KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM

KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM

KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM ? Nove studije koje govore o tome kako funkcionise metabolizam same po sebi su predivne i vredne. Medjutim kad je u pitanju gubitak kilograma, nesto nije u redu. Sustina KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM i mrsavljenja uopste moze se svesti na 6 osnovnih cinjenica.

1. DIJETA

Cujemo puno o tome da je malo vezbanja kljuc gubitka kilograma . Ali u stvari, varate se . Prvo promeniti nacin ishrane, odnosno smanjiti kalorije. Ako zelite potrositi 300ckal mozete trcati na stazi 3 kruga ili ne jesti  3 krompira, pa izaberite.
Medutim ni gladovanje nije dobar izbor KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM jer samo dodatno usporava metabolizam. Izbor prave umerene ishrane je najbolji. Dajte organizmu nisko kaloricnu , a hranu bogatu nutritijentima to je pravi izbor. Ukoliko niste sigurni sta su dobre namirnice i kako da ih uklopite u celodnevni jelovnik, kontaktirajte nas.

Kompjuterski plan ishrane je nesto sto je potrebno svakom ko vodi brigu o sebi i svom zdravlju.

2. VEZBANJE UBRZAVA METABOLIZAM

“Vezbanje popravlja pokvaren metabolizam”. Vezbanje takodje odgovor na KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM, pod uslovom da korigujete ishranu. Ako jedete vise nego sto potrosite, nece biti rezultata. Birajte aerobni trening. Oko 40 minuta, minumum 3 puta nedeljno. Ako niste sigurni koje vezbe i sta da vezbate konsultujte licnog trenera.

Nova istrazivanja pokazala su da sprava koja najbolje deluje na ubrzanje maetabolizma je Power Plate. Vezbajuci na Power Plateu ubrzavate metabolizam, podsticete cikrulaciju i protok limfe , jacate misice i kostano zglobni sistem.
Takodje vezbanjem u Vacu Stepu kardio vaskularni sistem dobija ono sto mu je potrebno da dobro funkcionise.

KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM 2

KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM 

3. TREBA VAM VISE VEZBANJA NEGO DRUGIM LJUDIMA

Iako vezbanje moze popraviti metabolizam koji je vec duze vremena u problemu . Dakle, ako imate prekomernu tezinu ili premalo gubite na tezini, iako vodite racuna i vezbate-vi ste u problemu. Ne obazirite se na vaseg prijatelja koji jede sve i mrsav je. Svaka osoba ima drugaciji metabolizam , i sa takvim se treba boriti. Ne ocajavajte. Resenje postoji . Samo morate biti uporni i ne odustajte.

4. NE POSTOJI CARBAN STAPIC ZA KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM – SAMO RAD

Cesto mislimo da ako samo otkrijemo „pravu“ kombinaciju namirnica, magicno cemo izgubiti tezinu ili odrzati ono sto smo izgubili. Medjutim , organizam moze da nas zavara. Da bi ste izgubili kilograme morate da racunate na dug proces. To ne ide preko noci , sem srecnicima.

5. ORGANIZACIJA

Kao i u poslu i kod KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM bitna je organizacija. Organizacija u kupovini zdravih namirnica, organizacija u npripremi. Zatim satnica u obrocima. Takodje boravak na svezem vazduhu i dosta vode. I na kraju trening kao neizostavan deo procesa. Trening 3-5 puta nedeljno je obavezan za dobar rezultat.

Pored trenung mozte da uvrstite u sedmicne rituale i tretmane za mrsavljenje. Kavitacija, laser, elektrostimulacija, akusticne talase,…

6. SVE JE U MOZGU

KAKO SMRSATI KAD JE USPOREN METABOLIZAM 1Ni hrana ni metabolizam koji zapravo ne stvaraju prekomernu tezinu nego mozak. Svi intuitivno znamo da su lose odluke one zbog kojih dobijate na tezini. Problem je u tome sto s vremenom lose odluke dovode do znacajnih promena u nacinu na koji mozak upravlja – – postupcima gladi i sitosti. Bilo koja vrste ponasanja, pa i preterana zelja za hranom, lezi na neuronskom tragu.
Dobra vest je da sve vise ima dokaza da se mozak u velikoj meri moze „popraviti“ cim se pojave novi obrasci ponasanja (tj., Ograničenje kalorija, izbor zdrave hrane i vezbanje). Ovde zelimo promeniti ponasanje. Prve promene kod ozbiljne gojaznosti vide se za dva meseca Neurobiologija nam je toliko rekla o onome sta se dogadja u debljanju i mrsavljenju. Potrebno je dugo vremena da se razviju nove navike, rituali, rutine. To traje mjesecima i godinama. Ali to ce se i dogoditi. “

* * *

Dakle, : smanjite kalorije, jedite bolje, vezbajte i, , zapamtite da je to praksa koju treba ponavljati kroz vreme – mesecima ili godinama. I, sto je najvaznije za zapamtiti, vas mozak (organ koji stoji iza svega toga, na kraju krajeva) je plastican i on ce reagirati na promene koje napravite – bolje nego sto mislite. A tako ce biti i s vasim telom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas