ANTICELULIT TRETMANI CENA

ANTICELULIT TRETMANI CENA 4

ANTICELULIT TRETMANI CENA , krecu se od nekoliko stotina do nekoliko hiljada dinara. Kako onda izabrati pravi  anticelulit tretman i da li je najskuplji i najefikasniji ?

Naravno da cena  anticelulit tretmana zavisi od mnogih faktora, ali cesto nije tacno da je i najskuplji tretman za celulit  ujedno i najbolji. Kroz naredni tekst navescemo cene najpopularnijih anticelulit tretmana i rezultate.

ANTICELULIT TRETMANI CENA 

VACU STEP

 Ovom prilikom posebno mesto dajemo VACU STEP-u. Potpuno drugacija metoda od svih nabrojanih. Pored toga sto uklanja celulit , pozitivno deluje na kardio vascularni sistem i prava je doza fizicke aktivnosti. Traje 30 min. Izbacuje toksine iz organizma. Poboljsava kondiciju. I prava je blagodet za umorne i otecene noge. Nakon mesec dana celulit je potpuno uklonjen , a kondicija znatno poboljsana.
Cena je 500 din po tretmanu.

Ultrazvucna kavitacija

Ultrazvucna kavitacija je nehirurski postupak koji se koristi za smanjenje pojave celulita. To je minimalno invazivan postupak. Postupak ne zahteva operaciju ili opstu anesteziju. Putem fokusiranog ultrazvucnog talasa, kavitacija razbija masne naslage i celulit. Tretman je prijatan, bezbolan. Probelm je sto je kavitacija samo jedan deo tretmana. Da bi se ciklus sproveo do kraja, mora da se kombinuje sa limfnom drenazom i treningom preporuka trening na POWER PLATE  daje najbolje rezultate .

Radi se jednom nedeljno.

kavitacija ANTICELULIT TRETMANI CENA se krece od par stotina do 3.000din.

Lipo laser

Lipo laser je takodje nehirurski postupak. Smanjuje celulit, masne naslage, preoblikuje telo po kriticnim zonama. Zateze kozu i postice stvaranje kolagena i elastina. Tretman traje od 15min pa do 1h , u zavisnosti od velicine regije koja se tretira.

Amadiva LYBRA 3u1

Amadiva LYBRA 3u1 .Prosle godine pojavili su se uredjaji koji kombinuju ultrazvucnu kavitaciju, sa laserom i elektrostimulacijom misica koji daje narocito dobar rezultata za celulit. I laser i elektrostimulacija su odlicni kao nezavisni tretmani, ali u kombinaciji rezultat je neizostavan.

Tretman je proglasen za najefikasniji u prethodnoj godini. Veoma mali broj salona poseduje ovakav aparat a cena varira od 2.000 din do 8.000 din. Cena je niza ukoliko se uplati paket tretmana. Pa zato se dobro raspitajte.

Akusticni talasi

Akusticni talasi razbija celulit udarnim talasom visoke i niske amplitude. Dragoceno dejstvo talasa je sto povecava protok krvi kroz tretiranu regiju. Stvaraju se nova kolagena vlakna i koza postaje cvrsca i elasticna.

Masaze rucne ili oklagijom . Bilo da izaberete jedne ili druge princip je slican.Mehanicki se razbijaju masne naslage. Cesto su ove masaze propracene modricama i bolne su. Masaze spadaju u najjefinije tretmane.

Lipoliza i mezoterapija

Lipoliza i mezoterapija sa iglom spadaju u invazivnije metode. U potkozno tkivo ubrizgavaju se supstance koje razgradjuju masne naslage. Cene variraju od 1.000 do 10.000din.
Ovo su samo neki anticelulit tretmani,a ima ih jos mnogo. Sustina je ista . Smanjuje se celulit na kriticnim zonama i efekat nije dugorocan.

Neke metode su manje invazivne , neke vise. Za neke klijente masaza je najbolja , za neke lipoliza,… sve je individualno. Uostalom ne reaguje svaki klijent isto na terapiju.

ANTICELULIT TRETMANI CENA 7

Te tako, VACU STEP zauzima prvo mesto u borbi protiv celulita bez konkurencije.
Zakazite prvi probni trening i uverite se u ucinkovitost.

Pozovi : 062 852 10 10 

Pozovi
Kako do nas