Najbolji Anticelulit Tretmani

Ukoliko vaš licni anticelulit program ne daje ocekivane rezultate. Obratite se strucnjacima  koji imaju proverene metode na bazi naucnih dostignuća. I oni će vam nakon odredjenih predradnji  i konsultacija. Sigurno i poudano preporuciti koji su  najbolji anticelulit tretmani za vas. 

Celulit danas opterećuje veliki deo ženske populacije, neka istraživanja kažu da taj broj ide čak do 80 %. Borba protiv „pomorandžine kore“, odnosno, anticelulit tretmani postali su globalni fenomen. Pored klasičnih kozmetičkih metoda, masaže i raznih preparata. U anticelulit borbu uključila se i nauka. Tako da je ta borba danas sve izvesnija i daje sve bolje rezultate, na radost miliona žena.

NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMANI
PROTIV CELULITA

Najbolji Anticelulit Tretmani 

“Posvetite malo vremena sebi i rešite se Celulita „pomorandžine kore“,bićete zadovoljniji i sigurniji u sebe “

Savremeni nacin zivota, bez mnogo kretanja a sa mnogo sedenja. Kako na poslu, tako i u slobodnom vremenu, jedan su od uzroka nastanka celulita. Takodje, ishrana sa mnogo šećera, masnoća i gaziranih pića mnogo utiče na pojavu celulita. Pored ovoga, hormonski poremećaji i  nestrucne dijete pospešuju lucenje toksina u organizmu, što je, u stvari pravi uzrok nastanka celulita. Organizam ima svoj „anticelulit program“ tako što toksine odlaže u masne naslage, da bi sprečio protok toksina kroz vitalne organe.

Kako usporit razvoj Celulita 
U ranoj fazi anticelulit borbe, koja ne daje potpuni uspeh, postoje načini da usporite i ublažite nastanak celulita. Samo je potrebno da se pridrzavate nekih osnovnih saveta kao što su:
 • obavezno u svoje cerealije ubacite samlevene semenke lana koje su bogate kolagenom koji c kozu. Cele semenke lana samo prodju kroz organizam;
 • sveže voće i povrće moraju da postanu sastavni deo vaše ishrane;
 • dosta vode, limunada  bez  šećera, zeleni čaj, vaš organizam održavaju u hidriranom stanju;
 • šećer i slatkiše izbacite potpuno, a so smanjite na najmanju moguću meru jer je so veliki „akumulator“ toksina;
 • samomasaža kože zahvaćene celulitom u pocetnoj fazi može dati odredjene rezultate;
 • šetnja i fizicka aktivnost ucvršćuju kožu i mišiće i, generalno, pozitivno uticu na zdravlje.
NAJBOLJI ANTICELULIT TRETMAN
Najbolji anticelulit tretmani , kavitacija , vacu step

Koji su najbolji amticelulit tretmani

 • Postoji nekoliko anticelulit tretmana koji su zasnovani na najnovijim naucnim dostignućima i koji daju vrlo zapažene rezultate…Cak i za najuporniji celulit ova kombinacija je najefikasnija. Shokwave – sok terapija akusticnim talasima Nevidjeni rezultati u otklanjanju celulita, bez bola, bez igle , bez nus pojava.
 • Najbolji anticelulit tretmani.  Jedan od njih je kavitacija. To je metoda pomoću koje se bukvalno tope masne ćelije na usko tretiranom mestu. Najveći uspeh se postiže na stomaku, u predelu kukova,butina,struka i nadlaktica. Samo jednim anticelulit tretmanom ovog tipa može se smanjiti obim za jedan kofekcijski broj.

Najnoviji anticelulit tretman

 • Najnovija metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON. Vrlo slicni efekti kao kod kavitacije postižu se ovim tretmanom .   Sam tretman je bezbolan, a pored topljenja masnoće, stimuliše nastanak kolagena koji zateže kožu. Ova metoda se najcešće kombinuje sa slicnim metodama da bi dala što bolje rezultate.

Prirodan nacin za uklanjanje celulita

 • Najprirodniji nacin eliminacije celulita je,svakako, fizicka aktivnost,ali to je veoma dugotrajan proces i najcešće nemate vremena za to. Power plate  omogućava da se to obavi mnogo brže. Sprava radi na principu vibracija koje poboljšavaju cirkulaciju. A smim tim i izlucivanje masnoća i toksina iz organizma.Power plate daje odlične rezultate i na poboljšanju izgleda vašeg tela.

Najefikasniji anticelulit tretman je

 • VacuStep sistem je najbolji nacin za borbu protiv neprijatelja br. 1 ženske lepote, protiv dosadnog celulita. Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savršeno oblikovanog ženskog tela, odnosno, problematicnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve 4 nedelje vežbanja na VacuStep anticelulit uredjaju. Da biste produžili dejstvo VacuStep sistema poželjno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno.

 

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas