Depilacija saveti za uklanjanje dlaka

EPILACIJA LASEROM

Depilacija saveti ,  ovoljno je napraviti par malih koraka i postici velike rezultate. Trajna Depilacija Laserom je Najbolje Resenje! Epilacija laserom spada u najjeftinije i ujedno trajni metod kojim se resavate neugodnih dlaka.

AKCIJA!
-50% Popusta na tretmane, akcija traje do 31. Decembra

Depilacija Saveti i Trikovi za Brzo i Efikasno Uklanjanja Dlaka

Verovatno ste brijali ili radili depilaciju pre nego sto ste za to imali razloga. (Sto je bila zurba u petom razredu?). No, i pored dugodisnjeg vaseg iskustva. Mozete napraviti jednu od mnogih gresaka kod uklanjanje dlacica – depilacije. A da toga niste ni svesi. Ovi saveti ce uciniti da brijanje i  Depilacija budu (gotovo) bezbolni – i uciniti depilaciju prijanom. I nece te se depilirati samo u vreme leta.

 
Depilacija saveti / Greska Br-1 : Piling

Piling je najbolja odbrana od upaljenih dlacica bez obzira na metodu depilacije za uklanjanje dlaka koju odaberete. Ako vec patite od uraslih dlacica, nezan piling poput medicinske nege koze. Nega tela sprecavanje njihova razvoja nakon brijanja upotrebite dnevni losion za tijelo s alfa hidroksi kiselinama. Kao sto je Eucerin Dry Skin Therapy Plus. To ce omeksati i ukloniti odumrle celije koze, kako bi se sprecilo da dlacice urastu ispod koze. Ako ste skloni urastanju dlaka nakon depilacije voskom, nanesite losion na podrucje dva dana pre i tri dana nakon depilacije.

Greska Br.2 : Grcenje lica i podizanje obrva prilikom oblikovnja cupanja obrva

Prilikom isctravanje-oblikovanje obrva nije dobro vreme za mrstenje  lica. Bilo da se to radi od bola i uboda ili samo zato sto pokusavate dobiti jasniji i bolji pogled izbliza . “Podizanje obrva iskrivljuje njihov prirodni oblik i rementi simetriju koju zelite”. Pokušajte sto bolje da opustite lice sto je vise moguce. Mozete i područje tretirati s kockom leda ako ste zabrinuti zbog boli.

 
Depilacija saveti / Greska Br.3 : Brijanje posle tusiranja
DEPILACIJA SAVETI
DEPILACIJA SAVETI

Brijanje na kraju tusiranja stedi veme, ali ne daje glatko brijanje. Dok spavate, noge malo naticu, sto moze sakriti deo dlake. Brijanje u vecernjim satima, ce dati bolje rezultate  i bice brze i prijatnije.

 
Depilacija saveti / Greska Br4 : Brijanje tokom vruce kupke

Namakanje u toploj vodi opusta i omeksava kozu, zbog tog nemojte brijati niti dodajte nista za opustanje u vodu. Ako ste mrtvi umorni i odlucili da to radite u kadi, ucinite prvu stvar. Sacekajte duze od deset minuta da  brijanje ucinite prijatnim i vase noge ce biti duze vise od glatke.

Depilacija saveti / Greska Br5: Brijanje s tupim brijacem

“Mnogi drze isti brijac u kupatilu danima, nedeljama, mjesecima”.  Da biste dobili stvarno cisto brijanje, treba da koristite uvek novi brijac. Jedno brijnje i bacajte ga (ili ako bas morate  koristite isti brijac najvise do cetiri primjene). To ne samo da ce vam ucniti  brijanje ugodnijim. Vec i redovna zamena brijaca je jedan od kljucnih stavri za sprecavanje crvenih upaljenih bubuljica nakon nekiliko dana.

 
Depilacija saveti / Greska Br6 : Nekoriscenje pene za brijanje

Pena ne samo da ce sprijeciti iritaciju od ostrice brijaca, vec ce te takodje ukloniti jos pola milimetara dlake vise. Nanesite je suprotno od rasta dlake kako bi se dlake uspravile to ce vam pruziti najprijatnije brijanje.

 
Depilacija saveti / Greska Br7 : Ostavljate kozu ranjivom

Acutane i retinoli rade samo ako ih koristite redovno ali postoji jedan vazan razlog za zaustavljanje rutine. Trebate  prestati koristiti Acutane 7 dana prije depilacije voskom (isto vazi i za koristenje retinola bilo gdje cete staviti vosak). Oni mogu uciniti kozu krhkom, tako da vosak moze skinuti slojeve koze zajedno s dlacicama.

Depilacija saveti / Greska Br.8 : Precesto dediliranje voskom

Moze dovesti do ostecenja koze i jos ako se u tom periodu izlazete previse suncu. Mozdace cete biti stici do bolnickog lecenja ili još gore do skalpera. Trebali biste pricekati cetiri nedelje izmedju depilacije voskom. Tako da vosak ima dovoljno dlacica za hvatanje. Dermatolozi kazu da na bikini podrucje i dlake na nogama trebaju biti Cetrdeset milimetara dugacke. Da bi depilacija bila uredu. Gruba i jaka dlaka mora biti dugacka i vise od pola centimetra .

 
Depilacija saveti / Greska Br.9 : Nepravilna tehnika depilacije

Kad uradite depilaciju voskom u salonu, proces se cini vrlo jednostavan: namaze se vosak, prekriva tkaninom i pocupa. Ali ako pokusas izvrsiti depilaciju kod kuce. Postoji jedan kljucni element koji treba zapamtiti: povucite kozu naprijed u suprotnom smeru od smera u koji vucete traku. Ako ne, “mozete zavrsiti s dubokim modricama”,

 
Depilacija saveti / Greska Br.10 : Depilacija u pogresno vreme u mesecu

Mozda je mislite da je vase pravo vreme ono kada ste rezervisali depilaciju vase bikini zone. Ali treba nesto imat na umu.  Bez obzira na deo tela na koji zelite uraditi depilaciju pogotovo ako ste zabrinuti zbog boli. “Hormonalni udar, dodatni protok krvi gotovo svi osecaju nelagodu neposredno pre, tokom i nakon mesecnog ciklusa” “Najbolje je uraditi depilaciju  na sredni izmedju ciklusa, tacno u trenutku kad je ovulacija.”

Tags :
Pozovi
Kako do nas