KAKO SMRSATI 20 KG 10 JEDNOSTAVNIH STVARI KOJE CE VAM POMOCI

kako smrsati 20 kg

SAZNAJ  KAKO SMRSATI 20 KG POMOCU OVI JEDNOSTAVNIH SAVETA 

KAKO SMRSATI 20 KG , I KAKO SE LAKO NOSITI SA OVI IZAZOVOM ? Naredni tekst je o navikama i psiholoskom aspektu i saveti KAKO SMRSATI.

Verovatno niste ni culi o sledecim istrazivanjima koja mogu uticati na mrsavljenje.

  • Prema istrazivanju objavljenom u časopisu Appetite 2011. godine, ljudi koji su na svojim stolovima drzali ljuske pistaca, koru od voca, omote od bombona konzumirali su znatno manje kalorija od onih koji su otpatke redovno bacali u kantu. Gledanje otpadaka moze posluziti kao vizualni znak, podsecajuci vas koliko ste tacno pojeli.
  •  

KAKO SMRSATI 20 KG UTICAJ ALKOHOLA NA PROCES MRSAVLJENJE 

  • Smanjite alkohol! On je najveci neprijatelj dobre linije. Jedan srecan sat nije toliko srecan kada uzmete u obzir visak koji vam ostaje oko struka. Pice je jedan od najvecih faktora za povecanje telesne tezine, posebno ako pijete alkohol u kombinaciji sa miksom secera , poput margarite ili ruma i koksa. 
  • Rasveta i kilogrami u kakvom su odnosu? Slaba rasveta mozda je idealna za romanticnu veceru, ali trebali biste upaliti svetla ako vodite racuna oi obimu struka, pokazalo je istrazivanje objavljeno u casopisu marketinska istrazivanja 2016. god. Oni koji su jeli u dobro osvetljenim prostorijama vise su narucivali ​​zdravu hranu, otkrili su istrazivaci. Dok suprotno ukoliko jedete u restoranima sa losim osvetljenjem cesce se porucuje nezdrava masna i zacinjena hrana.

KAKO SMRSATI 20 KG UTICAJ LEKOVA

  • Kontrolisano sa lekovima. Vecina lekova utice na povecanje gojaznosti direktno ili indirektno. Pronadjite zdravije nacine za otklanjanje bola.
  • Sledite raspored ishrane. 3 glavna obroka i dve uzine su recept za kako smrsati 20 kg uspesno. Ne prejedati se. I praviti razmak od oko 3 sata izmedju obroka.

kako smrsati 20 kg 1

  • Jogurt super uzina! Bakterije u vasim crevima uticu na celo telo, a to ukljucuje vasu tezinu. Hrane bogata probioticima, poput jogurta, kiselog kupusa, i druge fermentisane hrane je pravi izbor. A ako vam jogurt vam smeta.. Druga mogucnost je svakodnevno uzimanje probiotickih dodataka. Odredjene zdrave bakterije u crevima uticu na ubrzanje metabolizma.

nutricionisticki pregled i dijeta za mrsavljenje 

  • Ne gledajte u telefon pre spavanja. Oduprite se nagonu da listate po facebooku ili drugim drustvenim mrezama pred spavanje. Plavo svetlo sa pametnog telefona, tableta ili TV ekrana unistava cirkadijanski ritam, prema studiji objavljenoj u Medjunarodnom casopisu za molekularna istrazivanja 2014.g. Ne samo da to moze sprijeciti da se dobro naspavate, vec moze i poremetiti proizvodnju hormona melatonina, sto bi moglo usporiti vas metabolizam.
  • Svakom obroku dodajte povrce. Povrce je izvrsno za vase zdravlje i moze vam pomoci da izgubite kilograme. Kako? Sve je u vlaknima. Kroz unos povrca unecete vise vitamina , i bicete sitiji.
  • Krecite se sto vise.Zaokupirajte se poslovima. Sve dok su vam misli skoncentrisane na rad , necete imati potrebu za hranom.

procitaj jos jednostavni nacin da da smrsate a ne vratite kilograme 

Pozovi
Kako do nas