Kavitacija

Razmišljate kako skinuti viškove  sa stomaka, butina, guze, kako se rešiti dosadnog i upornog celulita i učiniti da naša koža bude zategnuta i sjajna. Dijeta ne dolazi u obzir jer još traju zimske zalihe, za bavljenje sportom nisu dobre vremenske prilike, liposukcija je bolna i skupa ( najvažnije je imati dobar izgovor u svakoj situaciji , tada ste „čisti“ pred sobom). Ali, verujte, postoji rešenje koje je bezbolno, bez posledica po organizam, a nije ni preterano skupo, to je kavitacija.Tokom samog tretmana, koji je trajanja oko 40 min, na bezbolan način topimo masno tkivo i eliminišemo mogućnost da se to isto pojavi na ostalim tkivima. Razgrađuje se sadržaj masnih ćelija i pretvaraju se u drugačiju formu koju organizam može da iskoristi u svojim metabolitičkim procesima.
Samo jednim tretmanom obim moze da se smanji i za ceo konfekcijski broj ili za 4 cm. Rezultat moze biti i uspesniji, do 6 cm, kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode, koji se posebno javlja kod mladjih osoba.
KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO ?

U zavisnosti od nagomilanih količina masnih naslaga, broj tretmana se kreće od 2-8 u jednom ciklusu. Jedna zona se tretira jednom nedeljno i posle svakog tretmana je neophodno uraditi 2-3 limfne drenaže. Pored toga, preporuka je da se kombinuju sa aerobnim treninzima (u našem studiju praktikujemo rad na POWER PLATE aparatima + kardio vežbe) jer postoji mogućnost vezivanja već oslobođenog sadržaja u okolno postojeće masno tkivo ako organizam ne potroši ponuđeno kroz utrošak energije.

KAKO DELUJE KAVITACIJA?

Tretmanom kavitacije tretiramo postojeće masne naslage usmerenim ultrazvučnim talasima. Napominjemo da se klasičnim kozmetičkim ultrazvukom ne proizvode željeni efekti. Aparat mora biti testiran i sertifikovan za ovu delatnost kako bi se garantovalo da su tretmani bezbedni i sa rezultatom.  Tokom samog tretmana, koji je trajanja oko 40 min, na bezbolan način topimo masno tkivo i eliminišemo mogućnost da se to isto pojavi na ostalim tkivima. Razgrađuje se sadržaj masnih ćelija i pretvaraju se u drugačiju formu koju organizam može da iskoristi u svojim metabolitičkim procesima.  Kako bi se postigli očekivani rezultati, moraju se ispoštovati opšte preporuke i pridržavati se režima ishrane (koji se dobija GRATIS u našem salonu) a ono što nam je očekivana vrednost je 2-4cm u obimu po tretmanu stomaka kao i 1-2,5 cm u obimu butina.
POWER PLATE spada u najsavremenije sprave za vezbanje danas, koja je nastala kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza i radi po principu vibracione tehnologije... Vise
Ne preporucuje se u sledecim slucajevima:
• Trudnoca
• Pace Maker
• Oboljenja Jetre
• Hipelipidemija
• Dijabetis
• Ciste i tumori

DELOVANJE KAVITACIJE NA MASNE CELIJE

• Kavitacijom se razbijaju zidovi masnih ćelija putem implozije, koje se u obliku triglicerida izlivaju u prostor između postojećih ćelija
• Putem rada enzima se razgrađuju na proste gliceride i jednostavnije masne kiseline
• Kako gliceridi prodiru u krvnu cirkulacije, organizam ih troši kao energiju
• Masne kiseline koje se ne tope u potpunosti putuju u jetru koja ih razgrađuje svojim procesima kao i sve produkte metabolizma
FIT MAMA PLUS
- analiza tela AMQAT
- plan ishrane
- 12 Power Plate treninga
- 4 kavitacije
- 12 celos tretmana
Vise...
Nedeljni Paket koji mi preporucujemo:
-Kavitacija  + 2 x Cellos pro limfna drenaža  + rucna limfna drenaza  +  3 x power plate + kardio trening

KOLIKO JE EFIKASNA KAVITACIJA?

