MADEROTERAPIJA ISKUSTVA

MADEROTERAPIJA-

Maderoterapija je tehnika masaze oklagijama. Maderoterapija je terapija koja potice iz Kolumbije. Temelji se na koriscenju anatomski dizajniranih drvnih alata-oklagija koji olaksavaju fizioterapeutu rad. Ova terapija je alternativa redovnoj masazi za klijente s masnim naslagama i celulitom.

Prednost upotrebe oklagija u odnosu na rucnu masazu je sto omogucavaju intenzivan pritisak na podrucije zahvaceno celulitom.

Tehnika maderoterapije ukljucuje niz pokreta koji se ponavljaju pomocu vise razlicitih oklagija. Primjenjujuci oklagije na misice, masne naslage i celulit, stimulise se limfni sistem i na taj nacin telo se oslobadja toksina . Ovo oslobdjanje toksina podstice metabolizam na sagorievanje masti. Takodjer, celulit se smanjuje, natecenost koze takodje i “sindrom narandzine kore” izravnava.

MADEROTERAPIJA

Pravilnom upotrebom oklagija uz odgovarajuci pritisak pojacava se razgradnja masti i celulit, pa se prirodnim putem moze eliminisati s drugim toksinima. Maderoterapija potstice cirkulaciju krvi i limfnu drenazu, ubrzava metabolizam.

Maderoterapija zamijenjuje tradicionalnu rucnu terapija protiv celulita. Za postizanje prvih rezultata potrebno je odraditi seriju 10-15 tretmana. I to je dovoljno za najblazi oblik celulita. Medjutim , ukoliko imate ozbiljnijih problema sa celulitom, tretmani se moraju ponavljati, i raditi duzi vremenski period.

Terapija oklagijama se primjenjuje u orijentalnim zemljama gdje su terapeuti koristili drvo uglavnom u terapeutske svrhe. 90-ih, terapeut iz Kolumbiji napravio je drvene instrumente i poceo ih koristiti u borbi protiv celulita. Sta je olaksalo rad.
Prvi tretmani terapije su bolni i cesto praceni neprijatnim modricama.

Maderoterapija kod nekog daje dobar rezultat, kod nekog ne. Rezultat zavisi od raznih faktora: koji tip celulita je u pitanju, starosna dob , ishrana, genetika,..

Nauka i dalje daje prednost terapijama kao sto su laser, akusticni talasi, ultrazvuk,vakum…

Nas zakljucak na osnovu destogodisnjeg rada je da su sve te metode , pa i maderoterapija , koje podsticu cirkulaciju i protok limfe -dobre metode . Ali sve one deluju lokalizovano, i rezultati su kratkotrajni.

Za postizanje najboljih rezultata prednost dajemo VACU STEPU, samostalno ili u kombinaciji sa navedenim terapijama.

Iskoristite popust na PAKET ZA MRSAVLJENJE od 50% !!!
AMQAT+ PLAN ISHRANE+ 20 VACUSTEP + 20 ULTRAKONTUR

Plati 20.000din umesto 40.000din

Pozovi
Kako do nas