KAKO-SMRSATI-U-BUTINE-

 Koji su to treninzi koji nabrze trose kalorije

I KAKO SMRSATI U BUTINAMA?

KAKO SMRSATI U BUTINAMA NAJEFIKASNIJI TRENING JE  POWER PLATE -Vibraciona borba protiv masnoce

U istrazivanju KAKO SMRSATI U BUTINAMA  je ucestvovalo 80 zena. One su podeljene u cetiri grupe: 1) sama dijeta, 2)program vezbanja na Power Plate, 3)dijeta plus konvencionalni program vezbanja biciklizam,plivanje, trcanje i ostale aktivnosti,4) grupa koja nije radila ništa.

REZULTATI ISTRAZIVANJA

  • Br. 1 JE TRENING NA POVER PALATE  KAKO SMRSATI U BUTINAMA sastojao od vezbi snage prvo u trajanju od 45sec, a zatim 10 vezbi u trajanju od po 30sec. Nakon par treninga povecao se broj vezbi , ali trening nije trajao duze od 30min sa pauzama I MASAZOM . Napomenimo da su treninzi bili sa personalnim trenerom.

KAKO SMRSATI U BUTINAMA istrazivanje  je pokazalo da su sve zene koje su koristile Power Plate imale u proseku duplo bolji rezultat od onih koje su drzale dijetu u kombinaciji sa konvencionalnim treningom.

“Ovo su vrlo ohrabrujući rezultati, i dajmo prednost vibracionim treninzima na Power Plateu. Narocito je pogodan jer se radi sa trenerom i kratko traje. Takodje nisu zabelezene povrede pri vezbanju, niti bilo kakve druge posledice po zdravlje.

Takodje moramo istaci dodelu MDA sertifikata Power Plate-u i svrsati ga na prvo mesto za ubrazanje metabolizma, potrosnju kalorija,..

KAKO-SMRSATI-U-BUTINE-3-Bitno je naglasiti da narocito pri mrsavljenju ne treba zapostaviti ni aerobne vezbe,te je tako  KAKO SMRSATI U BUTINAMA najefikasniji trening  Br.2  Vacu Step.

VACU STEP

  • 2.VACU STEP jedinstvena kombinacija dve posebno ucinkovite metode’.Vakum terapija. Tokom treninga se pojacava cirkulacija u kriticnim zonama: stomak, bokovi, butine, zadnjica,.. te dolazi do “topljenja masti”bas u tim predelima. Obicnim sportskim aktivnostima i dijetama to nije moguce postici. Smanjenje masnog tkiva u onim predelima, u kojima su zenama najveci problem.

Obim tela se smanjuje vec nakon nekoliko treninga , a koza je vidno cvrsca.
Bicikl, traka ili elipticni trenazer . 30 min koliko traje trening se vozi bicikl (ili trenazer ili traka). Ali je napor mnogo veci jer ste u vakumu. Ali i rezultat je zbog tog odlican.

KARDIO TRENING

  • TRCANJE ILI DZOGING Iako izgledaju slicno, kljucna je razlika sto je brzina dzoginga obično između (6,4–9,7 km / h), dok je brzina trcanja (9,7 km / h).
    Dzogng i trcanje sjajne su vezbe za mrsavljenje. Mogu pomoci sagorijevanju masnoca u stomaku, sto je povezano s mnogim ozbiljnim bolestima.

Mozete zapoceti sa trcanjem 20-30 min, 3- 4 puta nedeljno. Ukoliko vam je neudobno trcanje u pripodi mozete na traci.

KAKO SMRSATI U BUTINE 1

  • VOZNJA BICIKLA Biciklizam je popularna vezba koja pobolj Sava kondiciju, pomaze kako smrsati u butinama i za gubitak kilograma. Iako se bicikl tradicionalno vozi na otvorenom, mnoge teretane i fitness centri imaju stacionarne bicikle koje vam omogucuju voznju biciklom tokom boravka u zatvorenom prostoru.

300 kalorija se potrosi za 30 minuta na biciklu umerenim tempom od (19–22,4 km / h) .
Ne samo da je biciklizam sjajan za gubitak kilograma, nego su i studije otkrile da ljudi koji redovino voze imaju bolju ukupnu kondiciju, povecanu osetljivost na insulin i manji rizik od srcanih bolesti, raka ..

  • VEZBE U TERETANI Trening s tegovima popularan je izbor za ljude koji zele smrsati. Standardan trening u teretani trosi 120 kal za 30min. Takodje , trening s tegovima pomaze u izgradnji misicne mase, ubrzanju metabolizma, kao i potresnji kalorija nakon treninga.

 

 

Leave a Comment

eighteen − ten =