KAKO SMRSATI MOTIVACIJA I PROGRAMI MRSAVLJENJA

KAKO-SMRSATI-MOTIVACIJA-2-

KAKO SMRSATI MOTIVACIJA  Napravite najbolji zivotni program i isprobajte najbolji program gubitka tezine kao clan naseg tima!
Jeste li ikad pokusali smrsati i nakon nekog vremena izgubili motivaciju i samopouzdanje? Ne brini za to normalno! Ljudi su programirani da rade zajedno, a u nasim grupama cemo vas motivisati, da postignete svoje ciljeve i budete sretni!
Postoje brojni programi za gubljenje na kilazi. Ali nas cilj je da se osecate prijatni , dok gubite kilograme.

Dobrodosli u nas tim KAKO SMRSATI MOTIVACIJA ! 

KAKO SMRSATI MOTIVACIJA 1Sve pocinje analizom i upoznavanjem sa vasim navikama u ishrani. U vecini slucajeva menjamo ih iz korena. Ne izbacujemo hleb, ni slatkise, kao sto vecina radi . Jedemo sve (i hleb i slatkise ) , ali probrane namirnice. Pravimo  plan ishrane i pridrazavmo se.
Upoznajte nase klijente. Porazgovarajte o tome sta je njima dalo najbolji rezultata. Kako se oni bore sa kilogramima. Sto vise vremena provodite kod nas vise cete nauciti o organizaciji oko ishrane. Cucete i savete i onih koji su izgubili kilograme.

Da bismo olaksali proces, kontinuirano cemo vas motivisati da delite svoje ideje, iskustva i kako biste jedni drugima pomagali da postignu svoj cilj.

Nasa je odgovornost uspostaviti prijateljsku i neformalnu atmosferu u studiju!
Ali da nebude zabune, svaki klijent ima individualan pristup, individualan plan ishrane. KAKO SMRSATI MOTIVACIJA nam je zajednicka.

Pored ishtrane trening takodje ima vaznu ulogu. Da KAKO SMRSATI MOTIVACIJA bude bolja, dodjite sa prijateljicom. Ona moze da vezba u Vacu Stepu dok ste vi na Power Plate-u ili obrnuto. Dodatna motivacija je ako dodjete u paru ostvarujete popust. Vezbajuci na Power Plate ili Vacu stepu , vrlo brzo se vidi napredak. Vacu Step poboljsava kondiciju.

Na Power Plate-u cete za kratko vreme odraditi mnogo vise vezbi.

Kod nas kompletan program tece glatko. Pratimo vas. Nekad jednostavno nije dan da odradite neke vezbe, nadoknadicemo to sledeci put. Treba se radovati treningu , a ne shvatati to kao tesku obavezu. Uzivajte u zdravoj hrani i treningu. To treba da je nacin zivota.

Pridruzite se sada.

 Program KAKO SMRSATI MOTIVACIJA je izvrstan za zene koje:

  • nikad nisu vezbale
  • su probale grupne treninge, ali su se osecale zapostavljeno
  • su probale individualne treninge, ali predugo traju
  • nemaju puno vremena za vezbanje
  • su umorne od dijeta ili vezbanja
  • zele da smrsaju , ili se preoblikuju, ili skinu stomak, ili celulit…
    Probajte nesto drugaciji pristup mrsavljenju !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas