Epilacija nogu

Epilacija nogu . Slimming studio Popović Cukarica. Obzirom da svi danas živimo brzim životima i da vreme koje posvećujemo sebi mora da se dobro isplanira. Ni ne čudi da ljudi potrebne usluge traže blizu svoje lokacije… Najnovijom opremom, profesionalnim i obučenim osobljem. Kao i posvećenom odnosuprema klijentima smo uspeli da se izborimo za svoj status i redovne mušterije.

EPILACIJA NOGU LASEROM
EPILACIJA NOGU LASEROM

Epilacija Nogu

Pored epilacije nogu, epilacija nausnica je jedan od najtrazenijih tretmana.

Trajna Epilacija Nogu

Noge svakako spadaju u najizloženije delove tela i briga o njima je obaveza koju moramo sprovoditi tokom cele godine. Epilacija nogu spada u najzahtevnije procedure što zbog površine kože koju tretiramo što zbog gustine i kvaliteta dlake. Najbitnija stavka koja će nam garantovati uspeh je pravilno tretiranje dlaka koje su u aktivnoj fazi rasta. Samo njih tretmanom garantovano trajno uklanjamo. Kada je folikul dlake odvojen i spreman za otpadanje, proizvedena toplota će uništiti kompletnu dlaku ali ne i koren. Zato je bitno da u toku tretmana imamo što više aktivnih malja. Kako bi efekat koji daje epilacija nogu bio bolji a ujedno i cena pristupačnija (zbog manjeg broja potrebnih dolazaka).

Epilacija nogu koliko cesto raditi ?

Uobičajen period između tretmana je negde od 8 pa do 10 nedelja. Naše bogato iskustvo kaže da su rezultati koje daje epilacija nogu najbolji u poređenju sa ostalim regijama. Kod ove regije je specifičnost da folikuli dlake ne idu suviše duboko u dermis . I efekat koji daje epilacija nogu potpuniji sa malim brojem ponavljanja.

Postoje, doduše retki, slučajevi kada je prirodno stalje folikula dlaka nogu kod pojedinaca i na nogama postavljena prilično duboko.  I toplota koja se tretira kroz dlaku nepotpuno uklanja koren. U ovim slučajevima su frekfencije poseta tretmanima češće.

Trajna Epilacija – Cukarica, Banovo Brdo

Naša ciljna grupa su žene iz regina  koje u sebi sadrži Opština Cukarica. Cukarica spada u jedne od najmnogo ljudnijih opština glavnog grada.  I kao takva neophodnost je ponuda usluga i proizvoda koji bi zadovoljili potrebe stanovništva. Slimming Studio se trudi da se nametne kao vodeći salom za lepotu i negu u regionu koji pokriva Cukarica. Najnovijom opremom, profesionalnim i obučenim osobljem. Kao i posvećenom odnosuprema klijentima smo uspeli da se izborimo za svoj status i redovne mušterije. Jedna od vodećih usluga našeg salona predstavlja epilacija svih regija i njene prateće programe.
Posetite nas i uvidećete razliku između profesionalnog i posvećenog pristupa i amaterskog pružanja usluga . Vaš Slimming Studio Popovic

Kako izgleda i koliko traje epilacija?

Laserski snop  koji se ispaljuje iz laserske sonde tretirea kozu, ali je istovremeno i rashladjuje i tako ne dozvoljava da se pojavi bol. Kod vecine pacijenata se javi neki osecaj nalagodnost tj. neprijatnost ili peckanje, ali ne i bol. 

Šta se desava posle tretmana

U narednih 4 nedelje ne sme se izlagati direktnom Suncu. Ili ako se bas izlaze koristite kreme za suncanje sa zastitnim faktorom od najmanje 30. Posle nekih 7 do 10 dana od tretmana, imacete utisak da vam ponovo rastu dlake na tretiranom regionu. Ali neka vas to ne brine…

Odmah posle tretmana mozete nastaviti sa uobicajenim svakodnevnim i poslovnim obavezama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas