Celulit na Nogama i Zadnjici

Celulit na nogama . Iako se celulit smatra normalnim stanjem , moze imati negativan uticaj na samopostovanje i sliku tela mnogim zenama.U vecini slucajeva se ne mogu kontrolirati razlozi  rizika za razvoj celulita (npr. pol, naslednost, doba, hormoni). Medjutim, modifikacija nacina zivota moze.

Celulit na nogama
Celulit na nogama i zadnjici

Celulit na nogama

Vacum Vezbe za Celulit

Vakum stvara nizak atmosferski pritisak, povecava   cirkulaciju u celulitnim i podrucjima donjeg dela tijela. Zahvaljujuci ovom povecanju cirkulacije krvi, masti se mogu prevoziti iz masnih celija u radne misice gde mogu sagoreti. Vakuum stvara nizak atmosferski pritisak, povecava   cirkulaciju u celulitnim i podrucjima donjeg dela tijela. Zahvaljujuci ovom povecanju cirkulacije krvi, masti se mogu prevoziti iz masnih celija u radne misice gde mogu sagoreti. 
Kada imate vise misica to cini da vasa koza izgleda glatko i cvrsto.
Celulit se razlikuje od masti. Liječenje koje učinkovito uklanja masnoće često ne utiče na celulit.

Smanjenje Celulita

Pod-atmosferski pritisak , stvoren vakumom, ne samo da aktivira metabolizam masti nego i limfni sistem, koji osigurava bolje uklanjanje metabolicki otpadnih proizvoda. Jaka cirkulacija koze i obogacenost kisikom, vitaminima, mineralima i enzimima pozitivno deluju na kozu narandzine kore.

Kako UcinitI Celulit Manje Vidljivijim

Dobitak tezine cesto povecava izgled celulita. Dijeta i vezbe ne mogu eliminisati celulit, ali odrzavanje zdravog nacina zivota kroz pravilnu ishranu i redovnu vezbu mogu pomoci da se smanji vidljivost celulita.

Sledece mere mogu umanjiti celulit

  • Odrzavajte zdravu tezinu
  • Jedite zdravu hranu
  • Pijte puno vode
  • Dobijte odgovarajuce kolicine odmora
  • Redovino vezbajte
  • Prestanite pusiti

Sta je dobro za Celulit

Postoji nekoliko tretmana koji smanjuju i potpuno uklanjaju  celulit sa bokova nogu i zadnice , ( Vacu Step, Akusticni Talasi Laser, Ozon Mezoterapija …) takodje postoje i tretmani za koje se tvrdi da uklanjaju celulit, ali naprotiv tvrdnje nisu tacne i imaju negativne posledice

Leave a Comment

Pozovi
Kako do nas