PERSONALNI TRENINZI CENA

Personalni treninzi na najsavremenijoj spravi za vezbanje Power Plate.
Power Plate je i nakon 15 godina od proizvodnje prve. Jedna od najsavremenijih i najkompletnijih masina za vezbanje, istezanje i masazu. Radi po principu strogo kontrolisanih vibracija, a na njemu vezbaju najpoznatije svetske licnosti.

PERSONALNI TRENINzi

Personalni Treninzi na Power Plate je : jedan vezbac, jedna sprava, jedan trener.
Power Plate vibrira gore dole, i napred-nazad, destabilizirajuci telo i izaziva refleksivno kontrakovanje  misicnog tkiva. Aktivnost misica promovise brze, refleksne reakcije u misicnim vlaknima i povecanje cirkulacije krvi. To dovodi do razvoja celog tela, pokretljivost i stabilnost, snagu i zategnutost misica. A mnogou kracem vremenskom periodu nego kod tradicionalnih metoda.
Power Plate stimulise limfni sistem, olaksava bol, unapredjuje brzi oporavak ostecenih misića i tetiva, poboljsava funkciju zgloba i pomaze da se osecate jace – sve to za samo 30 minuta dnevno.  Sa redovnom upotrebom, rezultat je neverovatan!

PERSONALNI TRENINZI ZA MRSAVLJENJE
PERSONALNI TRENINZI BANOVO BRDO

A da bi se trening na Power Plate izvodio pravilno tu je personalni trener. Personalni (individualni )trener je sertifikovana osoba. Koja na osnovu svoje sposobnosti u radu sa klijentima postavlja ciljeve, motivise , pravi program vezbi za poboljsanje fizicke spremnosti. Takodje personalni trener edukuje svoje klijente o fizickoj aktivnosti, ukljucujuci i opste smernice o zdravlju i ishrani.
Tako da, iako niste nikad vezbali na Power Plate i niste bas sportski tip-nebrinite, nasi personalni treninzi i licni trener su tu da vam pokazu vezbu, da vas koriguju prilikom izvodjenja vezbi i da vas motivisu.
Pored treninga za jos bolji izgled tu su i najsavremeniji tretmani za mrsavljenje, celulit i zatezanje koze. Takodje na osnovu analiza koje radimo , izradjujemo i jelovnike prilagodjene samo vama i vasim potrebama.
Svim nasim klijentima posebno su interesantni paketi koji pored toga sto supersonalni treninzi ukljucuju , analizu , plan ishrane, i tretmane . Sve po potrebi klijenta.

Vezbanje nikad nije bilo lepse i lakse! Uz pravu podrsku i vrhunsku masinu!

  • NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI
    NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI -POPUST !

Pozovite i zakazite prvi BESPLATAN trening!
SLIMING STUDIO POPOVIC
062/852-1010

Please rate this

Leave a Comment

3 × 5 =