KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA ISKUSTVA

KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA 2

KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA ISKUSTVA Kad zakoracite na vagu, ne merite samo masnocu. Vasa ukupna telesna tezina sastoji se od sedam razlicitih stvari: misici, kosti, organi, tecnost, masti, otpad (stvari unutar vaseg probavnog trakta koje jos niste uklonili) i glikogen (oblik ugljinog hidrata koji vam usisava u jetru i misice kao rezervno gorivo)
Najcesce, kad se broj na skali promeni, to je zbog menjanja u kolicini vode, glikogena i otpada u vasem telu, koji se menjaju iz sata u sat i iz dana u dan. Gubitak stvarne telesne masti traje duze .

KAKO SKINUTI SALO SA TOMAKA – IZGUBITI MASNOCU

PAKETI ZA MRSAVLJENJE AKCIJA !!!

1. Kako izgubiti masti sa mastima.
Vasa mast vam moze pomoci da izgubite kilograme. Kako?

Kao sto u hrani ima vise vrsta masti, tako postoji i vise vrsta masti u vasem telu. Bela mast je losa stvar koje se zelite resiti. Ali druga vrsta, smedja mast. “Do 80 posto odraslih ima smedje masne naslage u telu”.Ova dobra masnoca je snazna jer je prepuna mitohondrija.
Vezba je jedan od najboljih nacina da svoje smedje masnoce dovedete u red. Vezbom, hormon zvan irisin, belu masnocu pretvara u smedju. Vezbajte pola sata. najmanje pet dana u nedelji .

2. KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA vitaminom D.

PREGLED NUTRICIONISTE AKCIJA !!!

KAKO-SMRSATI-SKIDANJE-SALA-SA-STOMAKA-

Uzimanje ovog vitamina dnevno moze vam pomoci pri spustanju kilograma. Druga su istrazivanja pokazala da vitamin D povecava ucinkovitost leptina, hormona koji mozgu signalizira da ste puni. Mnogi strucnjaci sada preporucuju 1.000 (IU) svaki dan.

3. KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA UTICAJ EMOCIJA

Ne zelite desert, ali prijatelji ga uzimaju i traze da im se pridruzite. Dakle, predajete se i narucite komad tiramisua. Zao mi je sto to moram reci, ali upravo ste pocinili sociotropiju- ponasanje zbog kojeg mozete dobiti na tezini. U nedavnoj studiji, zene i muskarci koji su redovno dozivljavali negativne emocije obicno su bili tezi od onih sa ravnomernim stanjem.

4. KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA  ODUPIRANJE ISKUSENJIMA 

Neka vam u glavi stalno stoji kad ste poslednji put pogresili u preteranoj ishrani. Kako ste se tad osecali i kakve je posledice imalo to po zdravlje.

5. Kako izgubiti masnoce sporije zvacuci

Vecina nas jede brzo, zvacuci svaki zalogaj samo nekoliko puta. To znaci da konzumiramo vise hrane nego sto shvatamo. Usporite i pokusajte jesti pazljivije.

6. Kako izgubiti masnocu smanjujuci apetit.

Trik da kontrolisete apetit je izbegavanje namirnica zbog kojih gubite kontrolu. To je tesko uciniti kad ste okruzeni izobiljem hrane. Lakse cete moci odoleti kada grickate hranjive namirnice poput voca i povrca, jogurta s niskim udelom masti i integralnog hleba s malo maslaca od kikirikija.

7. Kako izgubiti masnocu prihvatajuci prirodu.

Veca je verovatnoca da cete ostati na zdravoj tezini ako pogled kroz vas prozor ukljucuje brda, vodu, park ili ulicu koja vodi do jedne od tih stvari. Lekovito i smirujuce je provesti sto vise vremena vani.

8. KAKO SMRSATI SKIDANJE SALA SA STOMAKA SA VISE KRETNJE

KAKO-SMRSATI-SKIDANJE-SALA-SA-STOMAKA-1-

POWER PLATE TRENING AKCIJA!!!

Pored potrosnje kalorija, boravak u prirodi , setnja, kretanje pozitivno deluje na nase misli. Uostalom dok setate sigurno necete jesti.

Pozovi
Kako do nas