NAJBOLJE VEZBE ZA MRSAVLJENJE PLUS KAVITACIJA

NAJBOLJE VEZBE ZA MRSAVLJENJE

Vezbe za mrsavljenje koje su najbolje ? Skoro svaka zena koja je van sporta, ima problema, ako ne sa viskom kilograma ,onda sa celulitom ili sa opustenim misicima i kozom . Misic je metabolicki aktivan, sto znaci da sagoreva kalorije cak i u mirovanju. Sto vise misica imate, to cete vise “sagoreti” masnoce.

Samo zapamtite da su misici gusci od masti, tako da se ne oslanjate na vagu kako biste pratili svoj napredak. (Sem u slucaju da imate preko 10kg viska). U ogledalu cete videti neverovatne rezultate i osetiti ih svaki put kada oblacite farmerke. S druge strane , nebrinite, sa nasim programima za mrsavljenje necete izgledati kao body bilderka. Vec cete imati lepo telo sa vretenastim misicima.

NAJBOLJE VEZBE ZA MRSAVLJENJE

Koji je najbrzi nacin da se oslobodite tezine, izgradite cvrst misic i otkrije toniran i seksi oblik?

Odgovor je :

Kombinacija pravilne ishrane, treninga i odgovarajucih tretmana na primer kavitacija. Ovim nacinom rada bavimo se od 2010 god , i ovaj rezim se pokazao kao najbolji. Jedino tako cete : smrsati zdravo, izgubiti masnocu na zeljenim delovima, Ubrzati metabolizam, usvojiti zdrave navike.

VEZBE ZA MRSAVLJENJE SLIMING STUDIO POPOVIC
Vezbe za mrsavljenje Banovo Brdo

Program pocinjemo analizom od 192 parametra , na osnovu koje dobijamo kompletno stanje vaseg organizma. Na osnovu toga pravimo plan ishrane , i dogovaramo se o najboljim vezbama za mrsavljenje i tretmanima ( preporuka je kavitacija ) . Nakon razradjenog plana krecemo.

Program mozemo poceti isti dan kad i analizu (ako se tako dogovorimo), ili zakazati termin za naredni dan . Sve sto vam je potrebno su oprema za vezbanje (patike, majca ,trenerka ili helanke). I trening sa najboljim vezbama za mrsavljene moze da pocne.
Vezbe za mrsavljenje  u VacuStepu je trening bez mnogo razmisljanja , udjete u kapsulu (nebrinite ne skroz, samo do grudi- glava, ruke i grudi su napolju), i okrecete pedale (poput nordijskog skijanja) . Podesimo aparat za pracenje pulsa i rad srca, brzinu, kilometrazu i kalorije i topljenje masnih naslaga moze da krene.

VACU STEP

VacuStep je specijalno dizajniran za zene ! Tajna vakumskog sistema VacuStep je jedinstvena kombinacija dva specijalno efikasna metoda. Vakumska terapija aktivira krv u specificno problematicnim zenskim zonama tela stomak, bokovi, zadnjica i noge..
Obicnim vezbama i dijetama to se nemoze postici: smanjenje masnih tkiva u onim podrucjima gdje su skladista najodrzivija. Obim tela će se smanjiti vec nakon nekoliko treninga i koza ce postati vidljivo cvrsca. Dovoljano razloga da VACUSTEP bude jedan i najbolji izbor kad su upitanu  vezbe za mrsavljenje i celulit ?!

 

POWER PLATE

Vezbe na Power Plate  su vec odavno dokazane kao najbolje i najbrze vezbe za mrsavljenje, zatezanje,… Kao jednoj takvoj spravi dodeljen je MDA medicinski srtifikat. Tako da je o njegovoj efikasnosti suvisno pricati. A vezbe za mrsavljenje one su jednostavne za izvodjenje, vremenski kratke, ne zahtevaju ponavljanja. A rezultat se oseca i vidi vec posle par treninga. Sto se tice nas i naseg iskustva sa preko hiljadama klijenata. Razlicitog starosnog doba, razlicitih obima i velicina.  Kad je u pitanju  mrsavljenje Trenutno su ovo dve najbolje sprave i vezbe za mrsavljenje. A  od tretmana najbolja je kavitacija !

I opet da napomenemo bitnu stvar i ono po cemu smo mi i poznati od samog pocetka su paketi za mrsavljenje

Ishrana + Vezbe za mrsavljenje + Kavitacija = ZAGARANTOVAN USPEH!

 

Paketi za Mrsavljenej -50%! do 31 dec
product image
Ocena korisnika
5 based on 3 votes
Brand Name
Sliming Studio Popovic
Product Name
VEZBE ZA MRSAVLJENJE ZA ZENE
Cena
Din 500
Proizvod dostupan
Available in Stock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas