NAJBOLJI TRETMANI ZA LICE

najbolji tretmani za lice

NAJBOLJI TRETMANI ZA LICE ; Podmladjivanje lica je hirurški postupak gde hirurg napravi male posekotine po celoj liniji kose, iza usiju, brade i usta, da bi zatim povukao kozu natrag kako bi smanjio izgled starenja. Iako rezultati ovog postupka mogu biti dramaticni, oni nisu trajni. S vremenom,vratit ce se pregib i bore pa ce odluka mnogih biti da potraze nehirurske mogucnosti.

Istrazimo neke od tih alternativa.

NAJBOLJI TRETMANI ZA LICE

1. Mezoterapija sa iglom
Injekcije pomazu u popunjavanju bora i zatezanju koze. Najpoznatiji je hijaluron koji daje volumen zeljenim delovima lica kako bi se podigli obrazi, popunije bore ili usne.

 2. Ultrazvucna terapija
Ultrazvucna terapija koristi ultrazvucnu tehnologiju i jedan je od neinvazivnih postupaka odobren od FDA koji podize, tonira i zateze kozu.Metoda nije inzvazivna, a rezultati se vide odmah.

3. Toniranje mikro strujama
Obicno opisana kao “toniranje lica”, mikrostruja struja je odlican tretman za podizanje tonusa. Preporucuje se postupak za nehirurskog dizanja lica vec od 25-te godine, jer ima neverovatan ucinak.

najbolji tretmani za lice 1
Aparat koji mi koristimo u studiju ima programe za mrsavljenje lica , drenazu, toniranje i lifting. Efekat je momentalan , a za postizanje dugorocnih rezultata potrebno je ponoviti seriju od vise tretmana u zavisnosti od stanja koze, godina,…

4. Mezoterapija bez igle
Mezoterapija bez igle je neinvazivan postupak koji regenerise , podmladjuje i osvezava kozu. Postoje razni vidovi aplikovnja hranljivih supstanci u kozu. Nas aparat je kombinacija : akusticnih talasa, Infrared svetla, lasera i ozona. Kao takav on je jedan od najboljih na trzistu, jer je kombinacija 4 terapije u jednoj. Uz ampulu koja se aplikuje , daje fenomenalan rezultata po pitanju podmladjivanja koze, stvaranja kolagena i elastina. Takodje je odlican za resavanje problema sa pigmentacijom , akni, …

 5. Laseri
Laseri koji stvaraju kolagen prodiru duboko u kozu, na sloju restrukturiranja. Deluju neznim zagrevanjem kolagena ispod povrsine koze. To prosiruje kolagen, zateze kozu i smanjuje kapilare.
Koja tehnika je za vas najbolje ce te saznati nakon konsultacije sa centrima koji rade ove tretmane.
Pored spoljasnje brige o licu takodje je vazno i podmladjivanje iznutra. Dobrim snom i odmorom, smanjenim stresom, ishranom i supleme..

PERSONALNI TRENINZI 

ANTICELULIT TRETMANI 

Pozovi
Kako do nas