PAKET ZA MRSAVLJENJE BEZ GADOVANJA I NARUSAVANJA ZDRAVLJE !Da li ste probali dijetu  nakon jos jedne dijete i – nista ne deluje? Dijete su cesto  samo privremene popravke . Koliko je frustrirajuce izgubiti tezinu, a potom dobiti kilograme i nakon toga opet gubiti. To je zacarani krug. Nazalost, dijete deluju na pocetku , ali sa vremenom sve je teze. Gubis manje kilograma, a dobijas zdravstvene probleme. Da li ovo zvuci kao ti? Pa, imamo uzbudljive vesti zatebe! Ne moras birati izmedju dijete i zdravlja, imaces super liniju!

PAKET ZA MRSAVLJENJE BEZ GLADOVANJA
PAKET ZA MRSAVLJENJE

Kako Smrsati zdravo paket za mrsavljenje ?

Dozvolite mi da objasnim. Svismo jedinstveni pojedinci! Ono sto je ispravno za jednuosobu moze biti potpuno pogresno za sledecu. Zato dijete ne rade. Svaki od nas ima jedinstvene individualne potrebe. Ne postoji veci ili snazniji uticaj na vase zdravlje od hrane koju jedete. Ako jedete prema vasem metabolickom tipu, mozete hrana biti vasj lek, a ne vas otrov.

Samo prava hrana koja se jede u pravim razmerama proteina, masti i ugljenih hidrata moze se potpuno pretvoriti u energiju

Da pogledamo primer lava i slona. Metabolicki “motori” lava koji jedu meso imaju potpuno razlicite potrebe za gorivom zasnovanim na genetici od onih kod vegetarijanskog slona. Ako biste stavili slona na dijetu koja podrazumeva  da jede meso, najverovatnije ce biti vrlobolestan i na kraju umreti. Isto vazi i za lava, ako bi jeo samo vegetarijansku hranu.

Slicno, ali ne bas u tolikoj meri, funkcionisu i ljudi. Svako od nas ima individualne potrebe za odredjenom hranom. Pravilno izabrana ishrana je dobar start i osnova za dug i zdrav zivot.

Program mrsavljenja  pocinjemo sa AMQAT analizom, na osnovu koje i pravimo i individualni planishrane.

 Sta dobijate u paket za mrsavljenje:

  • Kompletnu analizu celog tela sa 192 parametra

  • savete i konsultacije

  • DETOX program u trajanju od 7 dana

  • kompletanplan ishrane (jelovnik )za 30 dana

  • uz planishrane ide i dodatak sa parametrima -unos minerala , vitamina, ugljenihhidrata, bjelancevina i masti

  • 12 x trening na Power Plate ili Vacu Stepu

  •  GRATIS kontrole

Cena OSNOVNOG PAKETA ZA MRSAVLJENJE je 10.000din

Navescemo jos neke od najpopularnijih paketa. Paketi su dati okvirno, i za svakog klijenta se na konsultacijama odredjuju treninzi i tretmani.

Paket za mrsavljenje Fit Mama Cena: 15.000 din

  • AMQAT +Plan ishrane + 12 Power Plate + 8 prokaire tretmana+ 4 Ultrazvucne Kavitacije.

AnticelulitFast paket za  mrsavljenje 20 dana Cena: 12.000 din

Nedeljni Paket za Mrsavljenje Cena: 4.000 din

  • Program detoksikacije organizma + 3 Treninga Power Plate + Ultrazvucna Kavitacija + 3 Prokaire tretmana za mrsavljenje

Leave a Comment

4 × one =