Vacu Step za Celulit na Nogama i Zadnjici

Za celulit na, stomaku, kukovima, butinama nogama i zadnjici  VacuStep® aparat koristi elipticni trening s niskim opterecenjem i patentiranim vakumskim sistemom za pojacanje cirkulacije krvi, tamo gde vam najvise treba. Uz tradicionalne vezbe, bez obzira koliko tesko i naporno vezbate , podrucja podlozna za celulit (bokovi, noge i zadnjica) ostaju hladna. Tkivo kod zena ovde je previse debelo i nije ukljuceno u pokret. S VacuStep-om®, cirkulacija krvi povecava se u tim podrucjima. Rezultat je pojacano topljenje  masnoce i uklanjanje celulita u ovim kod zana kriticnim podrucjima tela.

Sta je najbplje za celulit ?

Najbolje za celulit
Vacu Step za celulit

Najbolje za celulit na nogama i zadnjici !

Problem koji izgleda neresiv za mnoge zene izgleda ovako. Zdravo se hranite, vezbate u dogovoru sa vasim trenerom, gubite na tezini, ali.  … Gubitak tezine se ne vidi tamo gde biste vi zeleli.  Na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama.
Najnoviji VacuStep sistem, je efikasan tretman za celulit. I smanjnje obima na stomaku, guzi, kukovima i bokovima, odnosno, butinama.

 Za Celulit i manji obim  tamo gde vam je potrebno 

Studije o  efikasnosti VacuStep® donele su zadivljujuce rezultate. Svi klijenti koji su sledili preporuceni Program ishrane  imali su odicne rezultate za samo 7 dana. I potpuno uklanjanje Celulita  u roku od 30 dana. Zene  su gubile od 5cm do 10cm u obimu , i do 80% smanjene celulita na stomaku  bokovima, nogama i zadnjici.
Donedavno, VacuStep® je bio dostupan samo u klinikama sirom Nemacke. Zene u Beogradu su dobile  priliku za koristenje ovog neverovatnog novog sistema
za  celulit. Obezbedili smo strucno i obuceno osoblje kako bismo osigurali da dobijete rezultate koje trazite. 

Rezultati posle 4-6 nedelja  tretmana za celulit

Optimalni rezultati se postizu uz intenzivnu terapiju vec posle 4-6 nedelja. Tretman je potrebno sprovoditi 5 puta nedeljno, u prve četiri nedelje. A u zadnje dve nedelje po 4 puta. Preporuka je da nastavite i posle ovog perioda da biste zadrzali postignute rezultate. Dovoljana su 1-2  tretmana za celulit nedeljno,  po 30 minuta.

Jednostavan trening za celulit i mrsavljenje s ciljanim rezultatima

Program VacuStep® prilagodjen je vama. Na pocetku vaseg programa cemo uraditi analizu vasih ciljeva. Izvrsiti merenja Kvantu Analizu Tela  i napraviti  vas licni plana ishrane i drugih stvari koje su vam potrebne. Vas se napredak prati kroz vas program za mrsavljenje. Buduci da VacuStep® koristi elipticni trenazer, necete imati bol u zglobovima. Ili bol u misicima povezanima s visokim energetskim vezbama.

Tokom 30-minutne vezbe, vas broj otkucaja srca kontinuirano se prati. Kako bi se osiguralo da ostanete u ciljanj zoni za sagorevanje masnog tkiva. Kada se vas program zavrsi i vas cilj bude ostvaren, mozete lako odrzavati rezultate sa 1-3 treninga nedeljno

Anticelulit masaza Vacum tretman
Vacum Anticelulit Masaza

VacuStep sistem je najefikasniji tretman  za celulit neprijatelja br. 1 zenske lepote.

Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savrseno oblikovanog zenskog tela, odnosno problematicnih delova. Uspeh je vidljiv vecnakon prve  nedelje vezbanja na VacuStep. Da biste produzili dejstvo VacuStep  pozeljno je da nastavite sa tretmanima 1-2 puta nedeljno.

VacuStep poboljsava cirkulaciju krvi. I trenutno  je najefikasniji  tretman za celulit na  nogama i zadnjici 

Od pamtiveka, zene imaju problem nagomilavanja masnog tkiva na butinama, zadnjici i stomaku. To ima veze sa genetikom jer je priroda tako obezbedila dovoljno masti, u trudnoći, za potrebe organizma. Ipak, i individualne sklonosti odredjuju kolicinu masnih naslaga. Kada se pocnu pojavljivati masne naslage, obicno drzimo dijetu, vezbamo, pridrzavamo se raznih  saveta za celulit. Ali rezultati najcesce nisu ocekivani.
 
Zasto?
 
Zato sto gornji delovi naseg tela imaju bolju cirkulaciju krvi od donjeg dela tela. To znaci da gornji delovi tela brze sagorevaju masti. Imaju aktivniji metabolizam i bolju upotrebu hranjljivih materija. Dok donji delovi tela zbog slabijeg protoka krvi sporije sagorevaju masti. Imaju jako usporen metabolizam i lose prihvatanje hranjljivih materija. Zato je logicno da su rezultati nasih napora da smrsamo vidljiviji na gornjoj polovini naseg tela. Da bismo otklonili taj problem pobrinuo se  tretman za celulit – VacuStep. Pazjivo smisljenim vezbama za donje delove tela i upotreba vakuma poboljsava cirkulaciju u tim delovima.  I omogucava da krv i narocito limfa odnesu visak masnoce iz medjucelijskog prostora. To omogucava VacuStep trenazer. Tretman rezultira smanjenjem obima stomaka, guze i butina za vrlo kratko vreme. Tretmani su specijalno razvijeni da dovedu do savrseno oblikovanog zenskog tela, odnosno problematicnih delova. Uspeh je vidljiv već nakon prve nedelje vezbanja na VacuStep-u  .  
 

Anticelulit ishrana

Nas organizam, pa i vezivno tkivo, se hrani onim sto unesemo u njega kroz hranu. Dakle, kako sejemo, tako cemo i da zanjemo. Ako u organizam unosimo previse mesa, mleka i mlecnih proizvoda. Odnosno previse proteina, stvorice se visak kiselina u organizmu koje ce napasti vezivno tkivo i ono ce izgubiti elasticnost. Prilikom sagorevanja masnoca, telo samo proizvodi kiseline kao nus produkt sagorevanja. Te je jasno da moramo izbalansirati ishranu, uz redovane tretmane za celulit, da smanjimo kolicinu kiselina koje unistavaju kolagen. Kolagen je vrlo vazan za cvrstocu koze i potkoznog tkiva. Bez njega nema lepo oblikovanog tela.
 
Hranljivim materijama koje su nosioci kiselina ( beli hleb, kolaci, sir, meso,mast, jogurt, puter, šećer, kafa). Moramo suprotstaviti nosioce baza ( integralni hleb, neglazirani pirinac, voce i povrce, hladno cedjeno ulje, biljni caj). Da bismo sacuvali elasticnost koze i potkoznog tkiva i time ucinili da  tretman za celulit na VacuStep-u  bude sto efikasniji.
 
 

PRINCIP  RADA VACU STEP-a

Princip ovog revolucionarnog proizvoda temelji se na kombinaciji laganih pokreta u vakumskom prostoru koji poboljsava protok krvi. Kroz bokove, stomak, zadnjicu i noge, gde je kod zena uvek smanjenj protok krvi.

Testovi su se pokazali nedvosmisleno. Da sa VacuStepom gubite tri puta vise na obimu , u nogu zadnjice, stomaka i bokova. Nego kod drugih oblika treninga za mrsavljenje.

Takodje postize jasno vidljivo poboljsanje izgleda koze.

VacuStep je pravi lek za tvrdokorani celulit. Vasa koza bice glatka i od prvog treninga vide cete rezultate! 

Sta je Celulit 

Celulit je deformitet koji je izrazen kod zena. Medicinski se naziva celulitis ili panikulitis. To nije samo kozmeticki problem, ili prosto, “visak kilograma”, vec je to bolest potkoznog vezivnog tkiva. Najcesce se javlja u sedalnom predelu, predelu stomaka, butina, u obliku jastucica oko kolena. Vremenom se moze se javiti i na vratu i nadlakticama. Javlja se usled nagomilavanja masnoca i toksina ispod koze. Tada vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti na kozi koji podsecaju na pomorandzinu koru. Butine i zadnjica su posebno podlozni nastanku celulita.

Celulit
Kavitacija razbija Celulit
 
Na masno tkivo kod zena u slucaju normalne kilaze i zdravog organizma otpada 25 do 30%. A kod muskaraca tek 15% od ukupne telesne mase. Sto ukazuje da zenski pol ima vecu sklonost ka razvijanju celulita. Od ovog problema pati vise od 80% zena. Celulit kao deformitet se tesko uklanja, a obicno se pojavljuje u pubertetu, tokom trudnoce, menopauze. Preranom deformisanju naseg potkoznog tkiva svakako pogoduje savremeni nacin zivota.
 
Dugo sedenje, brza hrana, nedostatak fizickih aktivnosti, nedovoljno unosenje tecnosti, pre svega vode, stres, pusenje, alkohol. Uzimanje tableta za kontracepciju, kao i opstipacija su neki od glavnih razloga za njegovo stvaranje . Takodje I estrogen, zenski polni hormon, je ponekad krivac za pojacano nakupljanje masnog tkiva na mestima tipicnim kod zena. Kao i za zadrzavanje tecnosti. Sustinski, celulit je poremecaj koji zahvata kozu i potkozno masno tkivo. U toku koga dolazi do poremecaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaze i trajnih ostecenja vezivnog tkiva.
 
U masnim celijama se povecava kolicina vode i masnoce tako da uvecane masne celije pritiskaju okolne krvne i limfne sudove.  I dovode do poremecaja cirkulacije krvi. Zadrzavaju se stetne materije, talozi se visak masnoce ispod koze.  Slabi vezivno tkivo i dolazi do karakteristicnih deformacija na kozi – pomorandzine kore. Karakteristika celulita je da ne prolazi sam od sebe. Vec se sa vremenom pogorsava i siri. U kasnijim fazama celulit je jako bolan na dodir. A u poodmakloj fazi boli spontano, pa ga je neophodno ukloniti najefikasniji tretman za celulit je Vacu Step
 

Celulit – kako se stvara

U pocetku, celulit je penasta tvorevina tela koja se nalazi na manje prokvljenim mestima. Kao sto su butine, kukovi, potkolenice, kolena, nadlaktice, stomak, gluteusi, ledja i redje vrat. Vremenom, ova masa se pretvara u gustu zelatinastu masu, sastavljenu od vode, masnoce i toksina.  Neizlucene materije se skupljaju u dubokom sloju koze, u prostorima izmedju celija masnog tkiva.  Pritiskaju sitne krvne sudove koji ne mogu masnim celijama dovoditi normalnu kolicinu krvi, odnosno hranljive materije. 

Propracen je ostecenjem okolnog tkiva koje postaje neelasticno, te tako dolazi do povrsinske deformacije koze. U delovima tela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na povrsini koze vidimo kao pomorandzinu koru. A isto tako slabi i njen tonus. S obzirom na to da se celulit nalazi u dubljim delovima koze u hipodermisu, on ima tendenciju uvecavanja. Jer se volumen masnih celija povecava. Posledica toga je pogorsanje celulita usled usporene cirkulacije krvi.  Sto dovodi do zadrzavanja vode i loseg uklanjanja masti i stetnih materija. Tada kazemo da se cvrsto ugradio

Gde se javlja celulit

Celulit kako ga ukloniti.  Najnovija metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON.

 

Najcesca mesta na kojima se celulit javlja su: zadnjica i butine, ali celulit moze da se javi i na listovima, stomaku, i na donjem delu ledja, a u poznim godinama i na nadlaktici pa cak i na vratu. Pojava celulita se ne vezuje samo za zene prekomerne telesne tezine. Celulit moze da se javi i kod veoma mrsavih i mladih devojaka.

Kako nastaje Celulit
kako izgleda celulit

Faktori za Celulit ?

Najcesci faktori koji izazivaju celulit su:
 • Genetski faktor,
 • Nepravilna ishrana,
 • Nagle promene telesne tezine i gojaznost,
 • Nedovoljan unos vode,
 • Prekomerno uzimanje kafe,
 • Neizbalansirane dijete,
 • Variranja u nivou estrogena (pubertet, trudnoca, menopauza),
 • Stres,
 • Pusenje,
 • Konzumiranje alkohola,
 • Nedostatak fizicke aktivnosti,
 • Nosenje visokih potpetica i uske odece.

Celulit kako ga ukloniti

Anticelulit Paket Mesecni

 • Paket sadrzi:
 • Analiza tela AMQAT
 • Plan ishrane
 • 20 Vacu Step
 • 20 Celos tretmana
 • 4 Kavitacije

Koji su simptomi za Celulit 

U pocetku je neprimetan na prvi pogled. Kada se prstima stegne koza nazire se u obliku malih kvrzica i udubljenja. Kasnije masne celije prave vidljiva ispupcenja i koza vec postaje opustenija. Kako se povecava celulit i naslage pod kozom, ona se jos vise tanji, gubi elasticnost i sada izgleda kao „pomorandzina kora“. U potkoznom tkivu prisutno je vise kvrzica, koje mogu biti cak i bolne na dodir.

Faze celulita

celulit
kako nastaje celulit

Masnoca u celulitu razdvojena je neelasticnim trakama vezivnog tkiva. Ove trake se protezu izmedju koze i dubljeg tkiva, gde su dobro pricvrscene. Mnogi ljudi koji imaju celulit pate i od gojaznosti. Kada se covek goji, masne celije rastu, a vezivne trake ostaju iste duzine. Masnoca se zato siri na jedinu stranu na koju moze – prema kozi, a kad se to dogodi trake zatezu kozu, stvarajuci karakteristican izgled celulita. Problem se cesto pogorsava s godinama. Slaba cirkulacija limfe cesto moze da doprinese nastanku celulita. Limfa je tecnost slicna mleku koja odnosi visak tecnosti, otpadne proizvode i toksine iz tkiva u krvotok preko limfnih puteva. Slaba cirkulacija limfe izazvana gojaznoscu, nedostatkom fizickog kretanja ili zadrzavanjem tecnosti, moze omoguciti da se te materije nataloze u tkivu. To je mozda jedan od razloga sto i zene koje nisu gojazne imaju celulit.

Faze u razvoju celulita ili mehanizam nastanka celulita

 • I stadijum – medjucelijski otok koji je reverzibilan u pocetku, a uzrokovan je abnormalnom propustljivoscu kapilara (u pocetnoj fazi celulit se ne opaza na prvi pogled, nego su promene – kvrzice i rupice – vidljive tek ako se koza stisne prstima),
 • II stadijum – dugogodisnji otok meducelijskog prostora izaziva odbrambenu reakciju organizma, koja se ogleda u zadebljanju i umnozavanju vezivnih vlakana oko masnih celija u potkoznom masnom tkivu (fazi masne celije vec stvaraju jasno vidljive ”jastucice” a koza postaje sve mlitavija),
 • III stadijum – znacajno umnozena vezivna vlakna formiraju tzv. mikronodularne formacije odnosno kapsule, u kojima su zarobljene masne celije, tecnost i toksini (koza je sve tanja i manje elasticna tako da dobija izgled “pomorandzine kore”, a u potkoznom tkivu sve je vise kvrzica),
 • IV stadijum – mikronodularne formacije se organizuju u kapsule veceg promera, tzv. makronodularne formacije (kvrzice u zavrsnoj fazi postaju sve tvrdje i primetno bolne na dodir, dok koza gubi elasticnost i zdravu boju).

Celulit Prevencija i Lecenje 

Celulit prevencija najefikasnija je  ukoliko se koriste pojedini gelovi i kreme protiv celulita, a sve u kombinaciji sa VACUSTEP-om. 
Nakon uspesne eliminacije celulita i dalje treba voditi racuna o ishrani. Unosu tecnosti, fizickoj aktivnosti i drugim ciniocima.Kako bi sprecili njegovo ponovno pojavljivanje.

 

CELULIT PREVENCIJA
KAKO SPRECITI CELULIT

Celulit prevencija

 • Nakon uspesne eliminacije celulita koji je veoma dugotrajan proces, i dalje treba voditi racuna o ishrani. Unosu tecnosti, fizickoj aktivnosti i drugim ciniocima, kako bi sprecili njegovo ponovno pojavljivanje.
 • Odrzavajte telesnu tezinu u granicama normale. Izbegavajte naglo gojenje, unosite redovno voce i povrce, kao i zitarice koje regulisu probavu, lan, zob, suve sljive, musli, soja. Izbegavajte secer i przenu hranu, zatim zacinjenu, tesku, masnu hranu, izbegavajte gazirana pica, kafu i alkohol.
 • Unosite sto vise tecnosti dnevno, najbolje vode (barem 2 – 3 litre vode),
 • Vezbajte redovno, izbegavajte dugo sedenje i stajanje, fizicka aktivnost barem 2 – 3 puta nedeljno. Tipa sobnog bicikla, teretane ili drugih aerobnih aktivnosti. Pravilna ishrana i fizicka aktivnost ne uklanjaju celulit, nego sprecavaju njegov razvoj. Bitna je uloga fizicke aktivnosti u smislu jacanja cirkulacije i misica
 • Dijete i gladovanja imaju kontraefekat – podsticu razvoj celulita. Organizam dobija signal da je smanjen unos hrane i zato pojacano nakuplja masti. Na mestima tipicnim za razvoj celulita kao eventualnu rezervu
 • Smanjite stres – sto cesce idite u prirodu; ostavite mobilne telefone, i-pad, lap top, mp3 plejere i ostale spravice kod kuce. Ako niste u mogucosti da cesto boravite u prirodi, meditirajte.
 • Ukoliko nije neophodno, savetuje se izbegavanje hormonske kontracepcije
 • Sto manje nosite usku odecu, jer slabi cirkulaciju i limfnu drenazu, potpetice smanjite na manje od 5 cm,
 • Morska voda i so vrlo povoljno deluju na smanjenje celulita. Ako vec ne mozete priustiti odlazak na more jednom godisnje, bar napravite kupku od morske soli. Dodajte i par kapi etarskog ulja lavande (za opustanje i smirenje) ili ruzmarina
 • Nakon zavrsetka anticelulit tretmana, savetuje se povremeno raditi tretmane odrzavanja.

Celulit – lecenje

Pre svega, mora se naglaiti da je uklanjanje celulita proces koji dugo traje i zahteva potpunu promenu nacina zivota. Lecenje je potrebno, jer u kasnijim fazama, moze biti jako bolan na dodir. Pa i spontano, dovodi do opterecenja zglobova i cirkulatornih smetnji, a ujedno i narusava kvalitet zivota.  Jer zbog nezadovoljavajuceg izgleda, vecina zena gubi samopouzdanje. Najefikasniji nacin uklanjanja celulita je VACUSTEP, uz konzumiranje vecih kolicina tecnosti. Tretiranjem odredjenih regija ubrzava se cirkulacija krvi i limfe. Cime se ubrzava izbacivanje stetnih, toksicnih materija koje uticu na stvaranje celulita. 
S obzirom da se celulit nalazi na tri do pet milimetara ispod povrsine koze, pritisak mora da bude takav da ne bi doslo do podliva. Modrica i popucalih kapilara. Nezaobilazni deo anticelulit programa je unos mnogo tecnosti.  Najbolje vode, koja pospesuje drenazu i detoksikaciju organizma.
 
 
 

ANTICELULIT TRETMANI CENA

 

ANTICELULIT TRETMANI CENE se krecu od nekoliko stotina do nekoliko hiljada dinara. Kako onda izabrati pravi  anticelulit tretman i da li je najskuplji i najefikasniji ?

Naravno da cena  anticelulit tretmana zavisi od mnogih faktora, ali cesto nije tacno da je i najskuplji tretman za celulit  ujedno i najbolji. Kroz naredni tekst navescemo cene najpopularnijih anticelulit tretmana i rezultate.

ANTICELULIT TRETMANI CENA 

VACU STEP

 Ovom prilikom posebno mesto dajemo VACU STEP-u. Potpuno drugacija metoda od svih nabrojanih. Pored toga sto uklanja celulit , pozitivno deluje na kardio vascularni sistem i prava je doza fizicke aktivnosti. Traje 30 min. Izbacuje toksine iz organizma. Poboljsava kondiciju. I prava je blagodet za umorne i otecene noge. Nakon mesec dana celulit je potpuno uklonjen , a kondicija znatno poboljsana.
Cena je 500 din po tretmanu.

Ultrazvucna kavitacija

Ultrazvucna kavitacija je nehirurski postupak koji se koristi za smanjenje pojave celulita. To je minimalno invazivan postupak. Postupak ne zahteva operaciju ili opstu anesteziju. Putem fokusiranog ultrazvucnog talasa, kavitacija razbija masne naslage i celulit. Tretman je prijatan, bezbolan. Probelm je sto je kavitacija samo jedan deo tretmana. Da bi se ciklus sproveo do kraja, mora da se kombinuje sa limfnom drenazom i treningom preporuka trening na POWER PLATE  daje najbolje rezultate .

Radi se jednom nedeljno.

KAVITACIJA ANTICELULIT TRETMAN CENA se krece od par stotina do 3.000din.

Lipo laser

Lipo laser je takodje nehirurski postupak. Smanjuje celulit, masne naslage, preoblikuje telo po kriticnim zonama. Zateze kozu i postice stvaranje kolagena i elastina. Tretman traje od 15min pa do 1h , u zavisnosti od velicine regije koja se tretira.

Amadiva LYBRA 3u1

Amadiva LYBRA 3u1 .Prosle godine pojavili su se uredjaji koji kombinuju ultrazvucnu kavitaciju, sa laserom i elektrostimulacijom misica koji daje narocito dobar rezultata za celulit. I laser i elektrostimulacija su odlicni kao nezavisni tretmani, ali u kombinaciji rezultat je neizostavan.

Tretman je proglasen za najefikasniji u prethodnoj godini. Veoma mali broj salona poseduje ovakav aparat a cena varira od 2.000 din do 8.000 din. Cena je niza ukoliko se uplati paket tretmana. Pa zato se dobro raspitajte.

Akusticni talasi

Akusticni talasi razbija celulit udarnim talasom visoke i niske amplitude. Dragoceno dejstvo talasa je sto povecava protok krvi kroz tretiranu regiju. Stvaraju se nova kolagena vlakna i koza postaje cvrsca i elasticna.

Masaze rucne ili oklagijom . Bilo da izaberete jedne ili druge princip je slican.Mehanicki se razbijaju masne naslage. Cesto su ove masaze propracene modricama i bolne su. Masaze spadaju u najjefinije tretmane.

Lipoliza i mezoterapija

Lipoliza i mezoterapija sa iglom spadaju u invazivnije metode. U potkozno tkivo ubrizgavaju se supstance koje razgradjuju masne naslage. Cene variraju od 1.000 do 10.000din.
Ovo su samo neki anticelulit tretmani,a ima ih jos mnogo. Sustina je ista . Smanjuje se celulit na kriticnim zonama i efekat nije dugorocan.

Neke metode su manje invazivne , neke vise. Za neke klijente masaza je najbolja , za neke lipoliza,… sve je individualno. Uostalom ne reaguje svaki klijent isto na terapiju.

ANTICELULIT TRETMANI CENA 7

Te tako, VACU STEP zauzima prvo mesto u borbi protiv celulita bez konkurencije.
Zakazite prvi probni trening i uverite se u ucinkovitost.

Pozovi : 062 852 10 10 

Kako se resiti celulita brzo ? Vakum anticelulit tretman VacuStep  ima najbolje rezultate kod uklanjanja celulita. Jednostano, ne moze se opisati ogromna prednost vacu stepa u odnosu na ostale tretmane. Nakon sto probate i uverite se u ucinkovitost vakumskog  tretmana protiv celulita.  Sigurno necemo preterati ako tvrdimo da ni jedna druga metoda nije tako efikasna  protiv celulita  kao vakumski tretman VacuStep. Osim prednosti kod skidanja celulita sa zadnjice, i bokova . Vakumska terapija  takodje pozitivno utice na iminitet , kardiovaskularni sistem , srce , pluca…  i podize na visi nivo celokupno zdravlje pojedinca.

 

Vakum terapija VacuStep  je lek za celulit i odgovor na pitanje kako se resiti  celulita brzo na butinama i zadnjici !

KAKO SE RESITI CELULITA BRZO
KAKO SE RESITI CELULITA BRZO  – VAKUM TERAPIJA NA BUTINAMA

Kako se resiti celulita na butinama

(VacuStep) je siguran i bez bola ili nuspojava. Iako je snaga vakuma  usisavanje  dovoljno jaka da prodire u gornji sloj masti u telu.   Nije dovoljno jak da uzrokuje ostecenja koze,
Anticelulit tretman  VacuStepom traje oko 30 minuta  5 puta nedeljno. Nakon postizanja zeljenih rezultata , potrebno je samo 1-2 tretmana nedeljno za odrzavanje. Kada je u kombinaciji sa ostalim tretmanima  tada je  rezultat prosto neverovatan i brz. Klijenti mogu da ocekuju veliko poboljsanje za nekoliko anticelulit tretmana.

Anticelulit  vacum tretman Vacu Step uklanja masnocu i celulit sa nogu , zadnjice i bokova .  Ako je kombinovan  sa  Ultrazvucnom  Kavitacijom i akusticnim talasima , Prokaire tretmanom , to ce dati savsene rezultate.

VAKUM TERAPIJA

Lipo anticelulitni Vaku Step je jedna od najnovijih tehnologija  za kako ukloniti celulit sa butina. Neki ga nazivaju Celulit terminator i ima sveobuhvatan uticaj na celulit.  I pomaze da koza promeni izgled i, smanji masno tkivo i celulit a koza dobija mladalacki izgled.  Vakumska terapija je neinvazivno lecenje sertifikovano prema standardima kvaliteta kao što su CE i FDA. Nudi ucinkovito resenje kako se resiti celulit na butinama . Za borbu protiv celulita u svim fazama, smanjuje lokalizovanu masnocu i preoblikuje telo.

Uklanja narandzinu koru

Anticelulit aparat Vaku Step moze pojacati proizvodnju kolagena i elastina, oslobadja od toksina i zadrzavanja viska vode i pomaze u  izbeljivanju oziljka, uklanja strije i narandzinu koru  Vakuumska terapijaa takodje pomaze u procesu detoksifikacije unutar tela.
Uporedimo celi proces s dobrim usisivacem za ciscenje kuce .
Dobar usisivac ne samo da moze  skupiti prasinu s poda.  Vec ce i iskorijeniti cestice prasine koje se nalaze unutar vlakana dubokog tepiha. Isto tako, tretman vakumom  ne samo da ce ocistiti vasu kozu. Nego ce takodje izbaciti stetne materije i mrtve celije koze koje su prisutne u vasem telu. Ovaj postupak ciscenja ucini ce da izgledate mladje i zdravije.
Da biste postigli optimalne rezultate, savjetujemo vam da pijete puno vode (najmanje 8 čaša dnevno) tokom celog postupka. Povećanje unosa vode prirodno detoksikuje telo i ispira visak otpada iz vašeg sistema. 
Preporucuje se i balansna prehrana .
 
 

Za Edematozni Celulit RAY LIGH CODE je opremljen s cetiri sonde. Za lice, telo, dekolte i malom sondom za nepristupacne delove. Sonde za tretmane tela su opremljeni posebnim valjkom. Koji tokom lecenja dolazi u bliski kontakt s povrsinom tela. Deluje mehanicki drenazom i biostimulacijom koznih receptora.

 

BIOFOTOMODULACIJA za edematozni celulit
Za edematozni Celulit fotomodulacija

RAY LIGHT CODE – RESENJE ZA EDEMATOZNI I FIBROZNI CELULIT

Efikasan tretman  za Edematozni Celulit

Kada se nejonizovano svetlosno zracenje koristi da stimulise, smanji ili poveca biolosku aktivnost celije tada govorimo o fotobiomodulaciji. To je kompleks netraumaticnih biohemijskih reakcija izmedju svetla koje emituje LED instrument (RAY LIGH CODE) i specifinih celijskih receptora. Sav taj odnos u kombinaciji je sa odredjenim fizickim parametrima : talasna duzina, frekfencija, jacina energije, duzina trajanja tretmana … Kao rezultat dobijamo savrsen tretman za lice i telo.

Efikasan  za uklanjanje bora

Terapeutski program koji radi na povrsini koze pretežno se preporučuje za lecenje povrsinskih edema, bora. Epidermalne lezije uzrokovane biološkim starenjem tkiva ili za ravne i hipertrofične ožiljke

Tretman za celulit

Terapeutski program duboke fotobiomodulacije radi na vezivnom nivou i misicnim jedinjenjima. Njegova uporaba je za opste “meko dizanje” lica, za edeme i za treatman ekspresije facijalnih bora na licu. Zatim za adomen, gornje i donje ekstremitete, tako da predstavlja efikasan anticelulit tretman.

Uklanjanje celulita na jednostavan način

RAY LIGH CODE emituje nedovoljnu kolicinu svetlosti da bi se ostetilo tkivo. A sa druge strane dovoljnu da stimulise biohemijske odgovore. Ima fotohemijski , a ne fototermalni efekat. Odgovor celije na svetlost , odnosno uspesnost tretmana, uvek je povezan sa teksturom tkiva (koze), bojom koze, godinama,..

Najefikasniji anticelulit tretman. Radiotalasni lifting RTL je tretman koji danas vazi za najpopularniji i najefikasniji nehirurski tretman, sa visestrukim efektom, pre svega sjajan za poboljsanje izgleda i zatezanje koze, i to koze celog tela. U pojedinacnim tretmanima, radiotalasima je moguce je tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice. Radiotalasni lifting RTL je tretman koji danas vazi za najpopularniji i najefikasniji nehirurski tretman, sa visestrukim efektom, pre svega sjajan za poboljsanje izgleda i zatezanje koze, i to koze celog tela. U pojedinacnim tretmanima, radiotalasima je moguce je tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.

Najefikasniji anticelulit tretman RTL
Radiotalasni liftin uklanja bore i strije , najefikasniji anticelulit tretman

 

Postupak radiotalasnog liftinga RTL je veoma jednostavanpotpuno bezbedan. Bezbolan i ne zahteva ni jednu formu anestezije. Na tretiranu regiju se nanosi gel, a zatim se prelazi aplikatorom sa elektrodama. Koje isporucuju toplotu u dubinu koze tako se povrsina koze ne zagreva.
Sta se desava u kozi?
Za odrzavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u kozi. Pocev od 25-te godine stvaranje elastina i kolagena se znacajno smanjunje. Koza pocinje da se opusta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina. A ispravljene spirale vec prisutnog kolagena kontrahuju, sto dovodi do momentalnog zatezanja koze. Tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana.

Radiotalasni lifting  benefiti

 • Sitnije bore nestaju,
 • Duboke bore postaju znatno plice,
 • Normalizuje se lucenje sebuma (pa regulise akne),
 • Poboljsava se tonus koze.
 • Popravlja se kvalitet koze u predelu vrata.
 • Najefikasniji anticelulit tretman.
 • Smanjuju se masne naslage,
 • Zateze se opustena koza
 • Ublazava se vidljivost strija i oziljaka.
Kako ukloniti celulit. Nova metoda uklanjanja celulita kombinacijom akusticnih talasa, ozona, lasera i IR svetla u kombinaciji sa ampulama-PRO3SON. Rezultat visegodisnjih istrazivanja , tehnoloski izuzetno napredan koncept italijanske kompanije Promoitalia. Nevidjeni rezultati u otklanjanju celulita, bez bola, bez igle , bez nus pojava. Tretman traje 30 min. i potrebno je ponoviti 10 tretmana. Celokupna
Anticelulit Paket+ !
Anticelulit Paket Plus , sadrzi   ; AMQAT + Plan Ishrane + 20 Vacu Step + 4 Ultrazvucne Kavitacije + 20  Prokaire  tretmana ”

KAKO UKLONITI  CELULIT – NOVA METODA

KAKO UKLONITI CELULIT
Mezoterapija bez igle

terapija traje 2-4 nedelje.  Da bi postigli sto bolji rezultat PRO3SON kombinujemo sa Vacu Stepom. Pre dolazka na tretman PRO3SON potrebno je odraditi piling. Kako bi aktivne se supsance iz koktela sto bolje aplikovale u kozu.

Cak i za najuporniji celulit ova kombinacija je najefikasnija. Shokwave – sok terapija akusticnim talasima dugo se koristila u medicini. Zatim u fizioterapiji, a poslednja istrazivanja su pokazala i izuzetnu efikasnost u tretiranju masnih naslaga i celulita.

Nas aparat je jedinstven po kombinaciji prethodno navedenih terapija . Te tako deluje istovremeno na vise problema i vec posle prvog tretmana : smanjuje celuluit , zateze kozu,stvara kolagen i elastin..A u zavisnosti od izabranog programa i ampule. Zateze kozu lica i tela, antiage tretman za noge i ruke, poboljsava cirkulaciju nogu. Ssmanjuje edeme, i bol u nogama, smanjuje fleke, oziljke od opekotina….Svaki klijent dobija i osnovne preporuke i savete oko ishrane. Takodje izradjujemo i individualni  plan ishrane -anticelulit jelovnik- prilagodjen samo vasim potrebama.

Postoji li nacin kako ukloniti celulit. Trajnog eliminisanja “narandzine kore” na bedrima i zadnjem delu? Ne, ne stvarno. Ali postoje nacini koje mozete preduzeti da biste se osloboditi od celulita i kako bi ga drzali pod kontrolom ..

Celulit Sta  ga uzrokuje?

To je samo normalno masno tkivo ispod vase koze. Izgleda grubo jer gura vezivno tkivo, uzrokujuci da se koza iznad njega “deformise”. Zene imaju vecu mogucnost da ce ga dobiti od muškaraca.

Ostale stvari koje mogu doprineti stvaranje celulita:

Losa ishrana
Izgladnjaivanje
Spor metabolizam
Nedostatak telesne aktivnosti
Promene hormona
Dehidracija
Ukupna masnoca u telu
Debljina i boja vase koze

Najsavremenija metoda za celulit kombinije se  Mezoterapija  sa :

AKUSTICNI TALASI

Niska frekvencija akusticnih talasa
• Akusticni talasi 50 herca s visokom vibracijskom snagom)
• Antistres, opuštanje i wellness učinak
• Povećanje propusnosti membrane za veću apsorpcija koktela
 

• OZON

(Kontinuiran protok ozona u odnosu 1/5 ozona / vazduh). 
• Povećava oksidaciju tkiva s poboljšanjem atrofije istog.
• Dovodi do veće apsorpcije specificnog proizvoda.
 

• INFRACRVENA SVETLOST

(pulsirajuća ili kontinuirana infracrvena svetlost) 
• Posticanje mikrocirkulacije
• Poboljšanje kožne propustljivosti
 

• DIODNI LASER

 (povrsinski diodni laser)
• Stimulacija fibroblasta
• Transformacija tkiva
• Poboljšanje teksture koze

POSEBNIH AKTIVNIH PROIZVODA PRO3SON (jedinstvene formulacije)

 

Napredni softver kombinuje razlicite tehnologije i postize neverovatne rezultate kako za lice tako i za telo.

 

Benefiti:

 • Anticelulit tretman za sve oblike Celulita cak i tvrdokorni !
 • Revitalizacija koze sa dugotrajnim efektom
 • Smanjivanje bora, Pora ,Oziljaka Strja
 • Ucvrscvanje i zatezanje koze, podizanje tonusa
 • Tretman za izbeljivanje, za fleke

5 Comments

Leave a Reply

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas