trening power plate

Trening za mrsavljenje sa planom ishrane !

Ono sto mi predlazemo su trening na Power Plate. Treninig na Power Plate je idealan za one koji nemaju mnogo vremena za vezbanje. Trening traje 10min. Zapravo vezbe snage za traju 10min, ne ukljucujuci pauze, zatim sledi istezanje , a na kraju masaza (anticelulit I relaksacija misica). Sve ukupno 30 min.

power plate trening

Koliko ste puta culi “ako zelis da smrsas, probusi kasiku”?! 

Vecina to bukvalno shvata, narocito kada stigne lepo vreme. Zene tada , gladuju , padaju u nesvest, obavezno izbace hleb i slatkise iz ishrane . Pa jedu samo zelenu salatu i belo meso… Takvim rezimom oslabe tako dve – tri sezone, ali nakon toga dijeta ne deluje.  Onda probaju sve dijete koje postoje u casopisima: proteinska, hrono,liposukcijska, un, kupus dijeta, vma dijeta…. Vrteci se u zacaranom krugu slabljenja i dobijanja kilograma postaju nervozne , nezadovoljne. A kao produkt svega najcesce se jave I zdravstveni problemi.

Zato da biste izbegle neprijatnosti i nezadovoljstva koje visak kilograma nosi sa sobom budite umerene. Izaberite trening koji najvise odgovara vasem temperamentu, ali ga upraznjavajte redovno , a ne samo pred more. Hranite se umereno  i ne preskacite obroke. Ne izbacujte hleb, to je osnovna zivotna namirnica…

trening za mrsavljenje

Dokazano je da takav trening zamenjuje 1,5 sat u teretani. Vec posle par treninga vide se prvi rezulatati. Jaca upala misica najcesce je prisutna u prvoj nedelji vezbanja.Plate je posebno dobar za oblikovanje tela I jacanje misica.

Ukoliko je vas problem celulit I masne naslage na kriticnim zonama onda je za vas VacuStep. Kombinacija vakuma i laganih pokreta pruza poboljsanu cirkulaciju krvi. To dovodi do obnavljanja strukture potkoznog tkiva, zatezanja koze i zeljenog obima.

VacuStep I Power Plate su idealani u kombinaciji ,I za postizanje maximalnih rezultata.

Preporuceni mesecni paket:

20 VacuStep + 12 Power Plate = 16.000 din

A u kombinaciji sa planom ishrane, preporuceni mesecni paket:

AMQAT+Plan ishrane +20 VacuStep + 12 Power Plate=19.000 din

 

Plan ishrane je individualan. Za svaku osobu pravi se posebno , postujuci zelje I navike (koliko god je to moguce). Plan ishrane nije dijeta koja traje odredjeni vremenski period i prilikom koje se najcesce osecate lose. Nego potpuno zdrav nacin ishrane koji vam daje snagu . Sastoji se od pazljivo odabranih obroka. Plan je raznovrstan sa tacnim kolicinama namirnica, kao I receptima.

Nasi programi I paketi su osmisljeni tako da gubite kilograme – na zdrav nacin. Hranite se zdravo i umereno, vezbate dovoljno ali ne preterano. (Koliko je vazna vezba , isto tako je vazan I odmor). I ne samo to. Kod nas  gubite kilograme I smanjujete obim na onim mestima na kojima to zelite!!!

 

  • NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI
    NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI -POPUST !

Kako Smrsati

 

Please rate this

Leave a Comment

12 + sixteen =