Kvantna Analiza AMQAT

 

KVANTNA MEDICINA
KVANTNA ANALIZA TELA

AMQAT-Kvantna analiza tela

Kvantna analiza tela je najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini . AMQAT (Automatska Magnetno Kvantna Analiza Tela) je nastala u Sovjetskom Savezu. Za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva. A primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavsi izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika pocela se sire primenjivati. I danas je dostupna svim ljudima koji vode racuna o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma.
Kvantna analiza tela otkriva i analizira informacije o psihofizickom stanju organizma. Koje mogu da ukazu na neka oboljenja mnogo pre nego sto se manifestuju na fizickom nivou. .​

Bez vadjenja krvi, zracenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma.
U skladu sa rezultatima analize dobijaju se preporuke o nacinu ishrane. Fizicke aktivnosti i suplemenata koji ce nadomestiti deficite u organizmu.
Izvestaj se dobija u elektronskoj formi na Email-u.

Kvantnom Analizom se dobijaju parametri za:

Kardio-vaskularni sistem , Funkcija jetre, Mozak i nervi, Funkcije želudca i creva . Žuc, Pankreas, Bubrezi , Pluća, Šećer u krvi. Oboljenja kostiju , Koštana gustina , Reumatska oboljenja kostiju . Oligoelementi, Vitamini, Aminokiseline , Teski metali, Gojaznost, Toksini. Prostata, Muškost, Ginekologija, Endokrini sistem, Imuni sistem, Analiza zenskih dojk-i.
Određivanje primarnog funkcionalnog poremećaja.
Na osnovu analiza se daje plan za korigovanje životnih navika (ishrana, sport, suplementi…)
 

Kompjuterska izrada plana ishrane

Kompletna analiza stanja organizma se dobija bez vadjenja krvi, neprijatnih ispitivanja ili vađenja krvi. Osnovne ispitne analize daju nam sliku stanja kardiovaskularnog sistema, funkcionalnost organa za varenje kao i jetre, pankreasa, bubrega, pluća. Dobijate prilično jasnu sliku o stanju svojih reproduktivnih organa, nivoima šećera, minerala i vitamina u krvi. Provera ujedno obuhvata i  stanje kože, endokrinog i imunog sistema kao i količini toksina u telu.
 
Nakon kompletnog sagledavanja rezultata analize, kod nas će te medicinski plan ishrane  kompjuterski izradjen. Osnovne preporuke za korigovanje režima ishrane, program pogodnih fizičkih aktivnosti. Kao i kombinaciju neophodnih suplemenata kojima bi ste nadomestili uočene deficite u organizmu. 
 

Kvantna medicina ​​​sta je to?​​​

Sa razvojem naucnih dostignuca i tehnologije, razvija se i nova medicinska grana koja se naziva kvantna medicina. Njene metode su zasnovane na tome da svako zivo bice na svetu ima svoje elektromagnetno polje. I da svako zivo bice ima svoje karakteristicne frekvencije. I da bolesti nastupaju usled promena frekvencija ili elektromagnetnog polja organizma.
KVANTNA ANALIZA CENA 1500 DIN
KVANTNA MEDICINA

Ljudski organizam je savrsen sistem koji ima razvijenu energetsku mrezu koja nosi informacije sa razlicitih nivoa.

Informacija se prenosi na nivima celija – organ – sistem organa – organizam. Kada se pojavi bolest u organizmu prepoznaju je ne samo ugrozene celije i organi, vec sve celije citavog organizma. One se organizuju i sposobne su da ga brane preko raznih komplikovanih mehanizama samoregulacije. Na primer, organizam sam aktivira mehanizam samoregulacije kada se pojavi povisena telesna temperatura. To je signal da se organizam aktivirao i da se bori protiv nekog “uljeza”, odnosno bolesti. A sta mi tada uradimo. Mi tada uzimamo lekove koji snizavaju telesnu temperaturu. Sustinski mi tada odmazemo nasem organizmu. Organizam posle nekog duzeg vremena izgubi svest da u sledecoj takvoj situaciji treba da aktivira sopstvenu samoregulaciju. I da se bori protiv bolesti. Isto tako samo ga tim lekovima opteretimo da mora da preradjuje hemijske supstance.
Uticaj kvantne medicine na telo

Kvantna medicina​​ Princip Rada?

Ljudsko telo se sastoji od velikog broja celija koje kontinuirano rastu. Razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerisu kroz sopstvenu deobu. U telu odrasle osobe 25 miliona celija podeli se u minuti, dok se regenerise oko 100 miliona krvnih celija. Tokom procesa celijske deobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvaraju bazicnu osnovu nasih celija. A superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promenama zbog cega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetnih talasa.​
Ti talasi koje nase telo emituje su pokazatelj stanja naseg organizma. I razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju da procitamo ove elektromagnetne talasne signale, mozemo “procitati” i stanje naseg organizma.
Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promena frekvencije tih izvanjezgarskih celijskih elektrona. Promene njihovih orbita koje prouzrokuju promene na nivou atoma. Zatim u malim, pa vecim biomolekulima, konacno promenama u samoj celiji i organu koji ona cini. Jednostavno, ukoliko se promeni frekvencija elektrona, promenice se elektromagnetni talas koji stize od posmatranog atoma.
Te promene do kojih dolazi zbog bolesti i fizickih promena u nutritivnoj oblasti su obicno slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojacavac i stizu u kompjuter. Koji ih potom procesuira uporedjujuci dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti. Velicina dobijenih vrednosti ukazuje na prirodu i vrstu promena celijskih vrednosti. 
 
 

5 Comments

  • Na sajtu slimingstudio sam procitala komentare zafovoljnih korisnika Amqat. I ja zelim da izrazim svoje zadovoljstvo. Sve se slaze sa mojim nalazima od lekara. Ali nijedan lekar mi nije posvetio toliko paznje. Hvala

  • Zaista je jasno i precizno.. Mnogo mi se dopada analiza.. Dobila sam rezultate na email i dosta je opsirno.. Zelele bih i plan ishrane, da li mogu ovim putem da zakazem?

  • Upravo zavrsena kontrola na magnetno kvantnom analizeru. Tacno kako sam i ocekivala. Vitamini koje sam vise unosila pokazali su pozitivno i analizeru.

  • Hvala za detaljnu analizu. Iskreno nisam ocekivala ovako nesto u studiju za mrsavljenje. Aparat pokaze mnogo vise od toga koliko kg treba da izgubite , i masti,…Zadovoljna sam i sa ishranom. Nije obicna dijeta iz novina , nego ishrana sa svim mogucim parametrima.

Leave a Reply

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas