Kavitacija rezultati

Kavitacija rezultati . Sama cinjenica da se tretman kavitacije uporeduje sa efektima koji se postizu liposukcijom, dovoljno govore o njenoj efikasnosti. A pritom nakon tretmana kavitacije nema pojava neravnina na kozi, koje su cesto prisutne nakon liposukcije

Kavitacija rezultati – i cena tretman

KAVITACIJA REZULTATI PRE I POSLE
KAVITACIJAC REZULTATI PRE I POSLE TRETMANA

Vec smo pomenuli da je kavitacija tretman kojim se masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvucnim talasom. Sa standarnim kozmetickim ultrazvukom ne postoji nikakva sansa da se proizvede efekat kavitacije. Tokom trajanja tretmana koji traje oko 40 min po regiji. Potpuno bezbolno se topi masno tkivo. A pritom uopste nema nikakve opasnosti da se isti taj efekat pojavi i na drugim, okolnim tkivima. Masne celije se razlazu na daleko jednostavnije forme koje posle organizam sam moze vrlo lako da upotrebi i eliminise.

Pravilnom procedurom rada, ocekivani rezultat moze biti. Gubitak masnih naslaga na stomaku od cak 2 do 4 cm po tretmanu. A na butinama 1 do 3 cm.

Kavitacija Rezutati kod Clulita

 • Ova metoda je trenutno najmocniji mehanizam za uspesnu eliminaciju tvrdokornog celulita, zatim za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga.
 • Najveci uspeh prilikom tretiranja imaju regije kao sto su: stomak, struk, kukovi. Uunutrasnja strana butina, nadkolenice, nadlaktice i druge specificne regije.
 • Kavitacija Popust – Cena 1.500 din …
 •  Analiza tela AMQAT
   Plan ishrane
   12 Power Plate treninga
   4 Kavitacije
   12 Celos tretmana

Kako deluje kavitacija

Kavitacija rezutati i Delovanje. Kavitacijskom implozijom razbijaju zidovi masnih celija koje se u obliku triglicerida izlivaju u medu celijsku tecnost. Gde se pod uticajem enzima razgraduje na gliceride i jednostavne masne kiseline. Gliceridi prodiru u krvnu cirkulaciju gde se koriste kao energija. A jednostavne masne kiseline putuju u jetru gde se razgraduju kao svaka druga jednostavna masna kiselina.

KAVITACIJA REZULTATI

Koliko je tretmana  potrebno

Tretman kavitacija rezultati za uklanjanje masnoce
Kavitacija rezultati smanjenje obima  bokova

Ukoliko imate manjih naslaga dovoljan je jedan ili dva tretmana. A za nesto vece naslage moze se uraditi do 8 tretmana.

Kavitacija se izvodi jednom nedeljno na jednoj zoni i svaki tretman mora pratiti 2 – 3 limfne drenaze u toj nedelji .

Pored toga mora se odraditi 2 – 3 aerobna treninga.  Sliming studio predlaze i praktikuje trening na Power Plate ili Vacu Step.

Ovi treninzi su obavezni jer postoji mogucnost da se masti koje su oslobodjene. I pretvorene iz cvrstog u tecno stanje, ukoliko se ne potrose, za odredjeno vreme ponovo nataloze u masnom tkivu.

Ultrazvucna kavitacija – princip rada

​Kako bi bilo razumnije objasniti princip kavitacije, moramo se podsetiti principa termodinamike fluida. Ukratko poznato je da isparavanje tecnosti zavisi od pritiska. Sto je pritisak iznad tecnosti nizi, tecnost ce kljucati na nizoj temperaturi, i obrnuto.
Ultrazvucni talasi izazivaju smanjenje pritiska. Snizavanje pritiska dovodi do kljucanja (isparavanja) tecnosti (vode) i stvaranja mehurica pare. Ako je intenzitet ultrazvucnih talasa dovoljno visok, mehurici povecavaju zapreminu. A kada dosegnu rezonantnu velicinu apsorbovace svu energiju ultrazvucnog polja i eksplodirati. Ovo dovodi do stvaranja udarnog talasa koji se siri okolinom i moze da osteti cvrstu povrsinu na koju naidje.
KAVITACIJA REZULTATI PRE I POSLE TRETMANA 2-6 CM MANJI OBIM
KAVITACIJA REZULTATI TRETMANA

Kako je dve trecine ljudskog tela sastavljeno od vode. Kada se ovaj fenomen dogodi u blizini celijske membrane masne celije postoji velika verovatnoca da dodje do njenog pucanja. To zavisi od kolicine masnog tkiva. Od stanja masne celije i od kolicine medjucelijske tecnosti. Celijske membrane masnih celija ce lakse puci u narednom tretmanu ako je razmak izmedju tretmana relativno kratak.

 
Kavitacija se javlja pri vrlo niskim frekvencijama i njen ucinak opada sa povisenjem frekvencije. Zbog toga sonde za kavitaciju rade na niskofrekventnom ultrazvuku. Sonda aparata za kavitaciju emituje talase na frekvenciji od 28 – 32 kHz.

Ultrazvucna kavitacija – energija i njeno delovanje

Delom se energija ultrazvucnih talasa tokom prolaska kroz tkiva pretvara u toplotnu energiju. 
 Ultrazvucni talasi kod ultrazvucne kavitacije prodiru do tacno odredjene dubine tkiva i deluju samo na masno tkivo u toj regiji.
 
Masnoca iz masnih celija se dalje izliva u obliku triglicerida u medjucelijski prostor. Tamo se pod uticajem enzima razgradjuje do glicerola i visih masnih kiselina, sto se naziva lipoliza. Glicerol koji se oslobodi se rastvara u vodi i preko limfnog sistema ulazi u metaboliticke procese za dobijanje energije.  Masne kiseline koje se ne rastvaraju u vodi putuju u jetru. Gde se razgradjuju kao svaka druga masna kiselina koja se unese hranom. Nivo triglicerida koji se oslobode je suvise mali da bi se u krvi pokazao njihov znacajan rast.
 
 
 
 

Leave a Comment

Pozovi
Kako do nas