IZVOR PROTEINA

 

Nutricionisticki jelovnik . Izbalansirana ishrana znaci snabdevanje organizma važnim materijama a uz to poštujući poznate mehanizme našeg tela. Kao što su varenje, apsorbcija produkata, vremena lipolize i lipogeneze i sl…

Zadrava Ishrana Nutricionisticki  jelovnik za Mrsavljenje

U Sliming Studiu radimo AMQAT analizu tela, metodu koja na najsavremeniji nacin, koristeći tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini…

Dozvolite profesionalcima da umesto vas organizuju plan gubljenja kilograma i vraćanja zdravlja!

NUTRICIONISTICKI JELOVNIK IZRADA DIJETE
Nutricionisticki Jelovnik

Mrsavite zdravo Nutricionisticki Jelovnik 

Kako je poznato, da bi naš organizam bio zdrav i vitalan mora postojati određeni balans u organizmu. Treba oformiti simbiozu duha i tela a za to je neophodno usvojiti i redovno primenjivati zdrave navike. Početak svake priče o očuvanju vitalnosti započinje sa izbalansiranom ishranom.

ZDRAV NACIN ISHRANE
ZDRAVA ISHRANA NUTRICIONISTICKI JELOVNIK

Danas je nedvosmisleno dokazano da je nepravilna ishrana glavni uzročnik većine tegoba pa i oboljenja savremenog čoveka. Hrana je neophodno gorivo za svakodnevno funkcionisanje svakog organizma. A staru izreku koja kaže „zdravlje na usta ulazi“ svakako ne treba zanemariti. Svaka ispravna navika koju usvojite može vam pomoći u terapiji mršavljenja. Ali sve one zajedno ne mogu ništa da urade ako se hrana ne koriguje. Čak ni sa mukotrpnim fizičkim treninzima nećete imati uspeha ako to ne prati odgovarajući režim ishrane. Kako bi dobili što bolje rezultate i što efikasnije iskoristili svoje uložene napore. Neophodno je da se za svakog pojedinca ponaosob napravi dijeta-plan ishrane individualno. Dugoročno nam je cilj da se kilogrami izgube ali ni ne vraćaju.

Svaki je organizam poseban

Ne postoje dva identicna organizma ili  metabolizma. Svako ima razlicite navike, od ustajanja, spavanja, redovnog posla, ishrane pa do fizickih aktivnosti. S tim u vezi, svaki pacijent dolazi na konsultacije sa odredjenim stepenom zdravstvenog stanja koje treba korigovati. Nakon detaljnog nutricionistickog pregleda, informacija o uobičajenim aktivnostima i razgovora sa pacijentima izradjujemo plan ishrane prilagodjen baš njemu. Trudimo se da plan ne bude rigorozan i da se ipak na meniju nadje hrana koju osoba voli. Ali pak uz pravilno kombinovanje i odgovarajuće količine. Osnovno pravilo je da broj kalorija nikako ne treba da padne ispod nivoa bazalnog metabolizma. Već da bude uskladjen sa potrošnjom pojedinca u toku dana.

Treba znati 

 • Ako se dijetom unese značajno manje kalorija od preporučenog nivoa. Dolazi do usporavanja metaboliza kao odbrambenog mehanizma tela i rezultati izostaju.
 • Nikako ne smemo gubiti mišićnu  masu. To može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, već raditi na sintezi nove i održavanja postojeće.
 • Nutricionisticki jelovnik  znači snabdevanje organizma važnim materijama. A uz to poštujući poznate mehanizme našeg tela, kao što su varenje, apsorbcija produkata, vremena lipolize i lipogeneze i sl.

Kako Smrsati

 

Paketi za Mrsavljenej -50%! do 31 dec
product image
Ocena korisnika
5 based on 41 votes
Brand Name
Nutricionisticki Pregled
Product Name
Nutricionisticki Jelovnik
Cena
din 4.500
Proizvod dostupan
Available in Stock

4 Thoughts to “Nutricionisticki Jelovnik”

 1. Sanja

  Septembar je pravi mesec za pocinjanje bitnih stvari, neko u skolu , neko na posao, a ja u Sliming studio po novi jelovnik!Vise nema izgovora ovo leto je moglo biti mnogo bolje sa 25kg manje…To je moj cilj…do Nove godine i uspecu.Ovaj jelovnik je proveren pre 4 god sam uspela ja i moja kuma i njena drugarica….Zato, krecemoooo!
  Uz vasu podrsku uspecu!

 2. Ana B.

  Sve pohvale za jelovnik!

 3. Zana

  Sve pohvale za jelovnik.

 4. Biljana

  Ovako bi opisala jelovnik:mnogo detaljan, dosta namirnica, ali ne zahteva velikunpripremu. Bitna je organizacija oko nabavke. Sve ostalo je lako. Svidja mi se sto namirnice mogu da se menjaju. Za 15 dana smrsala sam 4 kg. Dobro je sto nisam gladna i sto mi se ne jede slatko.

Leave a Comment

3 × 2 =