Za Edematozni Celulit RAY LIGH CODE je opremljen s cetiri sonde. Za lice, telo, dekolte i malom sondom za nepristupacne delove. Sonde za tretmane tela su opremljeni posebnim valjkom. Koji tokom lecenja dolazi u bliski kontakt s povrsinom tela. Deluje mehanicki drenazom i biostimulacijom koznih receptora.

Foto Biomodulacija RAY LIGHT CODE

BIOFOTOMODULACIJA za edematozni celulit
Za edematozni Celulit fotomodulacija

RAY LIGHT CODE – RESENJE ZA EDEMATOZNI I FIBROZNI CELULIT

Efikasan tretman  za Edematozni Celulit

Kada se nejonizovano svetlosno zracenje koristi da stimulise, smanji ili poveca biolosku aktivnost celije tada govorimo o fotobiomodulaciji. To je kompleks netraumaticnih biohemijskih reakcija izmedju svetla koje emituje LED instrument (RAY LIGH CODE) i specifinih celijskih receptora. Sav taj odnos u kombinaciji je sa odredjenim fizickim parametrima : talasna duzina, frekfencija, jacina energije, duzina trajanja tretmana … Kao rezultat dobijamo savrsen tretman za lice i telo.

Efikasan  za uklanjanje bora

Terapeutski program koji radi na povrsini koze pretežno se preporučuje za lecenje povrsinskih edema, bora. Epidermalne lezije uzrokovane biološkim starenjem tkiva ili za ravne i hipertrofične ožiljke

Anticelulit tretman

Terapeutski program duboke fotobiomodulacije radi na vezivnom nivou i misicnim jedinjenjima. Njegova uporaba je za opste “meko dizanje” lica, za edeme i za treatman ekspresije facijalnih bora na licu. Zatim za adomen, gornje i donje ekstremitete, tako da predstavlja efikasan anticelulit tretman.

Uklanjanje celulita na jednostavan način

RAY LIGH CODE emituje nedovoljnu kolicinu svetlosti da bi se ostetilo tkivo. A sa druge strane dovoljnu da stimulise biohemijske odgovore. Ima fotohemijski , a ne fototermalni efekat. Odgovor celije na svetlost , odnosno uspesnost tretmana, uvek je povezan sa teksturom tkiva (koze), bojom koze, godinama,..

 

Kako Smrsati

Leave a Comment

seventeen + 7 =