Efikasnost kavitacije se ogleda u samom poređenju tretmana sa neinvazivnom liposukcijom a popularnost u svetskim razmerama nam govori o uspešnosti. Kako nepostoje efekti stvaranja neravnina na koži i iritaciji regiona, kavitacija spada u poželjnije tretmane koji podstiču gubitak masnih naslaga. Kavitacija uspesno skida obim : stomak, zadnjicu, bedra, bokove, unutrasnju stranu kolena, nadlaktice i slicno.
Tokom tretmana cuje se specifican zvuk koji podseca na tiho “zujanje”. Zvuk se cuje zbog koriscenja niskofrekventnog ultrazvuka koji ima frekvenciju koja je na granici cujnosti ljudskog uha.

Najnoviji VacuStep sistem, je efikasan anticelulit tretman  redukciji obima željenih delova tela. Vise..
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Kavitacija - liposukcija bez noza
U vremenu kada je besprekoran izgled i mladalacka zategnutost koze, postala svakodnevna pojava, nametnula se potpuno savremena metoda, potpuni svetski hit u uklanjanju masnih naslaga i celulita. Kavitacija. To je izuzetno brza, potpuno neinvazivna, sasvim bezbedna, neskodljiva i bezbolna metoda. Delovanje kavitacije ne povredjuje krvne sudove, nerve, misice, tkivo, a ni kozu. Mozemo reci da je kavitacija pravo revolucionarno otkrice, Njome se tope tvrdokorne masnoce i razbijaju uvecane celije sa nagomilanim celulitom sa raznih regija. Do sada ih nije bilo moguce ukloniti niti jednom dostupnom neivanzivnom metodom. Dijete, vezbem, treninzi nemaju brz i pravi efekat. Kavitacija ima drugi naziv – liposukcija bez noza. Najveci uspeh prilikom tretiranja imaju regije kao sto su: stomak, struk, kukovi ,unutrasnja strana butina, nadkolenice, nadlaktice i druge specificne regije. Upravo zbog velike uspesnosti u uklanjanju kako masnih naslaga, tako i celulita i njenih specificnih karakteristika, kavitacija je standardna procedura u svim salonima lepote.

Rezultati Kavitacije
Ova metoda je trenutno najmocniji mehanizam za uspesnu eliminaciju tvrdokornog celulita, zatim za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga. Vrsi se uz pomoc ciljanih i  usmerenih niskofrekventnih ultrazvucnih i RF (radiofrekventnih) talasa. Ti talasi razlazu masne celije selektivno. Dejstvo talasa je na odabranoj zoni iskljucivo na masne celije koje se ,,buse", tope i eliminisu masnocu iz njih. Rezultati kavitacije su fantasticni, jer se brzo, neinvazivno, bezbolno i potpuno bezbedno uklanjaju upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano, na tacno odredjenim mestima. Ono sto je posebno interesantno je to sto se radi bez ikakvih operativnih zahvata i bolnickog lezanja. Samo jednim tretmanom obim moze da se smanji i za ceo konfekcijski broj ili za 4 cm. Rezultat moze biti i uspesniji, do 6 cm, kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode, koji se posebno javlja kod mladjih osoba. 
​Ultrazvucna kavitacija se kombinuje i sa drugim tretmanima za uklanjanje masnih naslaga i celulita. U kombinaciji sa vakuumom nudi brojne prednosti. Pod dejstvom vakuuma stvara se kozni nabor koji se utisne u aplikator i to znatno povecava selektivnost i efikasnost terapije. Ultrazvuk deluje samo u tom koznom naboru. Takodje, kombinacija ultrazvucne ili vakuumske kavitacije sa limfnom drenazom je jedan od preduslova za mnogo efikasniji ucinak
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji
Kavitacija Efikasno Uklanja Celulit

