Kako Ubrzati  Metabolizam
Većina načina za brzo mršavljenje sa kojima se susrećemo podrazumeva izgladnjivanje i na neki način mučenje svog organizma. Ali uvek kada prestanemo sa primenjivanjem takvih dijeta, kilogrami se vrate. A priznaćete da niko nema toliko čeličnu volju da trpi ceo život takvo mučenje kao što je izgladnjivanje. Da li ste vi spremni da konstantno budete gladni? Znamo da je odgovor ne, i to je normalno ljudsko razmišljanje.

Zato najbolji saveti i predlozi kako smršati brzo su oni koji govore o prirodnom procesu i koji se fokusiraju na sređivanje ishrane, ali ne na način koji će ishranu potpuno eliminisati.
Nekada su gojaznije osobe smatrane simbolom zdravlja, dok je danas situacija potpuno drugacija. Gojaznost se smatra za estetski nedostatak, a od skora je i proglašena za jedno od najrasprostranjenijih oboljenja. Isto tako, smatra se da su gojazne osobe izloženije i nekim drugim bolestima. Zato je izuzetno važno da sve osobe sa tim problemom pronadju način kako smršati brzo, zdravo i uspešno.Svaki dan nam sa svih strana stižu saveti kako smršati brzo i uspešno. Suočavamo se sa bezbroj nametnutih dijeta koje su ’provereno’ uspešne i kako baš njih treba primenjivati. Sve to izuzetno zbunuje i često posežemo za onim dijetama koje imaju najbolju reklamu, iako nisu proverene. U takvim slučajevima najčešće se dešava da prođe dosta vremena da bi na kraju shvatili da, sem tog dragocenog vremena, ništa nismo izgubili.
 1. Ubrzavanjem metabolizma do odgovora na pitanje kako smršati
  Jesti češće, ali manje količine. Jedna od osnova mršavljenja. Primenjujući ovo pravilo, radite na ubrzavanju svog metabolizma a sa druge strane se ne odričete hrane.
 2. Kako smršati brzo - ne preskačite doručak
  Sigurno je da je doručak najvažniji obrok u toku dana, tako da se i vi toga morate pridžavati. Jasno je da se danas živi brzo i da se ima malo vremena, ali za doručak ga morate naći. Nikakva brza hrana ili neki napitak ne moze nadoknaditi energiju koju naš organizam dobija ujutru od doručka.
 3. Lagana večera je bitna
  Zabuda je preskakati večeru, a mnogi upravo to predlažu kada trazimo odgovor na pitanje kako smršati brzo. Ne smemo dozvoliti da organizam preko noći izgadni, jer će on sve to nadoknaditi sutradan vlaknima, šećerima i mastima. Zato je obavezno na neki način uveče ’zavarati’ glad nekom laganom voćnom salatom.
 4. Plan ishrane
  U Slimming studiu Popović možete dobiti prave i pouzdane savete kako smršati brzo i uspešno. Kod nas možete doći na nutricionistički pregled, a možemo uraditi i izuzetno korisnu AMQAT analizu, kojom ćete dobiti kvalitetan plan ishrane uz pomoć kojeg ćete smršati brzo.
 5. Vise obroka
  Ubrzavajući metabolizam, direktno utičete na to da se i kalorije brze sagorevaju. Ipak to sto u ishranu treba uključiti vise obroka, ne znači da treba konzumirati brzu hranu i grickalice sa velikim procentom masnoće.
 6. Koji su najbolji saveti
  Zato najbolji saveti i predlozi kako smršati brzo su oni koji govore o prirodnom procesu i koji se fokusiraju na sređivanje ishrane, ali ne na način koji će ishranu potpuno eliminisati.
 1. ANATICELULIT
  Vacu Step
  Do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje
 2. Mezoterapija bez igle
  PRO3SON- kombinacija mezoterapije bez igle, akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetlosti
 3. anticelilit tretmna
  Prokaire
  PROCAIRE, novi ključ za celulit. To je najnovija patentirana inovacija iz Promoitalia koji kombinuje prednosti različitih elemenata
 4. novo za celulit
  RAY Light Code
  Kljuc za Edematozni i Fibrozni Celulit, bore, oziljke,
 5. mrsavljenje
  Anticelulit Paketi
  Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja,
 6. power plate
  Power Plate
  POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije.
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji