FITNES ZA MRSAVLJENJE NOGU STOMAKA

FITNES ZA MRSAVLJENJE POPUST -50%!

Fitnes za mrsavljenje kod vecine nije prvi izbor. Najcesece kada zelite izgubiti tezinu posezete za dijetama, do iznemoglosti… Ili izbacujete hleb i slatkise i obavezno setnja. Iskreno sa tim necete postici – nista, a sanjacete stanglicu cokolade. Neke dame preteruju sa vezbama u teretani, radeci vezbe koje nisu adekvatne za mrsavljenje, prave jos veci problem.
Medjutim, gubitak kilograma ne bi trebao biti tako komplikovan. Zato smo pripremili specijalne pakete i Fitnes za mrsavljenje, i kao takvi daju siguran rezultat.
Zapamtite: ako zelite da izgubite kiograme morate imati minimun 3 puta nedeljno POWER PLATE i drzati se pravilnog rezima ishrane. I to je garantovano najbolje i dugorocno resenje !  Kilogrami se nikad nece vratiti.

FITNES ZA MRSAVLJENJE NOGU I ZADNJICE
FITNES ZA MRSAVLJENJE

Morate vezbati !!!  Fitnes za mrsavljenje prilagodjen vama: Power Plate ili Vacu Step! Plus tretman za skidanje obima sa kriticnih delova (kavitacija, mezoterapija, Prokaire, …).

I nakon 8 godina rada, mislimo i dalje da je za postizanje dobrog izgleda i dalje najbolji Fitnes za mrsavljenje Power Plate. Zasto gubiti vreme po teretanama, kruziti od sprave do sprave, ili raditi prenaporne kardio treninge . Kad sve to moze da se odradi za 30 min, sa istezanjem i masazom. Ugodjaj tokom i nakon vezbanja je neverovatan .

10 minuta intezivnog vezbanja na Power Plate kao 1,5h u teretani ! Da li treba jos nesto da se kaze…?

Fitnes za mrsavljenje netreba da bude kazna.

I u fitnesu za mrsavljenje treba uzivati. Kao sto telu treba vezba, isto tako mu treba i odmor. Vezbamo radnim danima (2, 3, 4 ili 5 puta), vikendom odmaramo ! I tako 4 nedelje. Gubitak izmedju 4-6 kilograma, garderoba vam postaje siroka, vi se osecate mnogo bolje, psihicki stojite mnogo bolje, manje ste pod stresom, svi primecuju da bolje izgledate.

Ako je vas da odrzite vasu trenutnu  kilazu , predlazemo odrzavanje. Treninzi 2-3 puta nedeljno, tretman po zelji za zatezanje, celulit,..i eventualno Prokaire za relaxaciju i opustanje. Tretman Prokaire je narocito prijatan kada je napolju hladnije.
Ako pak imate vise kilograma viska , radimo kontrolnu analizu, mesecno jednom,i nastavljamo sa ishranom , Fitnes vezbama i tretmanima.
Sa nasim paketima za mrsavljenje niste gladni , a na dijeti ste.
Niste premoreni , pa cak iako vezbate svaki dan (naravno ,sem vikenda).

Nasi najpopularniji paketi:

PAKET ZA MRSAVLJENJE – AMQAT+ PLAN ISHRANE+ 12 POWER PLATE= 10.000din
FIT MAMA PLUS – AMQAT+PLAN ISHRANE+12 POWER PLATE+4 ULTRAKONTUR=15.000din
ANTICELULIT PAKET – 20 VACUSTEP + 10 ULTRAKONTUR= 25.000din

 

Pozovi
Kako do nas