licni trener 1

Licni trener je pojedinac sa sertifikatom koji ima razlicit stepen obrazovanja. Motivisu klijente postavljanjem ciljeva i pruzanjem povratnih informacija i odgovornosti prema klijentima. Treneri takodje mere snagu i slabost klijenta pomocu procene kondicije.

Te provere kondicije takodje se mogu izvoditi pre i nakon programa vezbanja za merenje poboljsanja telesne spremnosti njihovog klijenta. Oni bi takodje trebali edukovati svoje klijente o mnogim drugim aspektima wellnessa. Vrlo je vazno da trener odvoji svoje vreme za procenu klijentov licnog zivota izvan teretane. Na taj nacin licni treneri mogu shvatiti kakavom stresu se njihov klijent moze izloziti u odredjenim delovima tela tokom svog svakodnevnog zivota.

 

PERSONALNI TRENINZI ZA MRSAVLJENJE NOGU

licni trener

Kvalifikovani licni trener mora da se pridrzava svog podrucja strucnosti.

Ako trener posumnja da jedan od njihovih klijenata ima zdravstveno stanje koje bi moglo ugroziti njegovo zdravlje ili zivot ako bude ukljucen u program vezbanja, mora ga uputiti na zdravstveni pregled !!!

Licni trener procjenjuje ciljeve i potrebe klijenta dok pise fitness program.
Opseg prakse za licnog trenera je poboljsati komponentu kondiciju za opstu, zdravu populaciju.

 angazovanje personalnog trenera je dobra odluka koju pojedinac moze da donese.

licni trener 3

U tom slucaju , bice siguran da odlazak na fitnes i odvajanje vremena za aktivost ,pun pogodak. Trener posvecuje veliku paznju obliku vezbanja svog klijenta, rutini vezbanja i planu ishrane.

Profesija licnog trenera nije ogranicena na mesto vezbanja. To moze biti prostor za fitnes ili vani, ili na kraju on line trener koji je sve popularniji. Licni treneri mogu se specijalizovani za odredjenu vrstu treninga, filozofiju treninga, vrstu izvodjenja, modalitet vezbanja ili populaciju klijenata. 

Kod nas prednost dajemo individualnom radu. Od nutricionistickog pregleda, preko plana ishrane do treninga.

Izabrali smo vezbanje na Power Plate , jer klijentu ne oduzima mnogo vremena, a rezultati su vise nego fantasticni.

Power Plate je dobar kako za odrzavanje postojece kilaze uz preoblikovanje, tako i za mrsavljenje. Naravno , u zavisnosti od toga sta zelimo da postignemo vezbe se prilagodjavaju.

 

Please rate this

Leave a Comment

three × 2 =