Anticelulit Tretmani Posle Porodjaja

Anticelulit tretmani posle porodjaja  počnite tako što iz svoje ishrane izbacite so i masti. Umesto masti koristite hladnoceđena biljna ulja, a i njih u što manjoj mogućoj meri. Takođe, izbacite šećer u svom izvornom obliku, a jedite što više voća. Pijte najmanje 2 litra vode dnevno, izbacite alkohol i cigarete u potpunosti, a kafu smanjite na najmanju meru. Brzu hranu zaboravite, a čokoladu sakrijte od same sebe. O gaziranim pićima ne treba trošiti reči. Nosite udobnu odeću i obuću, štikle nikako. Tuširajte se što toplijom vodom jer tako podstičete cirkulaciju, a cirkulacija je vrlo bitna u odnošenju masnoća iz potkožnog tkiva. U skladu sa prilikama i specifičnim stanjem, bavite se sportom koliko god je moguće. Plivanje i šetnja će vam takođe pomoći u vašoj anticelulit borbi.

Čak ni sa mukotrpnim fizičkim treninzima nećete imati uspeha ako to ne prati odgovarajući režim ishrane. Kako bi dobili što bolje rezultate i što efikasnije iskoristili svoje uložene napore, neophodno je da se za svakog pojedinca ponaosob napravi dijeta-plan ishrane individualno.

Anticelulit tretmani posle porodjaja 

ANTICELULIT TRETMANI POSLE PORODJAJA
VAKUM TERAPIJE  BR 1 ANTICELULIT TRETMANI POSLE PORODJAJA

Nemojte očajavati, jer je to normalna pojava, ali anticelulit tretman možete početi odmah. Da biste odredili odgovarajuće anticelulit tretmane morate nešto znati o tome kako nastaje celulit. Ako i ne uspete da se u trudnoći odbranite od celulita, ne brinite. Vi ste za svog partnera najlepši, budite u to sigurni. Bitno je da beba dođe na ovaj svet živa i zdrava. A anticelulit tretman se nastavlja dok je sveta i žena. Nove tehnologije donose nove anticelulit tretmane koji daju sve bolje rezultate i zato ne brinite.

Anticelulit tretman u trudnoći

Materinski instikt kod žena se budi onog momenta kada postanu svesne svog drugog stanja, odnosno, kad saznaju da su trudne. Već tada počinje borba za svoje čedo. Neka saznanja su usađena genetski u ženu, nešto uče u „hodu“, nešto čuju od majke, bake, drugarice. A u poslednje vreme mnogo se nauči iz knjiga i specijalizovanih časopisa. Informacije tipa „draga Saveta“ često budu netačne i pune predrasuda. Pa je najbolje da žene kroz sopstveno iskustvo uče najvažnije lekcije u životu. Šta treba jesti, piti, kakvu gardarobu oblačiti, kakvu obuću nositi žena može saznati iz mnogo izvora. Ali trba primeniti ono što joj najviše odgovara. Tako je i sa pojavom celulita u trudnoći. Neke žene ga imaju više, neke manje, što zavisi od mnogo faktora ( genetika, ishrana, fizičke aktivnosti i drugo). 

Žene koje koje su iskusile blagodeti anticelulit masaže, žele i u periodu kada nose bebu da nastave sa istim tretmanom. Činjenica je da je najveći neprijatelj celulita dobra i stručna masaža. Ipak, u trudnoći se ne preporučuje, odnosno, ne dolazi u obzir. Prilikom anticelulit masaže dolazi do razgradnje masti i štetnih materija. Koje odlaze u krv, a samim  tim i u majčino mleko što je neprihvatljivo. Blaga masaža za trudnice nije zabranjena, ali je mogu izvoditi vrhunski stručnjaci i profesionalci koji neće ugroziti vašu bebu. Za ove masaže koriste se specijalana ulja koja nemaju štetne efekte na plod. Nemojte sami koristiti raznorazne kreme i ulja za masažu.  Tako možete uneti u sebe,preko kože, opasne materije koje štete bebi. Anticelulit tretmani posle porodjaja

Šta je celulit?

Celulit počinje da se pojavljuje kod žena već u pubertetu, ali najčešće se pojavljuje kod trudnica i u menopauzi. Usled delovanja hormona, nastaje poremećaj u razgradnji masti. Te se one talože, najčešće, na kukovima, butinama, zadnjici, stomaku, pa čak i na rukama. Žene celulit posmatraju kao estetski problem, a celulit je, u stvari, potrebno medicinski tretirati. Nastaje u potkožnom tkivu, gde se u vezivnim ćelijama skuplja masnoća. Sto je karkteristično za žene, te tako nastaje fenomen zvani „pomorandžina kora“ koja predstavlja noćnu moru za većinu žena. Zato, anticelulit tretman počinjete sa promenom ishrane i načina života.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas