Kavitacija Tretman za Mrsavljenje

Kavitacija je trenutno najmocniji tretman za uspesnu eliminaciju tvrdokornog celulita, zatim za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga. Ultrazvucna kavitacija se kombinuje i sa drugim tretmnima za uklanjanje masnih naslaga i celulita. U kombinaciji sa Vacu Step-om nudi brojne prednosti.
kako smrsati kavitacija
Kavitacija
Mrsavljenje

Kavitacija je izuzetno brza, potpuno neinvazivna, sasvim bezbedna, i bezbolna metoda. Delovanje kavitacije ne povredjuje krvne sudove, nerve, misice, tkivo, a ni kozu. Njome se tope tvrdokorne masnoce i razbijaju uvecane celije sa nagomilanim celulitom sa raznih regija. Do sada ih nije bilo moguce ukloniti niti jednom dostupnom neivanzivnom metodom. Dijete, vezbe,  nemaju brz i pravi efekat.

Kavitacija ima drugi naziv – liposukcija bez noza. Najveci uspeh prilikom tretiranja imaju regije kao sto su: stomak, struk, kukovi ,unutrasnja strana butina. Upravo zbog velike uspesnosti u uklanjanju kako masnih naslaga, tako i celulita i  kavitacija je najtrazeniji tretman.

Kavitacija je prijatan i bezbolan tretman
Kako smrsati stomak KAVITACIJA najefikasniji nacin za skidanje stomaka
Najefikasniji tretman za skidanje stomaka 2-6 cm manji obim za jedan tretman

Samo jednim tretmanom obim moze da se smanji i za ceo konfekcijski broj ili za 4cm. Rezultat moze biti i uspesniji, do 6 cm, kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode, koji se posebno javlja kod mladjih osoba.

Tretmanom kavitacije se uklanjaju masne naslage usmerenim ultrazvučnim talasima. Napominjemo da se klasicnim kozmetickim ultrazvukom ne proizvode zeljeni efekti.

 • Kavitacijom se razbijaju zidovi masnih celija , koje se u obliku triglicerida izlivaju u prostor izmedju postojecih celija.
 • Putem rada enzima se razgradjuju na proste gliceride i jednostavnije masne kiseline.
 • Kako gliceridi stignu u krvnu cirkulacije, organizam ih trosi kao energiju
 • Masne kiseline koje se ne tope u potpunosti putuju u jetru. Koja ih razgradjuje svojim procesima kao i sve produkte metabolizma
 • Kako bi se postigli ocekivani rezultati, moraju se ispostovati opste preporuke i pridrzavati se rezima ishrane.  Koji se dobija GRATIS u Sliming Studiu Popovic.

A ono sto nam je ocekivana vrednost je 2-4cm u obimu po tretmanu stomaka.  Kao i 1-2,5 cm u obimu butina.

U zavisnosti od nagomilanih količina masnih naslaga, broj tretmana se kreće od 2-8 u jednom ciklusu. Jedna zona se tretira jednom nedeljno i posle svakog tretmana je neophodno uraditi 2-3 limfne drenaze.  Najbolje sepokazao VacuStep ! 

Pored toga, preporuka je da se kombinuju sa aerobnim treninzima (u našem studiju praktikujemo trening na POWER PLATE . Ako organizam fizickom aktivnoscu ne potrosi masnocu razbijenu Kavitacijom. Postoji mogucnost vezivanja vec oslobodjenog sadrzaja u okolno postojece masno tkivo.  

Kolkiko je efikasna kavitacija ogleda se u samom poređenju tretmana sa liposukcijom a popularnost u svetskim razmerama nam govori o uspešnosti. Kako nepostoje efekti stvaranja neravnina na koži i iritaciji regiona, kavitacija spada u poželjnije tretmane koji podstiču gubitak masnih naslaga. Kavitacija uspesno skida obim : stomak, zadnjicu, bedra, bokove, unutrasnju stranu kolena, nadlaktice i slicno. Tokom tretmana cuje se specifican zvuk koji podseca na tiho “zujanje”. Zvuk se cuje zbog koriscenja niskofrekventnog ultrazvuka koji ima frekvenciju koja je na granici cujnosti ljudskog uha.

Ultrazvucna kavitacija je spasonosni nacin za uklanjanje lokalnih masnih naslaga i efekta „pomorandzine kore„, odnosno celulita. Ultrazvucnim talasima tacno odredjene frekvencije  deluje se na potkozno masno tkivo.  Na tacno odredjenom i zeljenom mestu. U momentu kada se u celijama „sala“ nakupi dovoljna kolcina energije.  Celiske membrane pucaju i sadrzaj se izliva u medjuceliski prostor. Tako one trajno nestaju i svakim tretmanom smanjuje se njihov broj.Za uklanjanje sadrzaja  iz medjuceliskog  prostora  zaduzena je limfna tecnost.  Koja masnoce odnosi do jetre koja ih razlaze na iste sastojke kao i masnoce unete putem hrane. Neki delovi razlozene masnoce moraju se sagoreti u organizmu, a to je najlakše ako smo potrositi fizickom aktivnoscu. Rekli smo da je kavitacija vrlo efikasna .  Ali  u kombinaciji sa Vacu Stepom , Postizu se mnogo bolji rezultati. Vacu Step pomaze da limfna tecnost laksi transportuje  i izbaci masnocu. A ujedno i sagoreva veliki broj kalorija iz masnoce koju je raybila Kavitacija.

Tretman Kavitacije je u potpunosti neinvazivna i bezbolna terapija koja omogucava brzo sigurno i efikasno. Ciljano uklanjanje masnog tkiva  sa stomaka, nogu itd. Smanjenje obima je direktan rezultat razbijenih masnih naslaga u potkoznom tkivu tretiranog dela tela.

Kavitacija se preporucuje narocito posle porodjaja kada vrlo brzo skida sao sa tomaka vraca kozu u prvobitno stanje. Samo jednim tretmanom obim struka se moze smanjiti za 4 centimetra. Odnosno cak za jedan konfekcijski broj, a kod vodenog celulita i do 6 centimetara.
Najbolji rezultati su se pokazali na stomaku, unutrašnjim stranama butina i kolena.

Ultrazvucna kavitacija razvija toplotu, a postoji i efekat trenja. Pa moze doci do blagog zagrevanja koze na mestu dodira sa sondom aparata.  Ili je moguce osetiti blago peckanje i toplotu na tretiranom delu tela tokom same kavitacije. Neposredno nakon tretmana moguca je pojava blagog crvenila koje prolazi u roku od 2 do 72 sata.

 • Trudnoca
 • Pace Maker
 • Oboljenja Jetre
 • Hipelipidemija
 • Dijabetis
 • Ciste i tumori …
Kavitacija bokova

Kako smrsati i ukloniti celulit ?

Problem koji izgleda neresiv za mnoge zene izgleda ovako. Zdravo se hranite, vezbate u dogovoru sa vasim trenerom, gubite na tezini, ali. … Gubitak tezine se ne vidi tamo gde biste vi zeleli. Na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama.

celulit

Kako ukloniti celulit ?

VacuStep sistem je najbolji nacin za borbu protiv neprijatelja br. 1 zenske lepote, protiv dosadnog celulita.Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savrseno oblikovanog zenskog tela, odnosno problematicnih delova. .

Paketi za Mrsavljenej -50%! do 31 dec
product image
Ocena korisnika
4.5 based on 72 votes
Brand Name
Ultrazvucna Kavitacija
Product Name
Kavitacija
Cena
Din 1.500
Proizvod dostupan
Available in Stock

5 komentara

 • Novi tretman kavitacije mi se bas dopada.Radim istovremeno i ruke i noge i stomak. Posle svakog tretmana osecam se laksom…Preporuka !🥇

  Odgovor
 • Obozavam ovu novu kavitaciju…Prijatna je -nema zujanja u usima.A stimulacija bas prija. Onaj program Action mi se bas dopada…pronasla sam tretman za sebe🎀

  Odgovor
 • Ovaj tretman je ludilo- u pozitivnom smislu. Nakon jednog tretmana sam izbacila sigurno 2litra vode. Svaka cast za aparat !

  Odgovor
 • Probala sam mnogo tretmana za mrsavljenje ali mi nista nije pomoglo kao ova kavitacija! Pozdrav!♥️

  Odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas