Za Celulit na nogama sta je najefikasnije

za celulit na nogama 4

 

Za Celulit na nogama sta je najbolje ? Vecina zena, ima celulit to je kombinacija masnoce, toksina , vode zbog koje koza promeni izgled.
Ako vam smeta celulit, niste sami. Nasa zelja da se resimo – ili barem smanjimo – celulit dovela je do mnogih mogucnosti lecenja. Uz toliko mnogo tretmana tesko je znati sta deluje a sta ne. Da bi to saznali, dermatolozi su provodili istrazivacke studije.. Celulit se razlikuje od masti. Tretman koji moze ucinkovito ukloniti masnocu cesto nema uticaja na celulit. Otuda i mrsave osobe imaju celulit.

 Najbolji rezultati prema istrazivackim studijama za Celulit na nogama :

Terapija akusticnim talasima -AWT

ZA-CELULIT-NA-NOGAMA-1-Studije pokazuju da to je za celulit na nogama NAJEFIKASNIJI TRETMAN i moze smanjiti pojavu celulita. Potrebno je nekoliko sesija lecenja da biste videli smanjenje. Akusticni talasi su najbolji u kombinaciji sa ozonom , laserom i IR . Znacajno smanjenje celulita i to 1 i 2 faza celulita. Koza je prokrvljena. Celulit je manje izrazen. Tretmani se ponavljaju na svakih 2-3 dana.

Lasersko lecenje

Za celulit na nogama  koriste se različite vrste laserskih tretmana. Kad se laser aktivira, energija lasera razbija cvrste trake ispod koze zbog kojih vidimo celulit. Ovaj tretman moze vam i oporaviti kozu, sto je vazno. Koza se cesto tanji tamo gde se formira celulit. Zato laser ima dvostruki efekat. Laser se koristi za sve vrste celulita. Narocito je efikasan kod edematoznog i fibroznog. Kombinacija lasera . kavitacije i stimulacije daje najbolji rezultat.

Uklanjanje Celulita Vakumom 

Vakum takodje razbija sve vrste celulita. Tokom ovog postupka, pobiljsavaa se cirkulacija i protok limfe. Najbolji vakum tretman ZA CELULIT NA NOGAMA  je Vacu Step . On je kombinacija vakuma do 30 bara i treninga.
Vrlo je ucinkovit tretman za smanjenje celulita. Rezultati su dugorocni, narocito kad se ispostuje procedura od 20 tretmana u toku 1 meseca, zatim odrzavanje 1-2 puta nedeljno.

ZA-CELULIT-NA-NOGAMA-

Terapija ozonom

Ozon dezinfikuje kozu i poboljsava cirkulaciju. Snadbevenost tkiva kiseonikom je osnov za zdrav izgled koze. Terapija ozonom koristi se vec 150god , ali u poslednje vreme ozbiljna je konkurencija ostalim tretmanima.

Kreme i losioni

Proizvodi koji sadrže kofein mogu dehidrirati celije , sto celulit može uciniti manje vidljevim. Za odrzavanje rezultata, proizvod cete morati primjenjivati ​​svaki dan. Tretman kremama je samo za pocetne faze celulita. Ozbiljniji problemi nemogu se tako resavati.
Proizvod koji sadrzi 0,3% retinola moze takodje imati odredjeni ucinak na celulit. Mora se koristiti najmanje 6 meseci da bi se video rezultat.

Zapamtite  celulit je ozbiljan problem vecine zena. Sto pre krenete u borbu sa celulitom , pre cete ga se resiti. Nasa preporuka je VACU STEP u kombinaciji sa nekom od navedenih terapija

Pozovi
Kako do nas