Kako smrsati u stomaku

Kako smrsati u stomaku ? Stomak je deo tela koji je možda i najpodlozniji nakupljanju masnih naslaga. U velikom broju slucajeva se dešava da i nakon ozbiljnog gubitka na težini, salo na stomaku ostaje.

KAKO SMRSATI U STOMAKU - SKIDANJE STOMAKA
KAKO SMRSATI U STOMAKU BRZO

Uopšteno govoreći, proces mršavljenja je slozen, ali dve najvažnije stvari tog procesa su pravilna ishrana i redovno vežbanje. Bilo da imate dilemu kako se osloboditi sala sa celog tela ili kako smršati u tačno ciljanim delovima. A mnogima je baš ovo drugo potrebno. Višak sala na stomaku, licu, butinama ili rukama. Za veliki broj osoba predstavlja ozbiljan problem i teret sa kojim se susreću. A uklanjanje viška kilograma sa odredjenih delova tela je moguće.

Vacu Step skida salo sa stomak

Optimalni rezultati se postižu uz intenzivnu terapiju već posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje, 

Stručnjaci smatraju, posle brojnih istraživanja, da je gubitak sala na stomaku povezan sa kontrolom hormona kortizola čiju aktivnost ’kontroliše’ stres. Salo na predelu stomaka ima najveći broj receptora za kortizol, čija je aktivnost direktno povezana sa povećanjem stresa.

Kako Smrsati u Stomaku –  Dijeta

Osnovni zadatak svakoga ko je u dilemi kako smršati u stomaku, je staviti pod kontrolu unos šećera i ugljenih hidrata. Mediteranska ishrana je ono sto se preporučuje, kao i izbacivanje namirnica poput belog hleba, raznih keksova, alkohola, zaslađenih sokova… Sa druge strane, povećan unos i uključivanje u ishranu. Cimeta, brusnice, brokolija kao i zelenog čaja, će vas dovesti do željenih rezultata.

Utvrdjujemo BMI, procenat masti, stanje mišića i koštane gustine  kao i stanje viscelarne masti.  Na osnovu toga se radi individualan i detaljan plan ishrane VISE…
 
 

Leave a Comment

Pozovi
Kako do nas