi pre svega od nasledja i naslednog gena, zatim od starosne dobi, etnickog porekla, zavisi i od upotrebe nekih lekova za lecenje psorijaze, glaukoma, povisenog krvnog pritiska, pa lekova koji se koriste nakon transplantacije organa da organizam ne odbaci organ. Zavisi i od upotrebe kortikosteroide, antiepileptika i streptomicina. Isto tako na maljavost uticu i hormoni rasta, muski polni hormoni i hormoni stitne zlezde. 


Efikasnost epilacije

Epilacija Pazuha
Cena
vise...
Jedina priznata u svetu metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja je Epilacija (trajna epilacija). Efikasnost tretmana dosta zavisi od boje dlake i beline puti. Najvecu efkasnost epilacija ima kod osoba koje imaju beo ten i tamne i grube dlake. Laserska energija se tesko suprotstavlja pred sedim ili belim, ridjim i delimicno plavim dlakama. Takve dlake nemaju potreban pigment za unistenje. Posle tretmana nastupa period kompletnog, ali privremenog iscezavanja dlaka koji traje do 3 meseca. Ukoliko se izvrse potpuni serijski tretmani, njih 4 do 7, efekat je onda – trajno uklanjanje dlaka.
Laserska epilacija pruza jedinstven senzualan osecaj. Njena primena je vec potpuno standardizovana u najsavremenijim zemljama sveta: SAD, Kanada, Velika Britanija, Francuska, Nemacka, Italija, Danska, Spanija, Svedska, Norveska, Belgija, Holandija, Japan. 

Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Koliko Tretmana je Potrebno
Da bismo znali koliko nam je potrebno tretmana kako bismo se trajno resili dlaka, moramo prvo nesto vise da saznamo o samim dlakama.
Za dlake je karakteristicno da one rasu u ciklusima i da postoje tri faze rasta dlake:
 • I faza – anagena faza rasta ili faza aktivnog rasta dlake
 • II faza – katagena faza rasta ili faza kada dlaka prestaje da raste
 • III faza – telogena faza rasta ili faza kada dolazi do odbacivanja ili ispadanja dlake.
Laserska epilacija ima efekat samo kada se dlake nalaze u fazi aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi. S obzirom da se naravno, sve dlake na telu nikad ne nalaze u istoj fazi rasta, laserska epilacija je uslovljena pauzama izmedju tretmana. Te pauze su upravo veoma bitne kako bi rezultati koje postize laserska epilacija bili sto bolji.

Ukupan broj tretmana epilacije svakako zavisi od tipa koze, boje i grubosti dlake, a posebno i od gustine dlaka na tretiranoj regiji. Broj serijskih tretmana je uglavnom od 4 do 7 serija ​.

POZOVI

Kako izgleda i koliko traje epilacija?

Izmedju samih tretmana, dlake se ne smeju izbeljivati ili cupati pincetom kao ni depilirati voskom. A u toku  pripreme za prvi tretman nije pozeljno ici u solarijum niti na drugi nacin tretirati regione koji su zeljeni za rad. Dlacice se mogu uklanjati makazicama, brijacem ili depil kremom.

Laserski snop koji se ispaljuje iz laserske sonde tretirea kozu, ali je istovremeno i rashladjuje i tako ne dozvoljava da se pojavi bol. Kod vecine pacijenata se javi neki osecaj nalagodnost tj. neprijatnost ili peckanje, ali ne i bol. Ipak bol je individualna osobina svakog pacijenta pa se kod osetljivijih osoba moze koristiti i neki lokalni anesteticki krem neposredno pre tretmana.

Epilacija obe noge traje u proseku 90 minuta, intimna preponska regija oko 15 minuta, pazuh od 5 do 10 minuta, brada i nausnice za 5 minuta, ledja 30 do 40 minuta. Trajna epilacija ne remeti svakodnevnu rutinu, tako da odmah posle tretmana mozete nastaviti sa uobicajenim svakodnevnim i poslovnim obavezama.