Ultrazvucna kavitacija protiv celulita 


Ultrazvučna kavitacija je spasonosni način za uklanjanje lokalnih masnih naslaga i efekta „pomorandžine kore„, odnosno celulita. Ultrazvučnim talasima tačno određene frekvencije  deluje se na potkožno masno tkivo na tačno određenom i željenom mestu. U momentu kada se u ćelijama „sala“ nakupi dovoljna kolčina energije, one eksplodiraju, ćeliske membrane pucaju i sadržaj se izliva u međućeliski prostor. Tako one trajno nestaju i svakim tretmanom smanjuje se njihov broj.
Za uklanjanje sadržaja  iz međućeliskog  prostora  zadužena je limfna tečnost  koja masnoće odnosi do jetre koja ih razlaže na iste sastojke kao i masnoće unete putem hrane. Neki delovi razložene masnoće moraju se sagoreti u organizmu, a to je najlakše ako smo fizički aktivni. Rekli smo da je kavitacija potpuno bezbolna, a u kombinaciji sa vakuum terapijom, koja služi da limfnoj tečnosti  omogući lakši transport  masnoća, postižu se mnogo bolji rezultati.
Ultrazvučna kavitacija, pomoću uređaja nove generacije, doprinosi poboljšanju opšteg stanja organizma  i izgleda celog tela. Nova generacija  uređaja za ultrazvučnu kavitaciju kombinuje radiofrekvenciju i ultrazvuk velike snage a niske frekvencije, što omogućava ne samo topljenje masnih naslaga nego i istovremeno zateže kožu i poboljšava njen izgled.
Ultrazvucna kavitacija je nacin kojim se parcijalne masne celije i celulit uklanjaju ultrazvukom. U potpunosti neinvazivna i bezbolna terapija koja omogucava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Smanjenje obima je direktan rezultat razbijenih masnih naslaga u potkoznom tkivu tretiranog dela tela.
Ultrazvucna kavitacija je metoda kojom se unistavaju lokalizovane masne naslage, a ne resava se problem preterane gojaznosti.


Zategnite kožu uz pomoć kavitacije
 
Ovakav način zatezanja kože preporučuje se naročito posle porođaja kada vrlo brzo vraća kožu u prvobitno stanje. Ultrazvučna kavitacija se preporučuje i posle liposukcije kada ostaje „višak kože“. Tretmanom se koža zateže i uklanjaju se neravnine koje ostaju posle operacije. Samo jednim tretmanom obim struka se može smanjiti za 4 centimetra, odnosno čak za jedan konfekcijski broj, a kod vodenog celulita i do 6 centimetara.
Ultrazvučna kavitacija nije predviđena za skidanje viška kilograma kod mnogo gojaznih ljudi, već za tretman lokalnih masnih naslaga. Najbolji rezultati su se pokazali na stomaku, unutrašnjim stranama butina i kolena, no ništa manje značajni  efekti nisu ni na kukovima, rukama, gluteusima. Kavitacija uz elektrostimulaciju, ukoliko se primenjuju istovremeno, daju još bolje rezultate, odnosno, pored smanjenja obima postiže se i bolji tonus kože.
 Od svake osobe ponaosob zavisi broj tretmana i određuju  ga stručnjaci . Osobe koje imaju povišen holesterol i trigliceride ne mogu  biti podvrgnuti  tretmanu . Ultrazvučna kavitacija kod muškaraca daje bolje rezult

Ultrazvucna kavitacija kao tretman


Tretman traje maksimalno 50 minuta, zbog dozvoljene gornje granice izlozenosti ultrazvuku tih frekvencija i intenziteta. Razmak izmedju dva tretmana je od pet do sedam dana, s obzirom da organizam mora da izbaci iz sebe sve produkte raspasnutih masnih celija i da preradi masne kiseline koje su oslobodjene tretmanom.
Iako je ultrazvucna kavitacija kao metoda neinvazivna i bezbolna, organizam je opterecen, jer mora da preradjuje i izbacuje sve produkte raspada masnih celija. Zato je dozvoljeno ukupno 6 tretmana u jednom ciklusu. Posle toga mora da se napravi pauza mesec dana.
.
Nuspojave ultrazvucne kavitacije


Ultrazvucna kavitacija razvija toplotu, a postoji i efekat trenja, pa moze doci do blagog zagrevanja koze na mestu dodira sa sondom aparata ili je moguce osetiti blago peckanje i toplotu na tretiranom delu tela tokom same kavitacije. Neposredno nakon tretmana moguca je pojava blagog crvenila koje prolazi u roku od 2 do 72 sata.

