Kavitacija – kako izgleda i cena tretman

Vec smo pomenuli da je kavitacija tretman kojim se masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvucnim talasom. Sa standarnim kozmetickim ultrazvukom ne postoji nikakva sansa da se proizvede efekat kavitacije. Tokom trajanja tretmana koji traje oko 40 min po regiji, potpuno bezbolno se topi masno tkivo, a pritom uopste nema nikakve opasnosti da se isti taj efekat pojavi i na drugim, okolnim tkivima. Masne celije se razlazu na daleko jednostavnije forme koje posle organizam sam moze vrlo lako da upotrebi i eliminise. Pravilnom procedurom rada, ocekivani rezultat moze biti i gubitak masnih naslaga na stomaku od cak 2 do 4 cm po tretmanu, a na butinama od 1 do 2,5 cm.
Ova metoda je trenutno najmocniji mehanizam za uspesnu eliminaciju tvrdokornog celulita, zatim za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga. 
Kavitacija se ne preporucuje u sledecim slucajevima:
 • trudnoca
 • pace maker
 • oboljenja jetre
 • hipelipidemija
 • dijabetes
 • ciste i tumori

Kako deluje kavitacija

Delovanje kavitacije je da se kavitacijskom implozijom razbijaju zidovi masnih celija koje se u obliku triglicerida izlivaju u medu celijsku tecnost, gde se pod uticajem enzima razgraduje na gliceride i jednostavne masne kiseline. Gliceridi prodiru u krvnu cirkulaciju gde se koriste kao energija, a jednostavne masne kiseline putuju u jetru gde se razgraduju kao svaka druga jednostavna masna kiselina

Sliming studio Popovic vam preporucuje poseban nedeljni paket:
1 kavitacija
2 Celos Pro
1 limfna drenaza
2 Power Plate treninga sa kardio treningom

Koliko je efikasna kavitacija

Sama cinjenica da se tretman kavitacije uporeduje sa efektima koji se postizu liposukcijom, dovoljno govore o njenoj efikasnosti. A pritom nakon tretmana kavitacije nema pojava neravnina na kozi, koje su cesto prisutne nakon liposukcije.

Najveci uspeh prilikom tretiranja imaju regije kao sto su: stomak, struk, kukovi ,unutrasnja strana butina, nadkolenice, nadlaktice i druge specificne regije. 

Koliko je tretmana Kavitacije potrebno

Ukoliko imate manjih naslaga dovoljan je jedan ili dva tretmana, a za nesto vece naslage moze se uraditi do 8 tretmana. Kavitacija se izvodi jednom nedeljno na jednoj zoni i svaki tretman mora pratiti 2 – 3 limfne drenaze u toj nedelji (Sliming studio to ne naplacuje dodatno). Pored toga mora se odraditi 2 – 3 aerobna treninga (Sliming studio predlaze i praktikuje trening na Power Plate i dodatni kardio trening). Ovi treninzi su obavezni jer postoji mogucnost da se masti koje su oslobodene i pretvorene iz cvrstog u tecno stanje, ukoliko se ne potrose, za odredjeno vreme ponovo nataloze u masnom tkivu.
 1. ANATICELULIT
  Vacu Step
  Do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje
 2. Mezoterapija bez igle
  PRO3SON- kombinacija mezoterapije bez igle, akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetlosti
 3. anticelilit tretmna
  Prokaire
  PROCAIRE, novi ključ za celulit. To je najnovija patentirana inovacija iz Promoitalia koji kombinuje prednosti različitih elemenata
 4. novo za celulit
  RAY Light Code
  Kljuc za Edematozni i Fibrozni Celulit, bore, oziljke,
 5. mrsavljenje
  Anticelulit Paketi
  Uz pomoć ove metode se tope tvrdokorne masne ćelije i zagrevanjem one izlivaju svoj sadržaj. Bitno je naglasiti da kod običnog mršavljenja,
 6. power plate
  Power Plate
  POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije.
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Kavitacija Efikasan Anticelulit Tretman
Ultrazvucna kavitacija – princip rada
 Kako bi bilo razumnije objasniti princip kavitacije, moramo se podsetiti principa termodinamike fluida. Ukratko poznato je da isparavanje tecnosti zavisi od pritiska. Sto je pritisak iznad tecnosti nizi, tecnost ce kljucati na nizoj temperaturi, i obrnuto.
Ultrazvucni talasi izazivaju smanjenje pritiska. Snizavanje pritiska dovodi do kljucanja (isparavanja) tecnosti (vode) i stvaranja mehurica pare. Ako je intenzitet ultrazvucnih talasa dovoljno visok, mehurici povecavaju zapreminu i kada dosegnu rezonantnu velicinu apsorbovace svu energiju ultrazvucnog polja i eksplodirati. Ovo dovodi do stvaranja udarnog talasa koji se siri okolinom i moze da osteti cvrstu povrsinu na koju naidje.
Kako je dve trecine ljudskog tela sastavljeno od vode, kada se ovaj fenomen dogodi u blizini celijske membrane masne celije postoji velika verovatnoca da dodje do njenog pucanja ili ostecenja. To zavisi od kolicine masnog tkiva, od stanja masne celije i od kolicine medjucelijske tecnosti. Ostecene celijske membrane masnih celija ce lakse puci u narednom tretmanu ako je razmak izmedju tretmana relativno kratak.

Kavitacija se javlja pri vrlo niskim frekvencijama i njen ucinak opada sa povisenjem frekvencije. Zbog toga sonde za kavitaciju rade na niskofrekventnom ultrazvuku. Sonda aparata za kavitaciju emituje talase na frekvenciji od 28 - 32 kHz. 

Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji
Kavitacija Popust - Cena 1.500 din ...
Ultrazvucna kavitacija - energija i njeno delovanje
Delom se energija ultrazvucnih talasa tokom prolaska kroz tkiva pretvara u toplotnu energiju. Tkiva koja imaju visok koeficijentom apsorpcije kao sto su kosti, lako primaju toplotnu energiju i zato se, predostroznosti radi, izbegava direktno tretiranje i usmeravanje sonde ka kostima i zglobovima. Upravo tih razloga, vreme izlozenosti se preventivno ogranicava na maksimalno 50 minuta tokom jednog tretmana.
 
Ultrazvucni talasi kod ultrazvucne kavitacije prodiru do tacno odredjene dubine tkiva i deluju samo na masne celije u toj regiji, cime je selektivnost metode osigurana, kao i zasticenost unutrasnjih organa
 
Masnoca iz masnih celija se dalje izliva u obliku triglicerida u medjucelijski prostor. Tamo se pod uticajem enzima razgradjuje do glicerola i visih masnih kiselina, sto se naziva lipoliza. Glicerol koji se oslobodi se rastvara u vodi i preko limfnog sistema ulazi u metaboliticke procese za dobijanje energije. Vise masne kiseline koje se ne rastvaraju u vodi putuju u jetru, gde se razgradjuju kao svaka druga masna kiselina koja se unese hranom. Nivo triglicerida koji se oslobode je suvise mali da bi se u krvi pokazao njihov znacajan rast.