Elektrostimulacija Misica

ELEKTROSTIMULACIJA ZATEZANJE I JACANJE MISICA . U toku trajanja tretmana osoba je u komfornom, ležećem položaju. Koji može koristiti za odmor, čitanje, slušanje muzike ili tome slično.Na ovaj način, kroz pasivni trening, utičemo na celulit u svim oblicima.I iniciramo celularnu, kapilarnu i limfnu drenažu regiona. 

ELEKTROSTIMULACIJA – Pasivni trening

CELOS PRO je aparat koji sadrži 24 elektrode pomoću kojih se izazivaju mišićne kontrakcije strujnim impulsima. Po potrebi se raspoređuju na mesta koja su u problemu i mikro impulsima se aktiviraju sami mišići pasivnim putem. Tako sam mišić inicira povećanu energetsku potrošnju elemenata. Koji se najpre nalaze u njemu samom. A zatim i iz okolnih masnih naslaga koje su nagomilane usled lošeg režima života. U toku trajanja tretmana osoba je u komfornom, ležećem položaju. Koji može koristiti za odmor, čitanje, slušanje muzike ili tome slično.
Na ovaj način, kroz pasivni trening, utičemo na celulit u svim oblicima i iniciramo celularnu, kapilarnu i limfnu drenažu regiona. Vrlo efektno izbacujemo neželjene toksine, obnavljamo cirkulaciju a ujedno i radimo na poboljšanju strukture mišića. Kontinuiranim tretmanima postižemo mišićnu definiciju kakvu ste oduvek priželjkivali!!!
Sam proces zahteva povećan unos vode (u toku dana minimalna količina je 2l). I da se voće i povrće nađe na svakodnevnom jelovniku. Tokom same razgradnje celulita i masnih naslaga, izlučuje se suvišna voda u potkožnom tkivu putem koje se i izbacuju napolje nusprodukti tretmana, a da bi proces bio delotvoran količina vode treba biti na povećanom nivou u organizmu. Ujedno je jako bitno da razmena materija u metabolitičkim procesima funkcioniše besprekorno kako bi efekti bili potpuni. Sama elektrostimulacija se uspešno kombinuje sa većinom drugih terapija i u zajedničkom delovanju i daje najvidljivije rezultate. Pre svega mislimo na ručnu anticelulit masažu, tretmane pakovanjima i sl….
 

Klijenti koji ne bi trebalo da kotiste CELOS PRO:

trudnice

srčani bolesnici

osobe sa ugrađenim metalnim predmetima

 
 

Leave a Comment

Pozovi
Kako do nas