Kako ukloniti celulit, VacuStep

Najefikasnije za obim i celulit na nogama i zadnjici 

Problem koji izgleda nerešiv za mnoge žene izgleda ovako: zdravo se hranite, vežbate u dogovoru sa vašim trenerom, gubite na težini, ali ... Gubitak težine se ne vidi tamo gde biste vi želeli: na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama. 
Najnoviji VacuStep sistem, je efikasan anticelulit tretman će vas odvesti ka tom cilju, redukciji obima na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama. 

POZOVI

Rezultati posle 4-6 nedelja anticelulit tretmana 

Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, a u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadržali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2 anticelulit tretmana nedeljno po 30 minuta.

VacuStep sistem je najbolji nacin za borbu protiv neprijatelja br. 1 zenske lepote, protiv dosadnog celulita. 

Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno. Od pamtiveka, žene imaju problem nagomilavanja masnog tkiva na butinama, zadnjici i stomaku. To ima veze sa genetikom 

VacuStep poboljšava cirkulaciju krvi

Vacustep kao anticelulit tretman

Od pamtiveka, žene imaju problem nagomilavanja masnog tkiva na butinama, zadnjici i stomaku. To ima veze sa genetikom jer je priroda tako obezbedila dovoljno masti, u trudnoći, za potrebe organizma. Ipak, i individualne sklonosti određuju količinu masnih naslaga. Kada se počnu pojavljivati masne naslage, obično držimo dijetu, vežbamo, pridržavamo se raznih anticelulit saveta, ali rezultati najčešće nisu očekivani.
Zašto?
Zato što gornji delovi našeg tela imaju bolju cirkulaciju krvi od donjeg dela tela. To znači da gornji delovi tela brže sagorevaju masti, imaju aktivniji metabolizam i bolju upotrebu hranjljivih materija, dok donji delovi tela, zbog slabijeg protoka krvi, sporije sagorevaju masti, imaju jako usporen metabolizam i loše prihvatanje hranjljivih materija. Zato je logično da su rezultati naših napora da smršamo vidljiviji na gornjoj polovini našeg tela. Da bismo otklonili taj problem pobrinuo se anticelulit tretman - VacuStep. Pažljivo smišljenim vežbama za donje delove tela i upotreba vakuuma poboljšavamo cirkulaciju u tim delovima i omogućavmo da krv i naročito limfa odnesu višak masnoće iz međućelijskog prostora. To omogućava VacuStep trenažer. Tretman rezultira smanjenjem obima stomaka, guze i butina za vrlo kratko vreme.Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematičnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uređaju.  

Kontraindikacije 

Na VacuStep trenažeru ne treba da vežbate ukoliko imate srčane smetnje, visok ili nizak pritisak, astmu, epilepsiju, ugrađen pejsmejker, trombozu vena ili ako ste trudni.
VacuStep anticelulit uređaji su proizvodi vrhunske tehnologije i kvaliteta, potpuno bezbedni za svakodnevnu upotrebu i tretmane.
Iskustva nasih korisnika
Jasna Pavlovic
23.12.2014 13:09
Sliming studio Popovic pronasla sam na internetu i odlazim tamo oko mesec i po. Pre nekoliko meseci prestala sam da pusim i to se na zalost odrazilo na dobijanje viska kilograma.Pri prvom odlasku uradili su mi magnetno kvantnu analizu, odredili plan ishrane...
Violeta
19.01.2015 16:42
Za Sliming studio Popovic sam cula jos pre 3 godine od koleginice. I 3 godine pokusavam da dodjem , ali me uvek nesto spracavalo (trudnoca, mala beba,grcevi, zubici, prehlada...) Konacno krenula sam sa programom krajem novembra i jako sam zadovoljna., Moj problem ...
Dragica
20.01.2015 16:52
Reklamu Sliming studija Popovic sam pronasla u casopisu Lepota i zdravlje pre 2 godine. Na prvi pogled mi se svidelo program koji je kompletan: kombinacija kavitacije sa treninzima na Power Plate.Ranije sam dosta citala o kavitaciji i znam da mora da se kombinuje...
Contact Us
Email
Let's Be Friends
Call us!
Address
slimingstudio@yahoo.com
Follow us on facebook and lets be friends
Phone: 0628521010
Udbinska 28
Beograd Banovo Brdo
Ime
Email
Poruka- Iskustva
Telefon
Posalji
Anticelulit ishrana
Kako skinuti celulit na
nogama i zadnjici 
Naš organizam, pa i vezivno tkivo, se hrani onim što unesemo u njega kroz hranu. Dakle, kako sejemo, tako ćemo i da žanjemo. Ako u organizam unosimo previše mesa, mleka i mlečnih proizvoda, odnosno, previše proteina, stvoriće se višak kiselina u organizmu koje će napasti vezivno tkivo i ono će izgubiti elastičnost. Prilikom sagorevanja masnoća, telo samo proizvodi kiseline kao nus produkt sagorevanja, te je jasno da moramo izbalansirati ishranu, uz redovan anticelulit tretman, da smanjimo količinu kiselina koje uništavaju kolagen. Kolagen je vrlo važan za čvrstoću kože i potkožnog tkiva. Bez njega nema lepo oblikovanog tela.

Hranljivim materijama koje su nosioci kiselina ( beli hleb, kolači, sir, meso,mast, jogurt, puter, šećer, kafa), moramo suprotstaviti nosioce baza ( integralni hleb, neglazirani pirinač, voće i povrće, sveže mleko,pečurke, hladno ceđeno ulje, biljni čaj), da bismo sačuvali elastičnost kože i potkožnog tkiva i time učinili da anticelulit tretman na VacuStep trenažerima budu što efikasniji.

Facebook posts