Pozovi
Jelena Sliskovic
19.09.2014 20:28
Veoma sam zadovoljna postignutim rezultatima. U višegodišnjoj borbi protiv celulita ovo je jedino što zaista daje rezultate,a cena je pristupačna.Savetujem svima da probaju​
procitaj dalje ​​
Ceca
01.10.2014 10:30
I meni se svidja cena, i naravno , rezultat: 3 tretmana- 6 cm manje u struku.
procitaj dalje​​
Jadranka
05.03.2015 21:52
Imala sam ogromno salo oko donjeg stomaka. Za 3 tretpama skinula sam 15cm i koza s ejako lepo povukla. Bila sam prezadovoljna. Ali kada sam pocela ponovo da se gojim kao da mi se vratilo jos vise sala oko stomaka. To je moje iskustvo, ne znaci da bi svima tako bilo.....
procitaj dalje
Milena
17.03.2015 10:13
Blago Vama imate gde otici na kavitaciju i ostale slicne tretmane za negu koze i tela, ne znam sta da kazemo mi koje smo iz manjih gradova i nemamo nikakve mogucnosti za ulepsavanje. Saosecam sa sobom i svim zenama iz grada u kome zivim :(​
procitaj dalje ​​
Lidija
04.05.2015 18:48
Sa 2 kavitacije u predelu stomaka sam videla razliku..Naravno bila sam i na rezimu ishrane koji su mi dali u studiju. Nastavljam sa kavitacijom . Tretman je prijatan i bezbolan
procitaj dalje​​
Goga
25.05.2015 10:58
Kavitacija je pun pogodak. Pred more odradim 2-3 tretmana, drzim se plana ishrane koji dobijem u studiju i rezultati su tu. Da napomenem da i uredno vezbam . Preferiram power plate. 2 ili 3 puta nedeljno.
procitaj dalje
Lana
08.12.2014 15:36
Sa kavitacijom , power plteom i celosom sam za 3 nedelje skinula slauf sa stomaka. Svi primecuju razliku.​
procitaj dalje ​​
Danijela
20.01.2015 16:31
Unutrasnji deo butina mi je bio katastrofa ( cepala sam butinama carape, pantalone, a koza me mnogo bolela), sve dok nisan krenula na kavitaciju. Vec posle 2 kavitacije i plana ishrane koji sam dobila u studiju, noge mi nisu toliko "kacile" jedna o drugu. Nakon 5 tretmana sasvim normalno nosim , i suknje i pantalone... Kavitacija je cool!
procitaj dalje​​
Dragana Lazić
01.03.2015 12:42
Koja je cijena jednog tretmana?
procitaj dalje
Ivana Lazic
07.09.2015 10:56
Uz pomoc kavitacije i elektrostimulacije resila sam problem sa opstipacijom. To je moje iskustvo​
procitaj dalje ​​
SVETLANA POPOVIC
27.06.2016 19:39
DA LI UZ KAVITACIJU RADITE I DRENAZU .TJ DA LI UZ CENU KAVITACIJE ZA 1.500 DINARA IDE I DRENAZA?
procitaj dalje​​
Ceca
29.09.2016 09:51
Sa 4 kavitacije smanjila sam obim i celulit na rukama. A na PowerPlate sam ih zategla. Svidja mi se.Moram da pohvalim i cene koje su bas pristupacne , a kvalitet i usluge i aparata je vrhunski
procitaj dalje