Nakon samog tretmana, moze se pojaviti blago crvenilo oko korena dlake. Ono prolazi posle nekoliko minuta ili moze da potraje do nekoliko sati. Svakako se za taj period moze sakriti upotrebom korektivne sminke.
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji
Šta se desava posle tretmana
U narednih 4 nedelje ne sme se izlagati direktnom Suncu ili ako se bas izlaze koristite kreme za suncanje sa zastitnim faktorom od najmanje 30. Posle nekih 7 do 10 dana od tretmana, imacete utisak da vam ponovo rastu dlake na tretiranom regionu, ali neka vas to ne brine, to samo koza odbacuje unisteni koren dlake. Da biste pomogli kozi da spontano izbaci korena mozete uraditi piling. Znaci da je potrebno izbegavati suncanje i bilo koji drugi oblik toniranja koze.
Između samih tretmana, dlake se ne smeju izbeljivati ili čupati pincetom kao ni depilirati voskom. A u toku samo pripreme za prvi tretman nije poželjno ići u solarijum niti na drugi način tretirati regione koji su željeni za rad. Dlačice se mogu uklanjati makazicama, brijacem ili depil kremom.
 Nakon samog tretmana, moze se pojaviti blago crvenilo oko korena dlake. Ono prolazi posle nekoliko minuta ili moze da potraje do nekoliko sati. Svakako se za taj period moze sakriti upotrebom korektivne sminke.

Sta uraditi Pre Tretman
Pre samog tretmana Epilacije:
 • Ona regija koja treba da se tretira mora biti cista, svetla i obrijana.
 • Znaci da je potrebno izbegavati suncanje i bilo koji drugi oblik toniranja koze.
 • Isto tako, pre tretmana treba izbegavati depilaciju voskom ili pincetom, nekih 4 do 5 nedelja pre tretmana.
 •  4 nedelje pre epilacije, treba prekinuti sa depilacijom voskom i poceti brijanje regije na koju će se raditi epilacija 
 • 4 nedelje pre epilacije i u toku trajanja tretmana regiju koja će se epilirati ne treba izlagati , suncu, solarijumu
 • 4 nedelje pre epilacije i u toku trajanja tretmana ne koristiti proizvode za samopotamnjivanje kože;
 • U pauzi izmedju tretmana, dlacice sa tretirane regije iskljucivo treba brijati 
 • Dva dana pre  tretmana epilacije , dlacice, sa regije koja se epilira, moraju biti obrijane da koža bude glatka!

Da li je epilacija bezbedan tretman?

Naravno da jeste i to u potpunosti. Delovanje laserom je potpuno kontrolisano, sto znaci da laser deluje krajnje fokusirano, izuzetno precizno i kratko. Trajno uklanjanje dlaka laserom ne izaziva bolesti koze i zlezda koje se nalaze i ispod nje. Ovaj tretman nije pogodan za epileptičare, trudnice i pacijente sa pejsmejkerom.
Epilacija Bezbednost – rizici i komplikacije
Kada govorimo o rizicima i kompikacijama, oni su toliko minimalni da se skoro zanemaruju. Moguci su samo u slucaju veoma tamne koze (tip V). Tada postoji mala verovatnoca da ce se pojaviti neke privremene i naravno prolazne pigmentne promene, ili jos redje, mali plikovi. U svakom slucaju, potrebno je bar dva dana pre tretmana, uraditi prethodnu koznu probu. Nije na odmet uraditi i profesionalnu dermatolosku procenu tipa koze. Svakako se podrazumeva da se minimum 4 nedelje pre tretmana obustavi suncanje i bilo kakvo drugo toniranje koze (solarijum, kreme i sprejevi za ten…). Kod nas u Sliming studiu tretman izvodi strucno lice nakon prethodne strucne procene tretirane regije. Zato se i moze reci da su komplikacije retke i minimalne.
Najcesce regije epilacije: nausnice, brada, zulufi, predeo izmedju grudi i oko bradavica, ruke i noge u potpunosti, prepone, intimna regija, zadnjica, pazuh, donji deo stomaka i ledja. Kod muskaraca se najcesce vrsi epilacija ledja, stomaka i grudi.
Zakazite Epilaciju
Tel: 0628521010

50% popusta na tretmane, akcija traje do 1 marta 2018. godine

Epilacija intimne regije
Cena:
Vise...

Epilacija laserom spada u najjeftinije i ujedno najtrajnije metode kojim se rešavate neugodnih dlaka. Najbolje rezultate pokazuje kod osoba koje poseduju jake, tamne dlake i kožu svetle puti. Nikako ne treba pre tretmana izbeljivati, čupati pincetom ili brijati (skraćivati) dlacice.

Cena epilacije

​​
U našem studiju sprovodimo  Epilaciju  celog tela i pojedinih regija, a na sledećem linku možete videti kako mi to radimo kao i šta sve podrazumeva tretman.
Cene epilacija možete pogledati  ovde.
Epilacija nogu
Cena:
Vise...