Kako Smrsati u Nogama

KAKO SMRSATI U NOGAMA . Osnovni program traje 4 nedelje.  Pocinje sa analizom tela AMQAT, na osnovu cega dobijate detaljen kompjuterski plan ishrane na mesecnom nivou.  Osnovni paket ukljucuje: analizu AMQAT, detaljan plan ishrane, 12 treninga na Power Plate. Preporuceni gubitak je do pet kilograma.

Paketi za Mrsavljenje

KAKO SMRSATI U NOGAMA

Lepe i vitke noge , cvrsta i oblikovana zadnjica zatim ravan stomak je ono sto svaka zena pozeli.

Kako smrsati u nogama
Kako smrsati u nogama

Mnoge odustanu i pre nego sto krenu sa tretmanima i vezbama za mrsavljenje u nogama i zadnjici  misleci da je to nemoguce. Zahvaljujuci savremenim metadama kombinacijom tretmana i posebnim vezbama za mrsavljenje u nogama , zadnjici i stomaku  uspeh u nasem studiju je zagarantovan. Koji od mora ponudjenih tretmana je za vas i koji daje najbolje rezultate za mrsavljenje nogu i dali je to bastako kako se reklamira pitanje je koje vecina  postavlja .Ukratko cemo vam u nastavku predstaviti neke od nasih aparata koji su najbolji za skidanje likalizovanih masnih naslaga na naogama , zadnjici i stomaku , i koji lepo uatezu i oblikuju misice.

 

 

 

Vrlo je uobicajeno da zene ne vole oblik svojih nogu. A cesto cete cuti i zene da govore: “Ovo nisu noge kakve zelim!” Ali to ne znaci da ne mozete imati noge kakve zelite. Postoje neke mocne sprave i vezbe koje mozete ukljuciti u svoju svakodnevnu rutinu. A koje ce u potpunosti preobraziti vase noge. Uciniti ih lepo toniranim, mrsavim i snaznim. I  smatraju se najboljim vezbama za noge za zene.

Kako  smrsati u nogama – Najbolje vezbe  za noge

 1. VACU STEP  kako smrsati u nogama  AKCIJA!!!  Samo 30 minuta dnevo je dovoljno za skidanje i najtvrdokornijeg celulita sa Nogu , Stomaka i Zadnjice . Kombinacijom Laganih vezbi i Vacum terapije.
 2. POWER PLATE  Vezbanje na Power Plate aktivira se 100% misicnih vlakana, dok se standardnim vezbanje angazuje oko 40%

KAKO SMRSATI U NOGAMA

Ultazvucna Kavitacija  AKCIJA!!!

Razbijanje masnih naslaga na nogama zadnjici i stomaku ultrazvukom , Radi se jednom nedeljno nakon kavitacije obavezno se radi preporuka je Vacu Step ili Power Plate

Pocnite sa nekim jednostavnim sjajnim stvarima koje mozete redovno raditi. Bilo sami ili sa svojom porodicom, drugaricom. A koje mogu tonirati misice nogu, pa cak i podignuti zadnjicu, Ako ih mozete ukljuciti u svoju svakodnevnu rutinu, stvarno cete videti prednosti.

Ovo su top 10 aktivnosti- vezbi za noge zene:

 1. Power Plate
 2. Vacu Step
 3. Fitnes vezbe
 4. Vezbe u Teretani
 5. Hodanje
 6. Trcanje
 7. Biciklizam
 8. Folklor
 9. Ples
 10. joga

 

Paketi za Mrsavljenej -50%! do 31 dec
product image
Ocena
1star1star1star1star1star
Ocena korisnika
5 based on 3 votes
Brand Name
Sliming Studio Popovic
Product Name
VEZBE ZA MRSAVLJENJE U NOGAMA
Cena
DIN 500
Proizvod dostupan
Available in Stock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas