Licni trener poklon dijeta za mrsavljenje

licni trener 1

Licni trener je pojedinac sa sertifikatom koji ima razlicit stepen obrazovanja. Motivisu klijente postavljanjem ciljeva i pruzanjem povratnih informacija i odgovornosti prema klijentima. Treneri takodje mere snagu i slabost klijenta pomocu procene kondicije.

Te provere kondicije takodje se mogu izvoditi pre i nakon programa vezbanja za merenje poboljsanja telesne spremnosti njihovog klijenta. Oni bi takodje trebali edukovati svoje klijente o mnogim drugim aspektima wellnessa. Vrlo je vazno da trener odvoji svoje vreme za procenu klijentov licnog zivota izvan teretane. Na taj nacin licni treneri mogu shvatiti kakavom stresu se njihov klijent moze izloziti u odredjenim delovima tela tokom svog svakodnevnog zivota.

PERSONALNI TRENINZI ZA MRSAVLJENJE NOGU

licni trener

Kvalifikovani licni trener mora da se  pridrzava svog podrucja strucnosti.

Ako trener posumnja da jedan od njihovih klijenata ima zdravstveno stanje koje bi moglo ugroziti njegovo zdravlje ili zivot ako bude ukljucen u program vezbanja, mora ga uputiti na zdravstveni pregled !!!

Licni trener procjenjuje ciljeve i potrebe klijenta dok pise fitness program.
Opseg prakse za licnog trenera je poboljsati komponentu kondiciju za opstu, zdravu populaciju.

 angazovanje personalnog trenera je dobra odluka koju pojedinac moze da donese.

licni trener 3

U tom slucaju , bice siguran da odlazak na fitnes i odvajanje vremena za aktivost ,pun pogodak. Trener posvecuje veliku paznju obliku vezbanja svog klijenta, rutini vezbanja i planu ishrane.

Profesija licnog trenera nije ogranicena na mesto vezbanja. To moze biti prostor za fitnes ili vani, ili na kraju on line trener koji je sve popularniji. Licni treneri mogu se specijalizovani za odredjenu vrstu treninga, filozofiju treninga, vrstu izvodjenja, modalitet vezbanja ili populaciju klijenata. 

Kod nas prednost dajemo individualnom radu. Od nutricionistickog pregleda, preko plana ishrane do treninga.

Izabrali smo vezbanje na Power Plate , jer klijentu ne oduzima mnogo vremena, a rezultati su vise nego fantasticni.

Power Plate je dobar kako za odrzavanje postojece kilaze uz preoblikovanje, tako i za mrsavljenje. Naravno , u zavisnosti od toga sta zelimo da postignemo vezbe se prilagodjavaju.

Zašto biste trebali angazovati licnog trenera i odluciti se za personalni trening?

Nije li to za profesionalce i vrhunske sportiste? Ne nužno - blagodati personalnog treninga su podjednako korisne i za rekreativce i za super sportiste usmerene ka vrhunskim rezultatima u sportu.Bilo da ste neko ko tek započinje svoje trenazno putovanje ili samo sezonski posetilac teretane / rekreativac sa solidnom kondicijskom spremom, licni trener i personalni trening može vam pomoći da brže, sigurnije i učinkovitije ispunite svoje kondicijske ciljeve ili postignete bolje rezultate ili jednostavno naučite uživati u vežbanju više nego što ste ikada i pomislili da je moguće.Prednosti personalnog treninga mogu biti beskrajne, ali ovde smo rizdvojili 7 glavnih razloga zašto angazovati personalnog trenera - sportskog trenera i kako to najbolje iskoristiti.
PERSONALNI TRENER 9
PERSONALNI TRENER
062 852 10 10

KOJE SU PREDNOSTI PERSONALNOG TRENINGA

personalni trener cena 3

1. INDIVIDUALNI TRENING OSMISLJEN  BAS ZA VAS I STRUČNI SAVETI

U svetu Iinstagram-a i face book-a preplavljenim sa influencerima i fitness “ekspertima” ne možete dobiti stručan savet kao kada angazujete kvalifikovanog trenera i iskusnog profesionalca.

Kvalifikovani personalni trener je stručnjak koji vam moze dati prave savete i prilagditi trening i izbor vežbi, bez obzira koji imate cilj:

 • Istrcati svoj prvi maraton ili triatlon
 • Poboljšati svoju sportsku igru
 • Unapredite svoj trening
  Maksimalno iskoristite svoje vreme i trud

Prednosti personalnog treninga i stručnih saveta neupitni su ako:

 • Imate povredu ili se oporavljate od povrede
 • Vežbanje tokom trudnoće
 • Povratak na vežbanje nakon porođaja

2. SIGURNO, ODGOVORNO I SPECIFIČNO IZRADJEN BAS ZA VAS PROGRAM ISHRANE I PERSONALNI TRENING

Pristup u planiranju i izboru vezbi za trening
kod svih nas se razlikuje, zbog toga ako uzmete dvoje ljudi i napravite isti trenazni program, oni nece imati iste rezultate.

Angazovanjem personalnog trenera dobijate:

 • Personalni, individualni trening
 • Ohrabrenje i smernice kako pravilno izvoditi nove pokrete i vežbe
 • Širi izbor vežbi u vašoj rutini treninga
 • Sigurno i prikladno osmisljen program treninga i shrane jedna je od glavnih prednosti koje omogucava licni trener, a posebno je važno ako imate kontraindikacije za vežbanje, povrede, pre / nakon porođaja ili u menopauzi…

3. MOTIVACIJA I ODGOVORNOST SU JOS NEKE OD VAZNIH PREDNOSTI PERSONALNOG TRENINGA


Kada samostalno vežbate, lako možete preskočiti trening, odloziti budilnik ili uraditi manje vezbi u setu. Personalni trener će vas terati da trenirate redovno i pre svega pravilno izvodite vezbe a to ce vam omoguciti da vaše treninge podignete veci nivo, istovremeno pružajući vam motivaciju tokom svakog treninga i trajanja vašeg fitness programa.

4. SVEŽE IDEJE I INSPIRACIJA JE POGODNOST PERSONALNIH TRENINGA


Lako može upasti u zamku i raditi u iste vežbe na treninzima i brzo vam moze dosaditi rutina vežbanja. Osim što utiče na vaše raspoloženje i motivaciju, ovo je čest uzrok neuspeha i možda trenažnog procesa i zašto ne vidite rezultate vežbanja.


Personalni trener može doneti preko potrebnu raznolikost i svežu perspektivu i nova gledišta koja će izazvati i vaše telo i um. Ova učenja i nadahnuće možete koristiti čak i nakon završetka vašeg programa sa persaonalnim trenerom.

5. UČINKOVITOST TRENINGA JE ZAGARANTOVANA AKO ANGAZUJETE  PERSONALNOG TRENERA 


Personalni treneri sprovodi analizu potreba i koriste svoju stručnost za izradu prilagođenog i individualnog plana treninga i ishrane koji će vam pomoći da ustedite vreme i da maksimalizujete rezultate, povećavajući učinkovitost vašeg programa vežbanja.

To je posebno korisno ako imate ograničeno vreme za vežbanje – znate, ništa neobično, samo uobičajeni posao s punim radnim vremenom, porodicne i društvene obveze – i želite pametno iskoristiti vreme koje provodite vežbajući. Učinkoviti treninzi s licnim trenerom osigurat će vam da imate vremena za druge važne stvari u svom životu.

licni trener beograd cena

6. PODRŠKA OD PERSONALNOG TRENERA JE NEPROCENJIVO VAZNA 


Jedna od možda manje poznatih blagodati personalnog treninga jest da je to puno više od kondicije. Personalni trener deluje kao psiho terapeut i mogu pružiti izvrstan “ventil”. Svakako, oni će vam pomoći da postignete svoje kondicijske ciljeve, ali brinu i o vašoj dobrobiti te mogu poboljšati ne samo vaše fizičko, već i mentalno zdravlje.

7. REZULTATI SE BRZO VIDE KADA IMATE LICNOG TRENERA


Zavisno od vasih ciljeva i potreba, licnog trenera možete koristiti jednom nedeljno ili jednom mesečno. Ako niste sigurni, samo jednom isprobajte personalnog trenera i proverite je li prikladan za vas.

Mnogi personalni treneri takođe pružaju informacije, alate i resurse o vašoj ishrani i životnim navikama kako bi povećali vaše rezultate. To je nešto što možete poneti sa sobom i dugoročno uključiti u svoje putovanje do zdravog, aktivnog života.
 

Pozovi
Kako do nas